Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив

Пирожка, понякога е приятно да се "заяждаш" newsm10... а друг път безсмислено, дори да четеш. newsm11

Еееее, неееее...Рали, заяждаш се. Аз за кво си абим отпечатъците като не четеш?Аааааааааааа..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз не мисля, че изказването на различно мнение е заяждане (макар, че някой наистина го правят) Mr. Green

Зизу, не спирай да пишеш, кУ требе ще направим една фондация да събираме средства за нова клавиатура newsm12

# 196
Зизу , за да не кажеш, че се Абиш да пишеш , да ти кажа , че май този потник с кръв не е на наш Али , Щото Али беше с риза. Риза , с която после Кузя направи опит да Удуши човека - гад Ферат.  Peace А и по ръцете на Кузейката има кръв , държи пИщов , ама не неговия.  Whistling

# 197
  • Пловдив

Пирожка, понякога е приятно да се "заяждаш" newsm10... а друг път безсмислено, дори да четеш. newsm11

Еееее, неееее...Рали, заяждаш се. Аз за кво си абим отпечатъците като не четеш?Аааааааааааа..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy  Joy  Joy Зизу, твоите ги чета с удоволствие. Търкай по- често отпечатъци, че е кеф. Що така Ви пука за моето "заяждане". Ще си пиша мнението това е, пък който иска да се обижда. Според мен този фрагман, не е края на филма. И ръкавът е къс, щото времето се стопли.

# 198
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу , за да не кажеш, че се Абиш да пишеш , да ти кажа , че май този потник с кръв не е на наш Али , Щото Али беше с риза. Риза , с която после Кузя направи опит да Удуши човека - гад Ферат.  Peace А и по ръцете на Кузейката има кръв , държи пИщов , ама не неговия.  Whistling
Глей ся ква си...напрегнАх се начи... Joyтва е кръвта на Али, Кузи нали го прегръща един час. Понамазал се е. Ся ше ме караш да се връщам на края на 1-ви сезон. Joy Joy

# 199

Joy  Joy  Joy Зизу, твоите ги чета с удоволствие. Търкай по- често отпечатъци, че е кеф. Що така Ви пука за моето "заяждане". Ще си пиша мнението това е, пък който иска да се обижда. Според мен този фрагман, не е края на филма. И ръкавът е къс, щото времето се стопли.
Зейното още на 15.02 беше по потник. Не, че е топло...опитва се да сваля Кузи. Joy Joy Joy Joy Joy

# 200
Зизу, в края на 1-ви сезон е с черна тениска, а във фрагмана май не е... Рали, мерси за линка  Peace

# 201
Зизу, в края на 1-ви сезон е с черна тениска, а във фрагмана май не е... Рали, мерси за линка  Peace
Абе тоя фрагман е партенка Joy Joy

# 202
Абе тоя фрагман е партенка Joy Joy

hahaha newsm10

# 203
  • Пловдив

Joy  Joy  Joy Зизу, твоите ги чета с удоволствие. Търкай по- често отпечатъци, че е кеф. Що така Ви пука за моето "заяждане". Ще си пиша мнението това е, пък който иска да се обижда. Според мен този фрагман, не е края на филма. И ръкавът е къс, щото времето се стопли.
Зейното още на 15.02 беше по потник. Не, че е топло...опитва се да сваля Кузи. Joy Joy Joy Joy Joy

Ако ще е и по бански и без бански да ходи под палтото все тая.  Joy  Joy  Joy Казах вече не го вдига.

# 204
# 205
Eeeeeeeee, ама друго си е да изкара малко плът ся...и без тва на Кузи му ръждяса самолета...та прави опити ся...виде, че не върза и пали джета с 200.
много и е зор за Джианджъма...той беше претекст. Joy Joy Joy Joy

Байдъуей, проверих сцената. Хелен Hug права си. Блузата е кара...еми аз съвсем се обърках в гардероба на Кузей. Crazy
Квото и да е...нема да стане.
Софи е права...тва е като метафора за решимостта на Кузи да затрие гад-Ферат.

# 206
Лошото е, че акцентират на корема му  Thinking Дано не е ранен нещо, но пък няма вид на изнемощял...

Скрит текст:
Зизу, аз пък си падам по подписа ти  hahaha

# 207
Лошото е, че акцентират на корема му  Thinking Дано не е ранен нещо, но пък няма вид на изнемощял...

Скрит текст:
Зизу, аз пък си падам по подписа ти  hahaha
Ааааа, доле ръцете от съученика ми.  Joy Joy
Само на 1000г е... hahaha hahaha

# 208
 Joy Joy Joy Joy Joy
къде пращате този фрагман от затвора чак за юни месец? Вие не следите ли прогнозата за времето? hahaha сега в Истанбул мин. температура е 11 градуса, максималната къде 20. И тая рана на устата и няма ли да мине до юни? Това ще се случи или в следващата или в по-следващата серия. Като се замисля сега над думите им във фрагмана, ми хрумна следното: Кузи ще полудее от мъка след ареста на Джемс и това ще го видят всички...и тези, които не са знаели за неговата любов ще разберат. Няма да му пука ни от Гюней, ни от никой. Именно затвора ще изиграе ролята на гръм, както се надяваше Джемре, за да осъзнае, че няма да може да се откаже от нея. Така мисля.
Колкото до фрагмана, за който говорите и мен ме притеснява доста...дали е партенка? Надявам се!

# 209
Joy Joy Joy Joy Joy
къде пращате този фрагман от затвора чак за юни месец? Вие не следите ли прогнозата за времето? hahaha сега в Истанбул мин. температура е 11 градуса, максималната къде 20. И тая рана на устата и няма ли да мине до юни? Това ще се случи или в следващата или в по-следващата серия. Като се замисля сега над думите им във фрагмана, ми хрумна следното: Кузи ще полудее от мъка след ареста на Джемс и това ще го видят всички...и тези, които не са знаели за неговата любов ще разберат. Няма да му пука ни от Гюней, ни от никой. Така мисля.
Колкото до фрагмана, за който говорите и мен ме притеснява доста...дали е партенка? Надявам се!

Аз го пращам тогава, друг не. Hug

Да, раната е там, но синината на челото я няма. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт