Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Госпожата, мъчат ни Wink за да ни е по-сладко накрая, или поне се надявам да е така Peace

Хич не съм сигурна, че ще е така ! Peace Може и да си права, но поне до този момент, няма такива индикации. Peace

# 481
Джемрейки, много хубави постове пишете, както винаги  Heart Eyes

Малко е късно, но отивам да нападна хладилника като Джемре за нещо сладичко  Simple Smile   newsm55

# 482
Госпожата, мъчат ни Wink за да ни е по-сладко накрая, или поне се надявам да е така Peace

Хич не съм сигурна, че ще е така ! Peace Може и да си права, но поне до този момент, няма такива индикации. Peace
АААААААААА това е удар под кръста, не ме карай да съжалявам, че си спестих кавичките на "мотае".Хайде не упорствай, ти ги разбираш тези работи, знаеш, че ще стане Laughing Laughing LaughingЛека Heart Eyes

# 483
Джемрейки, страхотни сте !!!  Simple Smile

# 484
Laughing Laughing LaughingТо ако му се мотае в краката, добре, ама тя му се мотае в ДУШАТА! Доволни, щастливи...то принципно е трудна работа, ама опитите продължават Joy
[/quote]
Любовта на Кузей не се мотае в душата му, а е заключена, там някъде си. Господар на душата   са принципите му.    

# 485

Простете , ако съм засегнала някой ....  Praynig

# 486
Едва ли. Отворен финал. Двадесет години по късно..... Мечтите са безплатни.

# 487
Laughing Laughing LaughingТо ако му се мотае в краката, добре, ама тя му се мотае в ДУШАТА! Доволни, щастливи...то принципно е трудна работа, ама опитите продължават Joy
Любовта на Кузей не се мотае в душата му, а е заключена, там някъде си. Господар на душата   са принципите му.    
[/quote]               Отговор:Има заключване, ама има и отключване! Пък и принципите подлежат на преосмисляне и на преподреждане по приоритети, което не е равносилно на безпринципност! Peace

# 488
50 г по-късно Джема вече баба чакаща все още Кузи да я вземе  Joy

# 489
Та лошо ли е? Или бабите нямат право на надежда???

# 490
Дафне, нещо става, постовете ми, когато те цитирам, излизат като част от твоите?

# 491
# 492
Та лошо ли е? Или бабите нямат право на надежда???
имат,ама Джема цял живот да се надява на Кузи не е в нейна полза  Mr. Green

# 493
Радвам се, че те е грижа за нея Simple Smile

# 494
50 г по-късно Джема вече баба чакаща все още Кузи да я вземе  Joy
HugБаба, но все още девица. До последно я пазят за Кузей.
Добро утро и хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт