........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 368
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
и при мен не се отваря / пиша го,защото и Самсара не е в БГ,може да има връзка/

# 541
Здравейте момичета! Понеже съм голям бързак и постигнах почти мечтаното коремче обмислям обеца та пъпа, но заминавам в четвъртък вечерта на море, та се чудя дали да я направя утре и има ли значение дали ще се мокри или не. Благодаря ви предварително!

# 542
  • Street of Dreams
Естествено, че има. Не бих потопила открита рана в мръсната и солена морска вода. Остави за след ваканцията. Peace

# 543
Ако го направиш сега не трябва изобщо да влизаш в морето. Според мен изчакай. Знам колко е гадно да си си навила нещо на пръста, но пък заслужава ли си да си прецакаш морето от бързане...  Thinking

# 544
  • София
И аз съветвам да не го правиш. От морската вода, от влагата, разни не особено чисти места-рискуваш инфекция. 
Плюс това, ако нещо ти стане си далеч от вкъщи, ще се разкарваш по медицински центрове и ще си провалиш почивката.

# 545
и при мен не се отваря / пиша го,защото и Самсара не е в БГ,може да има връзка/

Точно това е причината. Като бях в БГ линка ми се отвори, от тук не Simple Smile
Исках миниатюрни обички с магнит за носа. Но никъде не намерих. Никъде.

Колко време се бели една татуировка. Моята започва трета седмица, че и ме сърби зловещо от време на време. На глезена е.
И ако има значение за някой, който иска да се татуира там, да споделя - боли много, особено около кокалчето и три дни куцаш, че кракът става двоен Simple Smile
И татуистът ме предупреди - едно от най-болезнените и трудно заздравяващи места. Абсолютната истина.

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 11:35 от Самсара

# 546
Моята е на гърба, най тегавото нещо ми беше точно беленето.... мисля , че повече от седмица се бели и сърбя зловещо....
При всеки е различно. Дано мине по бързо поне сърбежа....

# 547
Една тауировка се бели средно една седмица при редовно миене и мазане, след това остават едни фини люспички, които падат известно време, пак зависи от това как се поддържа татуса, е разбира се зависи и от части от самата кожа и нейните качества. На някои се бели за два-три дни, на други за повече.
За пиърсинга реално морето е солена вода с две думи- физиологичен разтвор, много по-безопасно е да се къпеш в морето, отколкото в басейн  Peace просто след къпане я почиствай и пръскай с подходящ спрей като оксикорт, морската вода има и бонус, от нея раните заздравяват по-бързо. Това от личен опит.  Peace

# 548
Една тауировка се бели средно една седмица при редовно миене и мазане, след това остават едни фини люспички, които падат известно време, пак зависи от това как се поддържа татуса, е разбира се зависи и от части от самата кожа и нейните качества. На някои се бели за два-три дни, на други за повече.

Аз си я правих в България, няколко дни преди да си дойда тук.

Имам чувството, че нещо не е наред с моята. Кожата отгоре е някак си - все едно леко "прегоряла", с едни фини линии, и при мен падат люспички. И сега не зная дали всичко това е нормално или има някакъв проблем със заздравяването?

# 549
  • Street of Dreams
Самсара, напълно нормално е. Grinning Peace Поне това с "прегорялата" кожа и люспичките. Само за подуването на крака и куцането хич не съм сигурна - на мен ми прилича на инфекция... newsm78 Който има татус там, да каже.

На мен ми предстои татуиране на гърба. Имам една мъничка там и по спомен отвратително болеше - сякаш иглата ми се забиваше в гръдния кош - не остра, а тъпа, удряща болка с не знам си колко удара в секунда. Имам хилав гръб и сигурно е затова...

# 550
Самсара, напълно нормално е. Grinning Peace Поне това с "прегорялата" кожа и люспичките. Само за подуването на крака и куцането хич не съм сигурна - на мен ми прилича на инфекция... newsm78 Който има татус там, да каже.

На мен ми предстои татуиране на гърба. Имам една мъничка там и по спомен отвратително болеше - сякаш иглата ми се забиваше в гръдния кош - не остра, а тъпа, удряща болка с не знам си колко удара в секунда. Имам хилав гръб и сигурно е затова...
Благодаря за отговора  Hug

Куцането и подуването бяха първите 4 дни. На втория ден бях при татуиста, той я видя, видя крака и каза, че мястото е много специфично и затова се получава така Кракът се натоварва, стъпваш на него, близо до кокал е, даже аз имам и леко татуирано върху самото кокалче. Как боли, не е истина...от глезена надолу, нагоре по крака не толкова.

# 551
Подуването и отичането в твоя случай е съвсем нормално, а за татуса мажи го много фино с каквото са ти казали докато се обелят и люспичките, стои малко като изпръхнала кожата, това си е нормално, да не те притеснява. Аз моите на този етап си ги мажа с овлажняващ лосион на Ла Рош за суха кожа.

# 552
Здравейте!
Мисля да си правя не същия,но е близо до този на крака (бедрото) като големина ще е същата, и се чудех отпред или отстрани ще стои по-хубаво?

# 553
  • Street of Dreams
Аз мисля че да и много ми харесва идеята ти  Peace

# 554
Ще има и надпис който се връзва перфектно с часовника, само стрелките не знам как точно да са  Grinning ще го измисля. И май ще е отпред,по-добре ми се вижда

Общи условия

Активация на акаунт