Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 155
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Шани  Heart Eyes не съм аз тази, които ги раздаде квалификациите... Hug

# 602
Тоя смешник пък що го вкараха в сериала?!? ooooh! Mr. Green Mr. Green

# 603
Хелен  newsm51 newsm51 newsm51
Роминка  Heart Eyes ти нали си неутрална, ти си си Кузейка! Hug Ама ако искаш, присъедини се към които повече ти харесват, към разбиращите филма или към простите Джемрейки Joy Joy Joy Решението е само твое!

Фенче, Hug не мога да те позная с тези квалификации!  Cry
HugСвиркай си, предстоят такива страстни седмици, че драмата в темата няма да бъде по-малка от тази във филма. Особено, като се докаже, че Дж е убила Баръш и влиза в затвора. И ВНЛ-то поне за малко, накрая ще се окаже една напразна надежда.

# 604
Честно казано, нещо никак не вярвам Дж да го е убила. Много очевидното винаги ме съмнява.

# 605
Зейнепки,
много ми е любопитен повода за разговора между К. и Г. Така, както е написано в спойлера, този разговор е след разследването на Гюней. Вероятно му казва, че  е Джемре. Знаех си, че Гюнейката веднага разбра. Много е умен и е навързал историята. И думите му, ги намирам като обвинение срещу Кузей, че не е бил така категоричен и смел като него да разкара Джемре от живота си. Както, той направи преди време. Гюнейката ще излезе по-мъж от Кузей.

# 606
Ааа, няма да правя такива квалификации  Peace Mr. Green Кузейка си е най-добре.. Е самичка ли ще съм си??  Whistling

+1=2  Hug  bouquet

# 607
Ааа, няма да правя такива квалификации  Peace Mr. Green Кузейка си е най-добре.. Е самичка ли ще съм си??  Whistling

+1=2  Hug  bouquet

И ДТерзийска е в списъка, значи 3!!  Hug

# 608
Значи, спойлерът не доказва нито виновност, нито невиновност. Странно е това, че тя дори не си спомня за скандала. Който е безспорен факт. И е бил 10 минути. Ако има нещо в главата, това е преди скандала. След това е в умопомрачение.

# 609
Ромина , душо , знаеш , че сме в един отбор.  Hug Където е Къванч , там съм и аз!  Peace Така че , след поредното преброяване , резултата е 4.  Heart Eyes

# 610
  • Варна
В този отбор на Киво сме вси4ките(предполагам), ина4е за какво ще сме тук! Поне аз съм най- ве4е заради него  txtloves newsm76 txtloves

# 611
Един бегъл поглед върху ситуацията на мен ми говори следното:
1. Така ще извъртят нещата сц-ките, че да ни объркат още повече, естествено. Ама и те дали знаят кой уби Ферат, а пък за Баръш- не ми се мисли! Оф
2. На мен логиката, че който е убил Ферат е убил и Баръш, направо ми издиша. Какво общо намират тук?
3. Залагането на Бану като евентуален убиец- олмаз! Но ще е най- голямото наказание за Ебру такова развитие.
4. Гюней- няма да си проваля бъдещето да убива Баръш. Ясно му е, че Баръш и Дж са несъвместими. За него е 100 пъти по- добре Дж да е с Баръш. Много прикрит, може да се бие само с ... думи. Не е първосигнален.  А е и страхлив, и пресметлив, и не прави нищо без разум,
преднамерено и добре обмислено.  
5. Симай- била е свидетел! И ще си остане винаги заподозряна, щото е низш плебс!
6. Венюс- и тя е била там! А и беше доста подпийнала...неконтролируема, разстроена! Неудачник е тя- не можа да прости на Баръш, че се ожени за секретарка.
7. Джемре- едва ли! Броеше дните до свободата си...Ще мълчи като партизанин, заради кого?
8. Дениз- никакви следи от нея. Прави объркващ зиг- заг из Истанбул. Има нещо гнило тук.
9. Гюлтен- винаги е била орлица, може и да литнала след Дж до имението.
Какви ги дебне там Юнус- значи е закарал някого- Дж ... Гюлтен ... Кузей!
10. Зейнеп- заради Дж никога не би посегнала на никого!  
И кой остана?  newsm78
Скрит текст:
Ами освен аз да съм! Побърках се вече! Crazy Mr. Green

# 612
Джемрейки и Зейнепки засега са аут!  Laughing

Кралицата!  Hug

Шане, то и аз мислех да го бастисам, ама ти щом признаваш... халал да ти е  Mr. Green

# 613
Руският форум вкупом тъгува за Баръшката. Присъединявам се към тях.
Ах,защо тая патка се върна от летището и  даде напразни надежди на Баръш, че щяла да бъде истинска Хакмен.
И веднага след това демонстрацията с компаса. Не била въртиопашка. Нещо повече. Изигра зловеща роля в 4 живота.

# 614

7. Джемре- едва ли! Броеше дните до свободата си...Ще мълчи като партизанин, заради кого?

Hug Нямам твоите терзания. Категорично Джемре. Филмът не е криминале, просто в името на интригата вкарват и такива моменти.
1.Убиецът е този, който най-много мрази Баръш. Това е логиката.
2.Или, този, който най-много обича Джемре и в същото време мрази Баръш. Това е Кузей. Невъзможен вариант.
3.Или, този, който мрази Баръш до степен да го убие, и мрази Джемре, за да я натопи. Такъв злодей в сериала, няма според мен.
Остава първи вариант.

Общи условия

Активация на акаунт