Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Момичета аз имам проблем със сайта на БГ -мама  ooooh! Някой знае ли какво се случва със сайта, не мога да отварям предишните страници, и автоматично ми се сменя на бг- дамма или директно изключва с Internet Explorer cannot display the webpage  ooooh! Проблема не е от компа със сигурност!

# 376
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Момичета аз имам проблем със сайта на БГ -мама  ooooh! Някой знае ли какво се случва със сайта, не мога да отварям предишните страници, и автоматично ми се сменя на бг- дамма или директно изключва с Internet Explorer cannot display the webpage  ooooh! Проблема не е от компа със сигурност!
Мац, Hug Тва е проблем от вчера. Ще трябва да почакаш да престане да те изхвърля.
Аз проблема го решавам като се връзвам за другия ми нет. И така си прескачам кат пчеличка от цвят на цвят Peace

# 377
Никак не се коментират думите на Кузей под лозницата. За оковите. Затова не се случи и целувката.Спасиха му честта.

# 378

Момичета аз имам проблем със сайта на БГ -мама  ooooh! Някой знае ли какво се случва със сайта, не мога да отварям предишните страници, и автоматично ми се сменя на бг- дамма или директно изключва с Internet Explorer cannot display the webpage  ooooh! Проблема не е от компа със сигурност!
Мац, Hug Тва е проблем от вчера. Ще трябва да почакаш да престане да те изхвърля.
Аз проблема го решавам като се връзвам за другия ми нет. И така си прескачам кат пчеличка от цвят на цвят Peace

Благодаря голяма мъка е  ooooh! Открих ,че проблема е само в този подфорум.  Peace Мога да ви виждам без да ме изхвърля само като натисна бутона за "отговор"...
Много ме е яд!
Извинявам се за повторението на по долния пост  но немога да го оправя докато не се оправи сайта...  bouquet

# 379
Джемре

5 (8.8%)
Въпреки, че бях голяма фенка на анкетите, след последната манипулация, по принцип се отказах да гласувам.
Не съм канарче. Поздрав за петичката, с които гледаме един филм.

# 380
# 381
Джемре

5 (8.8%)
Въпреки, че бях голяма фенка на анкетите, след последната манипулация, по принцип се отказах да гласувам.
Не съм канарче. Поздрав за петичката, с които гледаме един филм.

Hug   bouquet   newsm68

# 382
Никак не се коментират думите на Кузей под лозницата. За оковите. Затова не се случи и целувката.Спасиха му честта.
Не, мац...просто Гюла требеше да си турне наушниците по-рано. Ко' да прайш шанс. Mr. Green

# 383
Не, мац...просто Гюла требеше да си турне наушниците по-рано. Ко' да прайш шанс. Mr. Green
HugИменно, не дават шанс на тая връзка. Все нещо се случва. Според мен, даже не ви оставиха и никакви надежди. Peace

# 384
HugИменно, не дават шанс на тая връзка. Все нещо се случва. Според мен, даже не ви оставиха и никакви надежди. Peace
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 385
  • Варна
Те хубавите неща стават бавно!   loveuuu

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
 Според мен, даже не ви оставиха и никакви надежди.

ooooh! ooooh! ooooh!Божеее, дай ми търпение до края на сериала, 4е трябва да 4ета измислици премислици!

# 386
Дафне, Hug тая твойта работа стана: "Тържество на надеждата пред горчивия опит" Joy Joy

# 387
# 388
Те хубавите неща стават бавно!   loveuuu

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
 Според мен, даже не ви оставиха и никакви надежди.

ooooh! ooooh! ooooh!Божеее, дай ми търпение до края на сериала, 4е трябва да 4ета измислици премислици!
Дидко, Hug недей да бъдеш алчна. Joy Joy Joy
Господ те е дарил с търпение от 67 теми. Joy hahaha

# 389
  • Варна
Имам аз , имам, ама съм кибритлийка,  да знаеш Laughing box Laughing

Общи условия

Активация на акаунт