Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 156
  • 752
  •   2
Отговори
# 555
Зизу, ние сме от неразбирачките, мац Joy Joy Joy прости сме като нашата любимка, кво да праим?
Няма никакъв превод, много ме е яд!

# 556
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу, ние сме от неразбирачките, мац Joy Joy Joy прости сме като нашата любимка, кво да праим?
Ти, пък кво ти пука...нека сме тъпи, неразбиращи...но, ОБИЧАЩИ!!! Joy Joy Joy Joy

Споко за превода...Дафне ще преведе най-важното. Mr. Green

# 557
Преводите нямат значение, и след превода пак същото ще си пишеш. Преводите ползват разбиращите.

# 558
Преводите нямат значение, и след превода пак същото ще си пишеш. Преводите ползват разбиращите.

Така ли? Joy Joy Joy ами пиша каквото ми виждат очите, не си съчинявам като теб...ама с превод си е друго!

# 559

Така ли? Joy Joy Joy ами пиша каквото ми виждат очите, не си съчинявам като теб...ама с превод си е друго!
Пишеш това, каето ти се иска да виждаш, казано по/точно.

# 560
Ооооооооппппппссссс.....дами...тайм аут! Joy Joy Joy Joy

Дафне Hug изсъхнах тука да си чакам отговора. Кажи ся кво ти казаха рускините? Щот ясно, че те ти моделират мнението.
То фактологически е ясно кой разбира (демек ние) Mr. Green

Всичко е заснето и казано. Ще спечелим ние и ВНЛ-то. newsm68 newsm44

# 561
Дафне, прощавай, мила, но по-големи фантасмагории от твоите няма във форума.
Забавно е, но донякъде. Мното пъти е адски дразнещо.
Ама и ти си пълен непукист, точно като любимката ти  Mr. Green
Спасението е игнорът.

# 562
KUZEY GÜNEY 66.BÖLÜM TÜYOLAR:

Cemre ifadesini veriyor.
CEMRE: Başımı çarpmışım herhalde.. Başkada birşey bilmiyorum ben,
gerisini hatırlamıyorum hiç.

Cemre ve Kuzey neler olduğunu konuşuyor.
KUZEY: Kim yaptı sence?
CEMRE: Bilmiyorum... Ama ben gittiğimde evde başka biri de vardı.

Evde kimin olduğunu söylemeyeceğim ama Zeynep’in konuyla ilgili bir tahmini var.
Ebru her şey için Güney’i suçluyor.
EBRU: Sen Hayatımıza girdikten sonra bozuldu her şey...

Tabii ki Güney olayı çözüyor ama bunun diğerlerine bir faydası yok. Güney yine Kuzey’in canını acıtmaya çalışıyor.
GÜNEY:Senin Cemre’yi sevdiğini öğrendikten sonra ben Banu’ya
gittim.

# 563
  • Тук някъде.....
Дафне, вчера поиска превод на разговорът между Кузей и Джемре. Ето го, ако някой иска, ще го преведа и на български.

Kuzey walks Cemre home.
C: Today started badly and ended so well. I feel so light now. It was as if my feet were tied to a huge rock that was pulling me down. Controlling me.
It’s over now. You did something very nice today, Kuzey. You made Şeref and Demet so happy and look, you feel better too.
K: It’s true
C: Everything’s falling into place. How nice. Next week… There will be another obstacle over with. I’ll finally be free. Everything’s out in the open now, Kuzey. Every one knows. My mom wants me to be happy. Your father supports us. He made me so happy with his word today. He wished us well.
K: People can say what they want.
C: Because people know very well the reasons why you remain silent. They try to give you courage.
K: If it were only that simple.
C: We don’t owe anyone anything, Kuzey. We don’t have responsibilities towards anyone.
K: Don’t you think I want this too, Cemre?
She has an innocent smile on her face.
K: I wish I didn’t feel the weight of that heavy iron on my feet. It’s still there and it’s bigger and heavier than yours. I wish I could save myself from it but…I wish I could make it just a bit lighter. But.. I wish.
C: Olacak. (It will happen) It will happen. I can feel it. Please don’t fight it any longer. Don’t resist me, Kuzey.
He starts going in for the kiss. Everything is going great. The planets seemed to have aligned and as he gets closer, as he starts to leg lose from those chains…
Amaaaaan! I was right Gülten!
G: Cemreeeeeee!
She opens the door.
G: Cemre?
C: Mom!?
K: Good evening, Gülten hanım. I came to drop Cemre off.
G: Thank you, good night.

Целият епизод е обобщен от Erdogan Yasaran/Seref Komiser от не-английския форум. Има го и във ФБ.

# 564
[Имам само едно неизяснено нещо от панделския фрагман. Какво се е случило и изобщо случило ли се е нещо та Джема каза " Аз вече знам, че не си страхливец" Кузей отговори "Не се стахувам от нищо"

Ето въпросче по което може да поразсъждаваме ТУДЕЙ... Thinking[/b]
HugВъображаема картина в главата на Джемре от килията. И има връзка с едно мое предположение, че не Кузей, а Гюней безусловно ще подкрепя Джемре и ще се бори за свободата й.Има потенциал за това. И с цената на тотален разрив с Бану. Кузей ще се оттегли разбит отвсякъде, защото ще види и своята вина да се стигне до тук, подхранвайки някакви надежди на Джемрето. Но, ще бъде абсолютно сигурен в нейната вина. Историята на момчето от затвора е в главата му. Там лежат и обикновени хора, които наистина са извършили престъпление заради едни или други обстоятелства.

# 565

Пишеш това, каето ти се иска да виждаш, казано по/точно.

Аз казах какво би ми се искало да стане, така е. Но всичко, което ни показаха до тук клони в тази посока, какво да правя? Значи смяташ, че ние, които сме за тази любов, а сме мнозинство във форума, сме коне с капаци и не гледаме реално на нещата? Айде стига, де! Ако бяхме 2-3, добре, ама ние сме към 20...и всички сме слепи. по-скоро ти пишеш какво би ти се искало да стане, и съзнаваш много добре, че това е невъзможно, но продължаваш и продължаваш до откат. Ако зависи от теб, целият филм щеше да премине в съновидения на Джемре, всичко, което не ти изнася е сън и въображение на Джемре. Joy Joy Joy

# 566
[Имам само едно неизяснено нещо от панделския фрагман. Какво се е случило и изобщо случило ли се е нещо та Джема каза " Аз вече знам, че не си страхливец" Кузей отговори "Не се стахувам от нищо"

Ето въпросче по което може да поразсъждаваме ТУДЕЙ... Thinking[/b]
HugВъображаема картина в главата на Джемре от килията. И има връзка с едно мое предположение, че не Кузей, а Гюней безусловно ще подкрепя Джемре и ще се бори за свободата й.Има потенциал за това. И с цената на тотален разрив с Бану. Кузей ще се оттегли разбит отвсякъде, защото ще види и своята вина да се стигне до тук, подхранвайки някакви надежди на Джемрето. Но, ще бъде абсолютно сигурен в нейната вина. Историята на момчето от затвора е в главата му. Там лежат и обикновени хора, които наистина са извършили престъпление заради едни или други обстоятелства.

Ееее, Дафнеее... Hug SUPERNATURAL, пак влезна в нечия глава и реши кардинално проблема.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 567
Опсссс! Докато пишех поста, излязал спойлер. Благодаря на дтерзийска.  bouquet
Суперррр инт. Джемре ще набеди, че Зейнеп е била в къщата. В разговор с Кузей. Божееее, пълна кукувица е тая Джемре. Застрахова се от Зейнеп, да не би да омотае К. докато е в затвора.
Разрив между Г. и Бану. Обича Джемре и май си отива.

# 568
Джемре казва , че не знае кой го е направил. Казва , че преди тя да отиде в къщата, вече е имало и някой друг.

# 569
  • София
KUZEY GЬNEY 66.BЦLЬM TЬYOLAR:

Cemre ifadesini veriyor.
CEMRE: Başımı зarpmışım herhalde.. Başkada birşey bilmiyorum ben,
gerisini hatırlamıyorum hiз.

Cemre ve Kuzey neler olduğunu konuşuyor.
KUZEY: Kim yaptı sence?
CEMRE: Bilmiyorum... Ama ben gittiğimde evde başka biri de vardı.

Evde kimin olduğunu sцylemeyeceğim ama Zeynep’in konuyla ilgili bir tahmini var.
Ebru her şey iзin Gьney’i suзluyor.
EBRU: Sen Hayatımıza girdikten sonra bozuldu her şey...

Tabii ki Gьney olayı зцzьyor ama bunun diğerlerine bir faydası yok. Gьney yine Kuzey’in canını acıtmaya зalışıyor.
GЬNEY:Senin Cemre’yi sevdiğini цğrendikten sonra ben Banu’ya
gittim.
66 епизод подсказки:
Джемре дава показания:Вероятно съм си ударила главата.Друго нищо не знам,от останалото нищо не помня.
Джемре и Кузей говорят за случилото се:
К-Кой го направи според теб?
Д-Незнам,..но когато отидох в къщи имаше и някой друг.

Зейнеб има предположение,кой е бил в къщата.Ебру обвивява Гюней за всичко:
Ебру-Откакто влезе в живота ни всичко се разруши.

Разбира се Гюней разплита събитието,но за другите няма полза.Гюней отново наранява Кузей.
Г-След като научих ,че обичаш Джемре отидох при Бану

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 17:35 от Слънчогледка Яваш

Общи условия

Активация на акаунт