Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
На мен оригиналът нещо не ми хареса, но Интикама си го гледам  Mr. Green

# 331
На мен оригиналът нещо не ми хареса, но Интикама си го гледам  Mr. Green

Много ми се искаше да го гледам и аз, но нямам никакво време сега ! Sad

# 332
Ще се опитам да преразкажа по-важното от шоуто(най-вече за филма и Киво).Нямам представа колко и каква информация имате вече....
Първоначалната идея се е зародила преди 7 години и заглавието е предивдено да бъде"Поетите".
Има бойна сцена във филма  с един гологлав мъж от публиката.Коментират,че той е бил К.По-интересното е,че човека всъщност е шофьор на линейкал.Хореографията на сцена е на К.
К-"Същия ден спах много добре.Сериозно" Joy Joy Joy Joy

# 333
Заснет е по действителен случай.Времето се развива през 40-те години.Режисьора споделя,че когато е замислил идеята първоначална реакция била,че ако ще прави филм в който ще съжаляват главните герои да не го прави.Това е история на поети.Това е мотивирало режисьора за създаването на лентата.Киво казва,че няма значение каква ще е печалбата,колко успешен ще бъде и т.н,по-важното за него е,че вече,след този филм стиховете в библиотеките и книжарниците не са на последния рафт,а най-отпред,което е голяма гордост.Мина приказка и за бюджета,за което не искаха да говорят много,много.Беяз спомена цифрата  13 милиона.

# 334
емили, благодаря  bouquet
Сайта на дизи ми тръгна Hug

# 335
Емели, ослушвай се дали ще каже нещо за фенките от бгмама Wink

# 336
# 337
Според Беяз Киво е достигнал своя апогей с този филм.Казва,че сякаш тук е оставен да играе инстиктивно.Киво признава,че не му харесват коментари от сорта"Той беше манекен..."Според него артист може да станеш идвайки и от друга професия.
Актрисата в главната рола е съпруга на режисьора.Нейната роля се знае още преди 7 г.За ленатта е взимала уроци по тенис и танци.3 месеца танци за 30 секундна сцена.Мерт е свалил 16 кг. за участието си.

# 338
  • Варна
Изпълни ми душата шоуто на Beyaz тази ве4ер Heart Eyes

# 339
  • Варна
emely ,  bouquet Благодаря за преводите!

# 340
  • Варна
Много сладък Киво Heart Eyes newsm76 Heart Eyes

# 341
Диди, благодаря ти  bouquet
А може ли някой да преведе какво казва в последното видео Praynig?

# 342
Добро утро, момичета и хубав ден ! Hug

Емели   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря на теб и на всички момичета за информацията и снимките от шоуто.
Ослепително красив Къванч !!!
И толкова заслужено признание, защото не залага на красотата си само , а развива и таланта си.
Евалла !!! Hug

# 343
  • Варна
Добро утро моми4ета !  newsm51
Толкова е харизмати4но и омайващо нащо мом4е, 4е едва се отлепих от екрана!
А в 02,30 запо4на повторението на нашия филм по каналД Heart Eyes

# 344
Добро утро и усмихната събота ви пожелавам !  bouquet
Благодаря за събуждането с топлия глас на наш левент ! Crazy
Емели,  Heart Eyes Hug Heart Eyes от сърце ти благодаря за преводите снощи и затова, че се появи ! Wink
Не успях да го догледам, че токът ми спря най- безобразно изведнъж ! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт