Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Алиса , Джемре на мен ми изглеждаше объркана и неадекватна , възможно е да има амнезия от удара по главата и от това което вижда да допусне ,че тя го е извършила....и затова така да изглежда.. newsm78

shaane Мислиш ли ,че Гюлтен ще си остави детето да влезе в затвора вместо нея... #Crazy Не го вярвам! Peace

# 256
Възможно е и това.
Ох, толкова много ми се иска втория фрагман вече.

Шани, ама ако е Гюлтен ще остави ли детето си в затвора. Rolling Eyes
Одма ще се предаде.
Ама то същото се отнася и за Кузей.

# 257
allisas73    Heart Eyes  Grinning писали сме едно и също... Hug

# 258

Точно това ме гложди ...помисли ..Колко убийци има по принцип в сериалите и филмите...
Обикновено е един, следователно каква е вероятноста извършителя на това на Ферат и това на Баръш да се окаже един и същ..? Според мен голяма!

Извън това горното, ми хрумна все още онова неизянено присъствие в гората на Бурак в ноща на убийството на Ферат, както и онова криене на някакъв пистолет  newsm78

Що не се обадиш до каналд да включат Гюней и да изключат Джемре от анкетата. В качеството на възмутена зрителка, недоволна от предложените варианти.

# 259
За мен изглежда объркана или защото тя го е халосала, но не ми се връзва с нападението над нея, или защото е видяла някого, който най-малко е очаквала. А и мен ме притеснява сцената с оня пистолет.  newsm78

# 260
Джемрейки, давам ви една задачка за домашна работа. Думите на Кузей от фрагмана.
Единствената пречка отсега нататък са стените на затвора.Единствената пречка.Отгога и докога ще е я има тая пречка, уважаеми Джемрейки.
И защо, затворът ще е пречка ако Джемрето излиза след 1-2 серии. И защо Кузей обещава да не изоставя повече Джемре.
Вие сте на ход!

Ама той, затворът, не е ли пречка по принцип за всички, които са въдворени, пък било то и за един ден???Или нещо се бъркам...

# 261
Да, писали сме едновременно, Добро Утро .  Simple Smile

Лека нощ от мен, момичета ! Hug
До утре ! Утрото е по-мъдро.

# 262

Мда, Джемре е видяла всичко, както писах вече преди 9 страници. И кой се опитва да скрие? Thinking Единият отпада- Кузей, пък и той не би го направил инкогнито, ще се бие като лъв! Остава само един мил и много скъп човек на Джемрето- Гюлтен! Като нищо е светнала на Баръш фасонката... ooooh!
HugДа, Гюлтен, напълно възможно. Джемрето или е в амнезия, или прикрива някой. Само двама души обича. Кузей и Гюлтен. За тях ще се жертва да влезе в затвора.

# 263

Точно това ме гложди ...помисли ..Колко убийци има по принцип в сериалите и филмите...
Обикновено е един, следователно каква е вероятноста извършителя на това на Ферат и това на Баръш да се окаже един и същ..? Според мен голяма!

Извън това горното, ми хрумна все още онова неизянено присъствие в гората на Бурак в ноща на убийството на Ферат, както и онова криене на някакъв пистолет  newsm78

Що не се обадиш до каналд да включат Гюней и да изключат Джемре от анкетата. В качеството на възмутена зрителка, недоволна от предложените варианти.
Щоту ,чакам твоя пример на възмутена зрителка, за която сериала не се развива според представите и за зейнеб- кузей и дениз - кузей...чакам да проправиш пътя на жалбоподаванията  Mr. Green
Други въпроси ?  Crazy

# 264

Щоту ,чакам твоя пример на възмутена зрителка, за която сериала не се развива според представите и за зейнеб- кузей и дениз - кузей...чакам да проправиш пътя на жалбоподаванията  Mr. Green
Други въпроси ?  Crazy
Защо да се обаждам. Нямам претенции. Моят човек си е в анкетата.

# 265
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе Хандан ща да е убийцата. Whistling
Или прислужницата дет ги е халосала да ги накара да млъкнат и после си е легнала. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама тва за Гюла ми се види най "истинско" hahaha hahaha hahaha

# 266
Честно казано, аз като се събудя от сън първите минути не знам на кой свят се намирам, представям си, ако са ме халосали по главата и като отворя очи да видя ковнат и в локва кръв недолюбвания си мъж и над него бившия си годеник...после крещяща майка, истерична сестра и още, и още....то какво по-напред да продумаш Shocked

# 267
Абе Хандан ща да е убийцата. Whistling
Или прислужницата дет ги е халосала да ги накара да млъкнат и после си е легнала. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама тва за Гюла ми се види най "истинско" hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 268
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Честно казано, аз като се събудя от сън първите минути не знам на кой свят се намирам, представям си, ако са ме халосали по главата и като отворя очи да видя ковнат и в локва кръв недолюбвания си мъж и над него бившия си годеник...после крещяща майка, истерична сестра и още, и още....то какво по-напред да продумаш Shocked
Абе, Или, ти да не бродиш нощем с ръжена Joy Joy Joy Joy

# 269
Според мен няма как да е Гюлтен, защото тя също не би оставила Джемре в такова състояние Wink
А тази анкета не е ли Ромина или е на канал Д?

Общи условия

Активация на акаунт