Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 154
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Аз поне така ги разбирам нещата. Не знам дали Гюней ще помогне за затвора на Джемре или пък ще признае на Кузей, че е убил Ферат, но което и от двете да направи, то ще освободи Кузей от оковите, които сам си е сложил. Достатъчно е Гюней да го провокира по болното място, да направи нещо кардинално и Кузей е готов. Нали знаеш, чувстваш се все едно те е връхлетяла мълния и всичко в теб се е прояснило. Ще се осъзнае нашето момче, че решетките, които слага пред себе си са плод на глупостта му. Този Кузей, който аз познавам, ще се бори за Джемре до края.  Peace Дори и да не съм съгласна с това, дори и да съм, когато фактите говорят, нали знаете.  Peace

# 691
от анонса се разбира , че Гюней , знаейки за болката на Кузей иска да се срещне с него. Тази среща ще промени съдбата на Кузей и Джемре. А след това , усилията на Кузей ще доведат до резултат - тоест каквото и да направи Гюней, то ще приближи още повече влюбените гълъбчета.

Що ли хич не ми се вярва ! Thinking
И на мен, хич. Пише, че Гюнейката има план. newsm78

# 692
  • Варна
Защо една от потребителките не си признае какъв провокиращ пост беше написала сутринта!Не мога да повярвам ,4е поста ми с пожелание за хубав ден беше изтрит,както и още няколко поста,които пожелаваха само добро!

# 693
Гюней има план как да се предпази от Ебру, тоест човека ще си опича неговата работа, за да не изгърми като Джемре. Това е, което чета аз в анонса. Ще бъде предпазлив.

# 694
Само не мога да разбера, Баръшката дали е оживял. Ебру - тъжна и ядосана. Не ми изглежда да страда за мъртвец. А, дано си оживее.

# 695
Госпожата, ще ме прощаваш, ама в английския форум, положението е по-различно, атмосферата е много по-добронамерена, изобщо не бих сравнявала двата форума. Тук е , като на всяко друго място, което се зове бг форум.
Това не е форум, а фен клуб на Джемре.Ойкю. Правиш ли разликата. И няма никаква критика за Дж, а само възтрорг. Пълна скука,

Защо обиждаш, Дафне ? Не ти е за първи път, м/у другото... Naughty
Форумът не е фен клуб на никого, там просто коментират филма, който ни показват, без излишни измишльотини, с абсолютно уважение към авторите на филма. Защото това е форум за филма, за почитателите на филмза, тези, които го харесват, а не го отричат. Там никой не пише , че гледа филма само заради Къванч например. Никой не те кара да ходиш там, за радост, ти поне там не пишаш. Ходи си при рускините, регистрирай се, и пиши нещата, които пишеш тук.
Как не ти е неудобно наистина да пишеш, че там е пълна скука ???!!! Сякаш развлечението тук го правите ти и няколко Зейнепки, Кузейки или каквито и да сте там. Не обиждай форум, който има толкова много участници от толкова много страни, с толкова много теми и т.н.

# 696
от анонса се разбира , че Гюней , знаейки за болката на Кузей иска да се срещне с него. Тази среща ще промени съдбата на Кузей и Джемре. А след това , усилията на Кузей ще доведат до резултат - тоест каквото и да направи Гюней, то ще приближи още повече влюбените гълъбчета.

Що ли хич не ми се вярва ! Thinking

Джанъм беним,  Heart Eyes чети между редовете.  Wink

Heart Eyes Hug Heart Eyes Чета аз, ама пак не ми се вярва ! Laughing
Кузей е ясно, че ще се бори за Джемрето и ще се опита да и помогне с цената на всичко. Но не ми побира акъла, как изведнъж Гюней ще иска да му помогне на него и косвено на Джемре . Наистина ли вярвате, че Гюней ще му хариже Джемре с лека ръка, ей така - щото изведнъж е решил да изкупи греховете си ? Лично аз, съм много скептична ! Peace

# 697
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Брях... Shocked един тел. разговор проведох, а вие изписахте света. Joy

Госпожа,  Hug аз сама се намерих в поста ти и за тва се изходих по него. Peace

Сега по същество...и на мене не ми се вярва Гюней да помогне на Кузей.
Ако съм разбрала правилно, Гюни ще ходи да се среща с Джема. Ако това е така, си представям кво ще е предложението му към Джема.
"Знам кой е, ама няма да кажа ако не скъсаш с Кузей"
Така ги виждам аз нещата...прекалено дребна душица е този за да прояви благородство.

Пак да повторя...ако съм разбрала правилно.

# 698
# 699
Алиса, ама ти съвсем нямаш реална представа за нещата ! Колкото и човек да се опитва да те игнорира, просто прекрачваш всякакви граници !
Как имаш очи да държиш сметка на Дафне, при положение, че ти преди това написа, че бг. форумите за нищо не стават ! Ама наглостта ти е безкрайна просто !
Къде видя обида ? Виж, в твоите квалификации, задължително присъства - преди време отново си беше позволила да обиждаш българите, българските форуми и т.н.
Одеве Ивана споделила, че се надява да не се делим повече на отбори - ти само дето не и се скара - Е, как нямало !
Да не споменавам и останалите ти изблици ! Или се контролирай, а ако не можеш, взимай мерки, но спри да изливаш злоба и негативизъм в темата ! Едиственият потребител, който си позволява грозни обиди, че и клетви, си ти ! Пък после имаш и наглостта да се изживяваш като жертва !
Това е последният път, в който се обръщам към теб персонално ! От тук насетне, ще информирам модератор за всеки един твой пост, в кой съзра и най- малък намек за обида, квалификация или подобно поведение !

# 700
Зизу, наистина, по-логично е, да не им помогне.
Просто написах какво на мен ми се иска.

# 701
Алиса, ама ти съвсем нямаш реална представа за нещата ! Колкото и човек да се опитва да те игнорира, просто прекрачваш всякакви граници !
Как имаш очи да държиш сметка на Дафне, при положение, че ти преди това написа, че бг. форумите за нищо не стават ! Ама наглостта ти е безкрайна просто !
Къде видя обида ? Виж, в твоите квалификации, задължително присъства - преди време отново си беше позволила да обиждаш българите, българските форуми и т.н.
Одеве Ивана споделила, че се надява да не се делим повече на отбори - ти само дето не и се скара - Е, как нямало !
Да не споменавам и останалите ти изблици ! Или се контролирай, а ако не можеш, взимай мерки, но спри да изливаш злоба и негативизъм в темата ! Едиственият потребител, който си позволява грозни обиди, че и клетви, си ти ! Пък после имаш и наглостта да се изживяваш като жертва !

Няма нищо обидно в това, че прилича на бг форум.
Просто , това е форум от многознайковци, каквито сме ние, българите.
Нищо лошо, но когато попаднеш на друго място, наистина виждаш разликата.
Българка съм, и аз съм такава, но не мога да не отчета доброто и хубавото, което съм видяла дугаде.
Деленето го започна Дафне, така че, обръщай се към нея по този въпрос.
Радвам се, че те видях в светлината, в която винаги със си те представяла.
"Доброжелателната" госпожа, само маска си.
Хайде, много време ти отделих.
Сега иди да сигнализираш модератора.

# 702

Ми то къв беше този телефонен разговор ?  Wink

# 703
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ми то къв беше този телефонен разговор ?  Wink
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy

# 704

Госпожа,  Hug аз сама се намерих в поста ти и за тва се изходих по него. Peace

За един телефонен разговор се "изхождаме" Shocked по на 1-2  страници.
Така ли си хортуват докторите вече? Ние, даскалите,  друго му викаме. Добре, че не е онождам.
Не ми се занимава с такова чудо, ама ще го чета, че да не обидя потребителката. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт