Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Аз никъде не видях Джемре да моли или да кара, по какъвто и да било начин, Кузей да я чака (говоря за откъса от затвора)! Peace

Това, което аз видях е мъж, който плаче; който каза: "обичам те"; който каза: "от сега нататък, това, което ни разделя ще е това място"; дори Гюней отрече като пречка.....

И вие продължавате да твърдите, че любовта им не е истинска? Joy hahaha Joy hahaha

Или се опитвате да провокирате по този начин аудиторията с цел да отбивате поредния скучен и празен ден?! ignore2

# 181
Всъщност да попитам - има ли го някъде този фрагман преведен, че нещо не ми става много ясно какво си казват  Thinking

# 182
*helen*Hug не казвам, че такъв е смисълът на филмаPeace Той, смисълът, първоначалният, отдавна го няма, поне според мен, така че знам ли ги какво са намислили. Обаче, в едно съм почти сигурна, че фрагманът ще се осъществи през юни.  Laughing Laughing Laughing
Hug Това не е смисъла на филма, а присъдата на авторите, след като ни са разказали историята. Задето Дж разби няколко живота. Да миряса най-сетне между 4 стени. Нищо, че е млада, нищо че е хубава, нищо, че е светица. Това не са оневиняващи обстоятелства. А фенски настроения. Какво му беше на момчето от затвора. И то младо, кротко, хубаво. Ама, лежи, щото е извършил престъпление.

# 183
  • Пловдив
Всъщност да попитам - има ли го някъде този фрагман преведен, че нещо не ми става много ясно какво си казват  Thinking

Има го, във Вики-то!

# 184
  • Пловдив

Има го, във Вики-то!

http://www.viki.com/channels/9145-kuzey-guney-season-2/videos/76761/1

# 185
  • Пловдив

Има го, във Вики-то!

Рали,  newsm51, пак се заяждаш  rotfImbo rotfImbo rotfImbo!

# 186
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да си призная, мен тоя фрагман с Кузей с окървавени ръце и тениска и с пистолет в ръката доста
ме притесни да не би да ни насочва към кофти финал.

# 187
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Брях, doh  Дами...май пак трябва да раздам очилИтЕ. ooooh!
Вие не виждате ли, че Джема е с тази аркада още. Те, раните от имението не са й минали, вие пратихте фрагмана на финал. Joy Joy Joy
Този фрагман ще се излъчи ако не следващата, то по-следващата серия. Mr. Green

Та, Джема ще излезне до 1,2 серии (да не забравяме, че и Кузи излезна за полвин серия).
Ще има мноооооого време за ВНЛ-то

# 188
  • Тук някъде.....
Да си призная, мен тоя фрагман с Кузей с окървавени ръце и тениска и с пистолет в ръката доста
ме притесни да не би да ни насочва към кофти финал.

За мен този фрагман беше за край на 1-ви сезон и решимостта на Кузей да убие убиецът на Али. Може и да греша, но дори и на самият фрагман пише - сезон фрагманъ  Mr. Green А и не остана кого да убива Кузей, освен ако не ги започнат по домова книга.

# 189
Ох Зизу, благодаря, че ме успокои.
Таман се бях притеснила, че пак ще се занимаваме с убийци, затвори и пак нищо за душата.

# 190
  • Пловдив

Има го, във Вики-то!

Рали,  newsm51, пак се заяждаш  rotfImbo rotfImbo rotfImbo!

Пирожка, понякога е приятно да се "заяждаш" newsm10... а друг път безсмислено, дори да четеш. newsm11

# 191
Добре де, Софи, ама ако е от първи сезон, чия е тази кръв по тениската и ръцете на Кузи, пък и нещо не си спомням да съм гледала такива кадри...

# 192
Обаче трябва да призная, че фрагмана е ключов действително. Heart Eyes
Кузей погреба всички пречки пред тях. Нито го интересува ГЮней, нито хората кво ще кажат.
Ей, ама тия двамата ще си изживеят ВНЛ-то, та ако ще и две серии само да е. Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing

Добре де, Софи, ама ако е от първи сезон, чия е тази кръв по тениската и ръцете на Кузи, пък и нещо не си спомням да съм гледала такива кадри...
Кръвта по блузата му е на Али. Peace
Споко, тва е минало вече. Нищо, че не си спомням да е излъчено точно така.[/b]

# 193

Пирожка, понякога е приятно да се "заяждаш" newsm10... а друг път безсмислено, дори да четеш. newsm11

Еееее, неееее...Рали, заяждаш се. Аз за кво си абим отпечатъците като не четеш?Аааааааааааа..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 194
  • Пловдив

И аз мисля, че това беше фрагмана с убийството на Али newsm78
Това значи предишния сезон, ама коя серия беше..... newsm78

На последния фрагман Джемрето наистина има рани по лицето си и ще видим развитието следващите няколко серии - 2, 3 най-много Peace.

Нормално е да я вкарат в затвора, докато тече следствието (то това да не е БГ, да се изкара болна и да се разхожда после със скъпи джипове). После обаче ще излезе и Кузей ще изпълни обещанието си, не защото е мъж, който държи на димата си, а заради последното, което промълви:

Общи условия

Активация на акаунт