Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 52/ от 14.03 до 28.03.2013

• 68 068
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 990
Има ли някои с получена поръчка от френското явари от 01,03??? На мен също ми върнаха парите днес Sad Интересно ми е дали са отказани само маратонките на Скечерс или и други обувки са отказани newsm78
.
Аз не получих сандали Geox.На 20.03.ми писаха, че ще ми върнат парите, но още нямам превод.

# 991
  • Пловдив
Има ли някои с получена поръчка от френското явари от 01,03??? На мен също ми върнаха парите днес Sad Интересно ми е дали са отказани само маратонките на Скечерс или и други обувки са отказани newsm78
Peace Аз се самоотказах вчера от ботушите Блинк. Не ми ги отказваха, но може би трябва да чакам до другата зима  Mr. Green

# 992
Пожелайте ми късмет този път да е наред всичко с избора ми на пътъци, че нещо зациклих на дефектни напоследък.
Бях си запазила в уиша тези  за себе си,защото харесвам марката и обувката.Но тъй като прекалих,дотук с пролетните обувки.Твоят номер,ако е 41,е на добра цена.
Успех,каквото и да избереш  Wink

# 993
  • Бг
43-ката от тези е на много добра цена, но не знам нищо за марката.
Още едни.

Alexa_a хареса ми първия модел, нещо такова искаме  Peace само незнам за номера дали 42 или 43  newsm78
Ето още едни, за Докерс мога да кажа, че си отговарят, мога да дам стелка на 42-ка.
2, 3, 4 има и други моделчета.

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 17:55 от Alexa_a

# 994
  • Сф

Ето още едни, за Докерс мога да кажа, че си отговарят, мога да дам стелка на 42-ка.
2, 3, 4 има и други моделчета.

Алекса,
Точно за Докерс имам въпрос. Харесах за баща ми тези и тези. Той е 28,5 см и 43-43,5 размер, предвид издължената муцуна дали да не вземем 44? Ако може да ми измериш стелката на вашите, супер ще е !! Мерси много   bouquet  bouquet

# 995
  • Бг
Мира, на ММ миналата година взех тези, той носи 42-ка, толкова му и бях поръчала. Стелката на тези е 26.9-27 см.

# 996
  • По широкия бял свят
Писах и в другата тема, че разменям тези дамски Caterpillar http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00827Q872/ref=ox_ya_os_product , черни, UK 7. За съжаление се подведох от коментарите, че за по-широк крак е нужно да се поръча по-голям номер и сега тези са големи на дъщеря ми. Хубави и стабилни и подходящи за по-широк прасец.

# 997
  • София
Някой нещо да каже за тези овчици? Поръчах едни с празна карта, та ако някой знае дали отговарят и дали стават за тясно краче, да казва, за да сменям навреме.

# 998
  • Сф
Най- накрая се добрах до част от покупките от преди 2-3 седмици.

Голямото разочарование чанта Бенетон. На големина ми харесва, но като я хвана за дръжката и супер грозно й увисва дъното. Направо не мога да повярвам колко несполучлив модел може да има. Ще я връщам, определено не си заслужава 30 евро. Мога ли да я върна в найлоновата торбичка или пак трябва в нещо друго да я сложа?

Ecco Cosmic Определено за широк крак, 0.5 номер уголемени, вади се стелката и на 42 номер е 27.5 см. Удобни, цветът не е толкова ярък, малко по- тъмен е Simple Smile

И тези Саламндърки Бергамо. Отговарят си съвсем точно, топлички и много удобни.За нормален към тесен крак. Simple Smile

Надявам се скоро да си прибера и Скечърсите от французите Simple Smile

# 999
Днес направих дълга разходка с Shape-Ups Evolution. Страшно удобни и меки! Нямам никакъв проблем с ходенето с тях, нищо и никъде не ме боли, и съм много доволна! Добре че си ги взех.

Rusalka:), Hug Hug

# 1 000
  • Бургас
С голямo закъснение и аз получих тези за ММ http://www.amazon.co.uk/25363-Brown-Fashion-Trainer-505553714704 … 184002&sr=1-5 - 42 н., отговарят си съвсем точно и тези апрески 4-ка за мен http://www.amazon.co.uk/Karrimor-Womens-Weatherite-Cochineal-K28 … 84229&sr=1-15.

# 1 001
Днес направих дълга разходка с Shape-Ups Evolution. Страшно удобни и меки! Нямам никакъв проблем с ходенето с тях, нищо и никъде не ме боли, и съм много доволна! Добре че си ги взех.

Rusalka:), Hug Hug

Много плюсчета +++++++ и от мен за скечърсите.
Започвам да се оглеждам и за сандали и ботуши. Малко са грозотии, ама удобството е по-големият плюс.
Да запитам - имаше ли втори цвят вързалки в кутията и диск?

# 1 002
Да запитам - имаше ли втори цвят вързалки в кутията и диск?
Да,имаше-иначе как щерката щеше да ходи с две различни по цвят връзки  Laughing
И диск имаше,ама нищо интересно не показва.

# 1 003
# 1 004

Общи условия

Активация на акаунт