Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • Тук някъде.....
Добър ви ден! Хубав уикенд ви пожелавам!   bouquet
Зизу, гледам, че вие с Диди воювате сами и идвам на помощ  Joy Аз не си спомням в коя тема се включих, но беше в началото, така че мога да се считам за ветеран.  Laughing
Надеждата никога не е била по-голяма, защото думите на Кузей пред дома на Джемре бяха думи точно на надежда. Ще трябва да изтърпим затвора, какво да се прави.

# 391
Надеждата никога не е била по-голяма, защото думите на Кузей пред дома на Джемре бяха думи точно на надежда. Ще трябва да изтърпим затвора, какво да се прави.
Дай, цитат с надеждата, че нещо не я виждам. В думите на Кузей, а не в това, че се наведе. Joy Joy Joy

# 392
Добър ви ден! Хубав уикенд ви пожелавам!   bouquet
Зизу, гледам, че вие с Диди воювате сами и идвам на помощ  Joy Аз не си спомням в коя тема се включих, но беше в началото, така че мога да се считам за ветеран.  Laughing

Аааа, и аз идем! hahaha няма да си оставя отбора да го гази мечка Joy Joy Joy
Ами щом трябва, ще го изтърпим...важното е, че любимият ни момент иде!
И сега след думите на Шереф и Сами, на Кузи ще му е много по-леко да признае любовта си открито, за него подкрепата на Сами значи много.Изобщо не допускам че ще изостави Джемре, ама никога. Както тя никога не го предаде. Въпрос на време е, ще почакаме. Той не изостави Симай в труден момент, та любимото момиче, не лежте на тая, надежда всяка оставете Joy Joy Joy

# 393
Ай, ай! Цялото кралско войнство впрегнато срещу една Зейнепка. Зорлем ме правите героиня. Joy Joy Joy Joy
Поздрав за Зейнепките с химна на италианските партизани:

# 394
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ай, ай! Цялото кралско войнство впрегнато срещу една Зейнепка. Зорлем ме правите героиня. Joy Joy Joy Joy

Ааа, ся състава ще намалее.. Mr. Green
аз отивам кротко да си легна в саркофага до моя съученик...ще се включа по-късно. Joy

Дафне, Hug Ние не изкарваме артилерията срещу теб...просто гледаме да има все някой та да не си сама. Инак с кой ще водиш дебат?Laughing

# 395
  • Варна
Зизу, аз съм тук на пост  box
И артилерия да излезе, ска4ам аз като Кузейката, да защитя нащо моми4е,от разни англо-италиано въртиопашки #2gunfire

# 396
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу, аз съм тук на пост  box
И артилерия да излезе, ска4ам аз като Кузейката, да защитя нащо моми4е,от разни англо-италиано въртиопашки #2gunfire
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ще се върна малко по-късно. Peace

# 397
Дафне, Hug Ние не изкарваме артилерията срещу теб...просто гледаме да има все някой та да не си сама. Инак с кой ще водиш дебат?Laughing[/b]
Благодаря за  честта, която ми оказвате. И сладки сънища. Hug

# 398
 Hug Ей, Зейнепки, нерде сте. Идва звездният  ни миг. Джемрето в панделата и вече няма кой да пречи на Зейнеп. На Кузейката са му слаби ангелите. И Джемрето затова се страхува от Зейнеп и Дениз.

# 399
Hug Ей, Зейнепки, нерде сте. Идва звездният  ни миг. Джемрето в панделата и вече няма кой да пречи на Зейнеп. На Кузейката са му слаби ангелите. И Джемрето затова се страхува от Зейнеп и Дениз.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дафне, не ме разсмивай! Той вече не може да я диша твоята Зейнеп hahaha А пък Дениз за какво я върнаха newsm78 всеки случай не за гадже на Кузей. Ама ти си чакай звездния миг, щом си нямаш друга работа. Peace

# 400
  • Варна
Зейнепки- нерде сте Joy Joy Joy Joy Joy
ААААА, на аерогарата, ве4е и билет4ета сте си купили!
Браво на вас,  добри моми4ета, Адио!
 afwitch afwitch afwitch
Беж лиске да бягаме,беж лиске да бягаме.....
 Joy Joy Joy

# 401
# 402
Ще ви се ! Mr. Green Ама досега не ни изгонихте, тепърва - надали !
Голямо бойно поле, бе, като на война сте - то не са воини, то не са защитници, то не са героини, то не е чудо..... ooooh!
 Сега, нахлузила съм си една каска, щото имало било бойни тука, да не ида зян, и ще взема да си кажа и аз мнението за този иначе така сюблимен епизод ! Mr. Green
Първо - ама що така не им се пулачават нещата на тези двамцата ??? Twisted Evil
Второ - винаги досега, Джемре е тази, която си проси целувката, нищо че хич не е въртиопашка.Разбирам я добре, то на този можеш ли да му устоиш, ама все пак достойнство малко, приличие некакво да има....ама - йок ! Чак на майка си се скара, че ги е прекъснала !  ooooh!
Трето - къде изобщо видяхте Зейнеп като евентуален убиец на Баръш ???? Не знам чии фантазии са се вихрили, ама и тези си ги бива.
За мен най- вероятните извършители на това зло , са Бану, Симай или самата Джемре, нищо че не може да прави такива неща .
Най- вероятно, е Бану, мисля . Толкова много я заболя от всичките лъжи на Гюней, в основата на които са Джемре и сбърканата му същност, че като нищо ще и види сметката. И среднощното посещение при Баръш е супер удобен момент.
Аз не разбрах и защо априори, изключвате Джемре от заподозрените ? В това имение има охрана, която е видяла само Джемре като външен човек да влиза. Ако беше дошла и Симай, щеше и нея да види, не мислите ли ? Ама Джемре не била агресивна ! Ако ти е застрашен живота, ставаш не само агресивен, ами готов и на всякакви крайности, за да се защитиш. Ако Баръш и е посегнал, като нищо се е отбранявала и са се ступали, може пък и на него да му  е писнало да джентълмен с човек, който изобщо не заслужава подобно отношение. Та, от там и раните на Джемре, която като нищо е докопала дилафа и го е направила труден за рисуване Баръшката.

Този епизод, за пореден път ме убеди, че съм абсолютно права да не искам да се случи и да се изживее тази любов - твърде много мъка и нещастия сее по пътя си, твърде много кръв се проля, заради нея, твърде много хора пострадаха. Не знам дали и как ще живеят с този товар и двамата, нищо че ....“.....любовта е по- силна от всичкооооо“, както се пее в една популярна песен.

# 403
Поздрав за Зейнепките с химна на италианските партизани:

Дафне,  Hug  bouquet Ти си направо шведска стомана ! Peace

# 404
  Hug а така накрая ще има внл с Зейнеп  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт