нали и аз това казвам, да почакаме да видим какво са намислили двете дами, а това дето си пишем какво ще стане според нас, са си нашите желания и се надяваме да не грешим.
Естествено, че няма да стои сама до края на живота си, но можеха да изчакат малко, можеха да споделят с Кузей...Но ми хареса начинът по който Шереф разреши въпроса, каза му всичко, което трябваше, за да си даде сметка Кузей, че не всички са като него, не всеки е способен да се бори с чувствата си като него. Мисля, че и това също ще отрезви Кузей, ще си даде сметка, че животът е кратък и всеки има право да се бори за това, което обича. Така мисля, пък да видим. 
евала, мац!
Поне с такова впечатление останах при свиждането на Кузей. Като какъв тогава са го пуснали Кузи при нея? Как мислите? Ето ви още един въпрос за разсъждение тудей, както казва Зизу
има логика в това, което си написала. 

ами аз точно над този факт се замислям - защо въпреки одобрението на близките им, падането на олмазите и т.н. не се случват нещата ! За мен има по- дълбока причина от преодоляването на предрасъдъците ! 

евала, мац!
Поне с такова впечатление останах при свиждането на Кузей. Като какъв тогава са го пуснали Кузи при нея? Как мислите? Ето ви още един въпрос за разсъждение тудей, както казва Зизу 
Освен да има опция, при която Гюлтен се е отказала от правото си в полза на Кузи.. Но си спомних коментарите за късите ръкави. Ако ще се проточат нещата, се чудя дали се сключват бракове в турските затвори?! 
евала, мац!

мерси, че ми напомни тва условие...

ся да не кажеш, че Баръш е жив...
Може да сключат брак и в затвора...не е забранено, стига да искат.
аз една дума за Баръш не съм казала !
Щото там правата, са много относително понятие .
Мое мнение, разбира се !
аз една дума за Баръш не съм казала !
Щото там правата, са много относително понятие .
Мое мнение, разбира се ! 
Могат да сключат брак и никой няма да им попречи...стига да искат. 

Ако е за затвора и защо Кузей с го пуснали, аз за първи път чувам, че на свиждане могат да ходят само роднини на затворника. Не вярвам да има подобни ограничения, а и Кузей е достатъчно наясно със схемите в затвора, така че все е измислил нещо . 

аз писах за доживотният затвор- ако действиетлно се докаже, че Джемре е напавила това и Баръш умре, това е най- вероятната присъда. Както сама казваш - Турция може и да има свои си порядки, ама в цял свят това е наказанието за подобно деяние.
Вече казах кой е най- вероятният извършител, според мен, но не изключвам и изненади . 

Препоръчани теми