Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   2
Отговори
# 285
Ок, ще помисля над трите но не ми се връзват , защо да го правят , освен Джемре другите нямат мотив Thinking
А може би наистина е заблуда анкетата на канал Д Peace
[/quote]
Точно, затова Джемрето е свършила тази работа. По метода на изключването. За анкетата за Фърат, нямам спомен, колко бяха посочили. Но, Г. и Сами бяха вътре. Ще излезе, че е Гюней.

# 286
# 287
Ок, ще помисля над трите но не ми се връзват , защо да го правят , освен Джемре другите нямат мотив Thinking
А може би наистина е заблуда анкетата на канал Д Peace
Точно, затова Джемрето е свършила тази работа. По метода на изключването. За анкетата за Фърат, нямам спомен, колко бяха посочили. Но, Г. и Сами бяха вътре. Ще излезе, че е Гюней.
[/quote]Аз мисля че Джемре може да го е направила след свада м/у двамата, но все пак я дадоха че е припаднала и затова не ми се връзва Peace

# 288
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Аз мисля че Джемре може да го е направила след свада м/у двамата, но все пак я дадоха че е припаднала и затова не ми се връзва Peace
Ивана Hug Просто изключи варианта "Джемре". единствено мога да го допусна при тотална самозащита. Peace

# 289
Къванч в Беяз шоу днес от 23,15 ч по канал Д ако някой се интересува

Да, чакам го   bouquet
Ромина, напиши после ,ако ти се занимава в две думи ,ако Къванч е казал нещо много интересно Praynig

Аз мисля че Джемре може да го е направила след свада м/у двамата, но все пак я дадоха че е припаднала и затова не ми се връзва Peace
Ивана Hug Просто изключи варианта "Джемре". единствено мога да го допусна при тотална самозащита. Peace
И аз така Peace

# 290
# 291
Ако Симай е убийцата, дали щеше да посреща така Гюней във фрагмана. Беше много спокойна. Да е такава закоравяла престъпница и да се владее в такава степен, едва ли. Според мен, даже не е била и свидетелка. Щеше да е притеснена, поне. Г. прави собствено разследване да се докопа до нещо,затова се среща с нея. Нали разбра, че са имали връзка.

# 292
Какво стана с ръкавела на Гюней? Още ли е у Симай? newsm78
 Ако го е подхвърлила у Баръш, значи топи директно Гюней!  Thinking

# 293
Къванч в Беяз шоу днес от 23,15 ч по канал Д ако някой се интересува

Да, чакам го   bouquet
Ромина, напиши после ,ако ти се занимава в две думи ,ако Къванч е казал нещо много интересно Praynig

И аз така Peace
Каква самозащита.Освен да се е опитал да я изнасили, Но, няма следи от това. Дрехите не бяха разкъсани. Не е при самозащита. Той се е отбранявал от полудялата Джемре. Ако й казва, че развод / йок, след тия последни обещания, напълно възможно да полудее. Поиграл си е с нея докъде ще стигне в яростта си. Нали и в таксито на думите на Дж, че  е решена на всичко за да се разведе, той я попита, дори на убийство. Това става факт, просто.

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 23:43 от dafne_1

# 294
Дафне, мило Hug няма такъв филм. Peace

# 295

Има , има. Peace Точно както го написа Дафне- "Дори и на убийство ли?" Точно това я попита Баръш в колата след откриването на борсата.

# 296
Съвсем скоро ще се разбере Peace

# 297

Шоуто на Беяз - сега ! Peace

# 298

Има , има. Peace Точно както го написа Дафне- "Дори и на убийство ли?" Точно това я попита Баръш в колата след откриването на борсата.
Hug Тогава веднага се разбра, че ще има нещо, но лично аз не очаквах да стане в сзщата серия.
Бързат за нещо, ама не знам за какво.

# 299

Hug Значи в твоя ред на мисли...тя е казала"ДА" и го е свитнала...? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт