Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Госпожата  Heart Eyes ами не може да е Джемре, някой я е светнал и нея, нали беше в безсъзнание...
А колкото до това, че имало охрана, много важно, как Кузей влезе без да го види охраната? А Бурак, когато взе ръкавиците на Гюней? Да бе, тези двамата за всичко са ви виновни, знаем, особено Джемс. Такова голямо престъпление е това от тяхна страна, че се обичат...на всички пречи тази любов...А защо пък да изключваме Зейнепка от списъка? Тя може както винаги да е проследила Джемре и да и е устроила клопка? Но, и аз вярвам в това толкова, колкото че и Джемре е убийцата. Все ми се струва, че тук е замесен мъж, и то този, който свитна Ферат newsm78 Не изключвам и онзи завистник Гюней, Бурак също. Но ще гледаме и ще видим.
Може и да не искаш тази любов да се изживее, но всичко води натам, пък да видим.
Значи Джемре няма достойнство, понеже си иска целувка от мъжа, който я обича? А какво да кажем за жена, която си я проси, въпреки, че знае, че не я обичат? Коя е недостойната в случая? А онова полунощно зло Гюлтен и на мен ми идеше да я ударя с нещо тежко hahaha Аман! Или Зейнепка ще им свети, или някой друг ще се намеси...каръци с каръци hahaha

# 406
Ама защо говориш и сравняваш пак със Зейнеп, не мога да разбера ! Нали е аут, нали не е фактор изобщо, защо я “носиш още на гърба си“, както се казва в една от любимите ми притчи ! За Зейне знаем, че е жена без достойнство и морал, затова прави такива лоши, лоши неща, ми тази - добрата, тя що се държи като ......айде, че имам предни зъби днес ! Mr. Green

Както казах, Джемре може да е наранена от Баръш, може той да я е нападнал, тя се е опитала да се защити и така се е стигнало и до нейните наранявания. Не виждам нищо невъзможно в това, напротив !
 Зейнеп се прибра, а и хал хабер си няма какво се случва между Джемре и Баръш. Нали я видя с Кузей, предполага се, че мисли, че са заедно, къде ще тръгне да и прави клопка ?

Сега, Симай може и да се е промъкнала незабелязано, тя ги умее тези неща, но не мисля, че ще е способна на подобна жестокост, просто щеше да ги светне по веднъж и толкова. Виж, Бану, е друга бира - от нея очаквам такова нещо . Тя е ужасно наранена, да не говорим, че е психически абсолютно нестабилна, а знаем какво може да направи в такива моменти. Аз, даже, подозира, че тя се е нахвърлила с цялата си натрупана омраза върху Джемре, а Баръш най- вероятно се е опитал да и помогне, но го е отнесал най- сериозно . За мен, в момента , тя има най- сериозният мотив да унищожи Джемре. Peace
Не мисля, че е мъж, защото щеше да действа много по- чисто- два куршума и до там . Пък и никой от мъжете няма мотив срещу Джемре, а и тя е сериозно пострадала. Ще видим. Peace

А това, че са каръци, не е случайно, ама хич !  Peace

# 407
А дадоха ли, че Зейнеп се прибра вкъщи? Не. Кой мрази Джемре най-много от всички героини? Тя. След нея Бану. Но не ако не е мъж, по-вероятно е да е Симай. Дадоха как Баръш отваря вратата облечен, после беше по халат, с някой беше пил вино...Джемре си беше с палтото. Не вярвам Баръш да я е ударил, но дори и да го е направил, не могат да се ударят едновременно, нали? Сигурна съм, че е имало 3 човек в къщата, не е Джемре убийцата.
Защо да не я намесвам Зейно? Ами че тя е пример за достоен, честен, умен човек, затова. hahahaи точно тя се държи по начина, за който не искаш да пишеш. Както ти можеш да си пишеш за Джемре, така и аз ще си пиша каквото си искам, за когото си искам, нали така? Казах ти, да я разкарат вече и няма да напиша и ред повече за нея.
А в този филм няма нищо случайно, съгласна съм. И среднощната изповед на Гюней пред мама не е случайна, сигурна съм.

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 18:30 от queen_fenka

# 408
Фенче,  Heart Eyes ама моля ти се, не ми се карай , нещо много войнствено си настроена ! така си надъхана, че чак не ми се вярва ! Shocked Пиши си, каквото си искаш, къде съм казала, че не може ?
Просто съм учудена, че все още сповенавате образ, който е аут, според самите вас !
Иначе, аз мнението ти го знам, ти знаеш и моето, само че отговор на въпроса, защо Джемре се държи като отвързана, нямам . Не че имам нужда, де, аз знам защо . Mr. Green
Зейнеп, колкото и да мрази Джемре, никога не може да направи подобно нещо, въпреки че я смятате за дявола в човешки образ . Laughing Просто не я виждам да размахва ръжена нагоре-надолу и да пребива хората. Симай също, въпреки че и тя има своите основания да мрази Джемре .
И като се замисля, ами те много хора мразят това иначе така добро и благородно същество, що така ? Thinking

# 409
# 410
  • Пловдив
Защо ли се питам, щях да гледам този филм, ако нямаше сълзи, интрига, мъка и накрая победа, надявам се?! Победа над бедните душици, изпълнени с омраза. Проблемите, които се разглеждат  във филма,  за мен са заинтригуващо поднесени, щом ме паркират в 22 часа и чакам превод цяла седмица.  И желая тази любов да се случи и да не съжалявам, че толкова месеци злото остана непобедено, както честичко става и в живота. Искам реален филм с приказен финал!

И не само мразят благородното същество, ами и защитават злобарките! Twisted Evil В какъв свят живеем!!! Rolling Eyes

# 411

И не само мразят благородното същество, ами и защитават злобарките! Twisted Evil В какъв свят живеем!!! Rolling Eyes

И кой точно защитава злобарките ? Или отново разни инсинуации се започват, просто защото няма друг начин да се даде отговор на някои трудни въпроси ?

Аз живея в моя си свят, какъв е той - не е нито твоя, нито на някого друг работа !
А ти в какъв свят живееш - изобщо не ме интересува .

# 412
  • Пловдив

И кой точно защитава злобарките ? Или отново разни инсинуации се започват, просто защото няма друг начин да се даде отговор на някои трудни въпроси ?

Аз живея в моя си свят, какъв е той - не е нито твоя, нито на някого друг работа !
А ти в какъв свят живееш - изобщо не ме интересува .

Многото хора, разбира се имам предвид.  Mr. Green Изразявам обобщено мнение, а ти що се засягаш? Живей си в твоя свят, кой ти пречи?  newsm78 

# 413
  • Варна
Rali,  Peace
То злорадстването е от много отдавна, но сега е най-явно. Затова, 4е нащо моми4е ще е в затвора, ще има много доволни, безнадеждни о4аквания и набутвания.Но и аз се надявам , както в приказките-доброто да победи злото! Heart Eyes

# 414
Ами като гледам “многото “ хора - само аз в момента пишех ! Но ти благодаря за множественото число, отдавна не са ми говорели на “Ние“ Mr. Green

Не знаех, че има оторизирани да изразяват “обобщеното “ мнение ! Laughing

# 415
Госпожата  Heart Eyes не ти се карам и не съм войнствено настроена hahaha просто се ядосвам, когато чета колко е долна Джемре и няма как да не я сравня с вашата любимка...Държала се била като отвързана Joy Joy Joy Joy да се смееш ли, да плачеш ли newsm78 Интересно мнение.
Аз също смятам, че всичко в този филм трябва да си дойде по местата и тези, които са творили гадости да си получат заслуженото. За вас Джемре е отрицателната героиня, за мен е едно нежно, мило същество, което мъжете имат желанието да защитават, а жените я мразят затова. Завиждат и неистово и искат да са на нейното място, това е голата истина.
А и ти по-спокойно го давай, много се връзваш hahaha

# 416
  • Пловдив
Джемре е мило, благородно,красиво, обичано момиче. Трудно детство, грешки от неопитност, а не от глупост, тя ще се наложи да заплати за тях по най- тежкия начин и според мен без вина. Ще изстрада любовта си. Ще открива колко открито долни могат да бъдат "приятелките".  Но ще намери подкрепа, дори и в хората, които се страхуваха се от хорски приказки и тамошни порядки.  

# 417
  • Пловдив
Ами като гледам “многото “ хора - само аз в момента пишех ! Но ти благодаря за множественото число, отдавна не са ми говорели на “Ние“ Mr. Green

Не знаех, че има оторизирани да изразяват “обобщеното “ мнение ! Laughing
Май ти си им говорител на многото хора и често обобщаваща мнения, несходни с моето. Оторизирана не съм, а подкрепена със сигурност. Мнението ми за света се затвърждава, в случая!

# 418
# 419

Общи условия

Активация на акаунт