... а друг път безсмислено, дори да четеш. 

Зизу, твоите ги чета с удоволствие. Търкай по- често отпечатъци, че е кеф. Що така Ви пука за моето "заяждане". Ще си пиша мнението това е, пък който иска да се обижда. Според мен този фрагман, не е края на филма. И ръкавът е къс, щото времето се стопли.
А и по ръцете на Кузейката има кръв , държи пИщов , ама не неговия. 
тва е кръвта на Али, Кузи нали го прегръща един час. Понамазал се е. Ся ше ме караш да се връщам на края на 1-ви сезон.

Зизу, твоите ги чета с удоволствие. Търкай по- често отпечатъци, че е кеф. Що така Ви пука за моето "заяждане". Ще си пиша мнението това е, пък който иска да се обижда. Според мен този фрагман, не е края на филма. И ръкавът е къс, щото времето се стопли.

Казах вече не го вдига.

права си. Блузата е кара...еми аз съвсем се обърках в гардероба на Кузей. 
Дано не е ранен нещо, но пък няма вид на изнемощял...

сега в Истанбул мин. температура е 11 градуса, максималната къде 20. И тая рана на устата и няма ли да мине до юни? Това ще се случи или в следващата или в по-следващата серия. Като се замисля сега над думите им във фрагмана, ми хрумна следното: Кузи ще полудее от мъка след ареста на Джемс и това ще го видят всички...и тези, които не са знаели за неговата любов ще разберат. Няма да му пука ни от Гюней, ни от никой. Именно затвора ще изиграе ролята на гръм, както се надяваше Джемре, за да осъзнае, че няма да може да се откаже от нея. Така мисля.

сега в Истанбул мин. температура е 11 градуса, максималната къде 20. И тая рана на устата и няма ли да мине до юни? Това ще се случи или в следващата или в по-следващата серия. Като се замисля сега над думите им във фрагмана, ми хрумна следното: Кузи ще полудее от мъка след ареста на Джемс и това ще го видят всички...и тези, които не са знаели за неговата любов ще разберат. Няма да му пука ни от Гюней, ни от никой. Така мисля.
Препоръчани теми