Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 52/ от 14.03 до 28.03.2013

• 68 016
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Варна
Аз пуснах с ук2бг адрес и за билинг, и за шипинг. Направи ми проблем с пейпал и затова с визата платих. Минала е поръчката, статусът е Payment Received: Your payment has been received.
Аз получих потвърждение от пей-пал за получено плащане, но после от самия сайт измрънкаха и отказах поръчката, пей-пал ми върна парите и се опитвам да я пусна отново, но с бг билинг и юк шипинг адрес, но не се получава.
Ти само потвърждение за плащането ли имаш или си получавала обущета?
Аз получих обувки от този сайт, платих през профила си в Амазон.

И аз така  Peace. Макар че първия път, когато платих с Амазон ми отказаха поръчката и трябваше да си разменим по няколко мейла, докато ми я пуснат.

# 1 081
Сега се зачудих дали наистина ще стане. За първи път ми е с този сайт и само ми приеха поръчката и плащането. Не мога да намеря тракинг и явно не са тръгнали обувчетата. Ако не стане ще се пробвам през Амазон да платя...как точно става? newsm78

# 1 082
Сега се зачудих дали наистина ще стане. За първи път ми е с този сайт и само ми приеха поръчката и плащането. Не мога да намеря тракинг и явно не са тръгнали обувчетата. Ако не стане ще се пробвам през Амазон да платя...как точно става? newsm78
Моите ги изпратиха на 5-тия ден след като направих поръчката.

# 1 083
  • у дома
Привет момичета, само да попитам какво точно става при поръчката с празна карта (или в която има съвсем минимална сума, неотговаряща на цената на обувките) - от сайта няма да успеят да дръпнат парите, но ще тръгне ли поръчка? Ако някой има опит, моля да сподели, защото чета че пускате поръчка и с празна карта и имате някакво време да решите относно поръчката? Благодаря.

# 1 084
...от сайта няма да успеят да дръпнат парите, но ще тръгне ли поръчка? ...
Това просто няма как да стане! Laughing
Пазят поръчката 6-8 дни и след това я анулират, ако през това време не си внесла съответната сума, за да си платиш.

# 1 085
  • у дома
...от сайта няма да успеят да дръпнат парите, но ще тръгне ли поръчка? ...
Това просто няма как да стане! Laughing
Пазят поръчката 6-8 дни и след това я анулират, ако през това време не си внесла съответната сума, за да си платиш.
Бижу, много благодаря Simple Smile Значи ако поръчам, ще имам няколко дни да размисля, преди да си заредя картата Simple Smile

# 1 086
  • София
Имам поръчка от немския сайт,която е изпратена на 18.03. Нямам номер за проследяване,нито пише как е изпратена и не знам къде да я чакам. Има ли друг с такава поръчка? И не е за мен на всичко отгоре.
                                                                                                                                                                                                      Аз имам две от 14.03 тръгнали по пощата и все още ги няма,а поръчки направени по-късно и тръгнали с DHL вече отдавна пристигнаха! #Cussing out

# 1 087
  • у дома
Имам поръчка от немския сайт,която е изпратена на 18.03. Нямам номер за проследяване,нито пише как е изпратена и не знам къде да я чакам. Има ли друг с такава поръчка? И не е за мен на всичко отгоре.
                                                                                                                                                                                                      Аз имам две от 14.03 тръгнали по пощата и все още ги няма,а поръчки направени по-късно и тръгнали с DHL вече отдавна пристигнаха! #Cussing out

А и аз имам още една поръчка от немците, тръгнала на 11.03 и все още никой няма Sad Писах им, казаха ако не дойдат до 28.03 - пак да пиша..

# 1 088
Бижу, много благодаря Simple Smile Значи ако поръчам, ще имам няколко дни да размисля, преди да си заредя картата Simple Smile
Да! thumbsup

# 1 089
  • Sofia
Може ли отзиви за тази марка, отговаря ли си на номера.Въобще ще се радвам на някакъв коментар. Мерси
http://www.javari.de/London-6290-Damen-Sportive-Sneakers/dp/B008 … L=%2FshoppingCart
аз бях харесала червените, но четох коментари, че са много много тесни

Тъкмо това чета и аз и супер би ме устроило, защото от червените няма 36  Rolling Eyes

loly123, DKode-то са много красиви  Peace

# 1 090
Аз взех поръчка от 14.03. от пощата на 21.03.

# 1 091
  • Варна
Аз вчера взех поръчка изпратена на 19ти. Вече няколко поръчки пускам от немско откакто не са с ДЧЛ и са ми пристигали най-много до ден след посочената дата от тях.   Peace Струва ми се, че просто в някой бг пощенски клонове спят(надявам се само да спят, не да злоупотребяват). Е как се оказа, че на Бижу пратката си седеше в клона от няколко дни, а ни разписка, ни дяволи.

# 1 092
  • София
Аз вчера взех поръчка изпратена на 19ти. Вече няколко поръчки пускам от немско откакто не са с ДЧЛ и са ми пристигали най-много до ден след посочената дата от тях.   Peace Струва ми се, че просто в някой бг пощенски клонове спят(надявам се само да спят, не да злоупотребяват). Е как се оказа, че на Бижу пратката си седеше в клона от няколко дни, а ни разписка, ни дяволи.
защо да не са с ДХЛ - аз вчера получих точно с ДХЛ поръчка от там  newsm78

# 1 093
взех една чанта на еспирит да видим какво ще пристигне ...
xyxyx 40 номер от 119 Е на 33

# 1 094
Аз пък ги махнах от уиша... 'щото малко ме е страх от себе си
Но ако поевтинеят още -  Whistling - ще се отдам на изкушението  Laughing
Моят проверен начин за обувкова диета е да не си позволявам цвят,който имам.Действа безотказно!
Аз,например, много харесвам шоколадовокафявото и имам два такива чифта ботуши(дъщерята ми ръсна едни нейни,които не одобри,иначе щях да съм с един).В момента има два модела в джавари,които много ми харесват и като цена са добри,но цветът е...шоколадов.Няма начин,оставям ги на другите!
Твоите сини боти са много хубави,особено в комбинация с дънки.Като синчец ярки и свежи.Със здраве и кеф да ги носиш!
И тези,които си ги показала,също не са лоши,като изключим ципа.Ти си знаеш гардероба  Wink

Lilac, много добра " диета" имаш  Peace Майка ми цял живот ми го повтаря това. И аз се старая да го спазвам, но... понякога забравям, че имам подобни  Embarassed и то все когато съм си купила нещо, обувам го веднъж и го прибирам... и се сещам за тях твърде късно понякога. Пък и като знам до преди няколко месеца (преди да открия Javari) по колко пари давах за ботуши и се изкушавам...
Ho вече съм си казала да си правя бърза ревизия на ум преди да пазарувам.
В този ред на мисли КАФЯВИ БОТУШИ си нямам.
Имам едни обути два пъти, но кожата като се намокри малко става на едни петна, ужасна, трудно съхне и така си стоят вече 3 години.
Приемам предложения за НЕ ЧЕРНИ ботуши... 37 номер, по-добре се чувствам на малък-среден ток, отколкото равни
Оказа се, че от както Ви познавам (и пазарувам от Javari ) само ботуши не съм си купувала  Laughing

Alexa, ще ми предлагаш ли нещо или ще кажеш да ги оставя за наесен  Hug

И ако някой има тези да каже как са:

http://www.javari.de/s/ref=amb_link_173332967_776?brands=Wonders … 18%26pageCode%3Dd
http://www.javari.de/s/ref=amb_link_173332967_477?brands=Mjus&am … 61%26pageCode%3Dd

Може и по-къси, за "лека" зима.

Да не би гадното време да ми действа така ботушо-търсещо  newsm78
Ако има и друг подобни симптоми да си чакаме задружно по-слънчеви дни

Моите последни 4 поръчки са с ДХЛ  Peace

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 08:59 от *Мариана*

Общи условия

Активация на акаунт