Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 154
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Двете дами изглеждат много добре  Peace

# 736
възможно ли е убиеца на Баръш да е любовницата на Гюней  newsm78

Ми само нея не сме я спрягали още ! Laughing Ама тя какъв мотив има да убива Баръш ?
м незнам,ама някак появата и в филма ми се вижда доста странна,все едно има нещо по сериозно  newsm78

# 737
За Госпожата! Hug

# 738
И какво остава сега? newsm78 Бану не е, както и Гюней! Те не бяха в сметките ми от началото.
Дали не са наминали Бурак със Зейнеп, ей така на по чаша вино? newsm78
Бурак е якичък, пък и пред Зейнеп ще се докара на още по- мъжествен.  Mr. Green
Опа, ами Дениз не се е появявала скоро. Тя е като наказателен отряд в последно време! Wink
Симай е била в спалнята, дошла е и Венюс, заради която са чашите на масата. И Венюс е способна на гадории, не я отписвам...   bouquet 

# 739
[Опа, ами Дениз не се е появявала скоро. Тя е като наказателен отряд в последно време! Wink
Симай е била в спалнята, дошла е и Венюс, заради която са чашите на масата. И Венюс е способна на гадории, не я отписвам...   bouquet  [/b]
Hug  Дениз, ах, Дениз!  И за Зейнеп няма ред в озета. Кой ще утешава Кузей. newsm78

# 740
Момичета, тъй като няма нова тема, държа да се изкажа тук. А после, когато имаме тема, ще си пренеса поста, та да съм сигурна, че сте го прочели. Леко се притесних, защото сте ме разбрали погрешно, а аз обичам да се изясняват получилите се недоразумения, за да няма после кой от кой отбор е и кой какво му се иска. Та така, това, което написах е, че с постъпката си Гюней ще си вкара автогол - сам ще "разбие" оковите на Кузей към Джемре. И нямах предвид, че ще застане пред него и ще дава благословия, моля това да се подчертае.  Wink Просто, от този момент нататък, нашето момче ще признае, че любовта му е по-силна от всичко и всички , ще го признае пред себе си, ще премахне бариерата и ще се отдаде на Джемре. Това е.  Whistling

# 741
# 742
Момичета, тъй като няма нова тема, държа да се изкажа тук. А после, когато имаме тема, ще си пренеса поста, та да съм сигурна, че сте го прочели. Леко се притесних, защото сте ме разбрали погрешно, а аз обичам да се изясняват получилите се недоразумения, за да няма после кой от кой отбор е и кой какво му се иска. Та така, това, което написах е, че с постъпката си Гюней ще си вкара автогол - сам ще "разбие" оковите на Кузей към Джемре. И нямах предвид, че ще застане пред него и ще дава благословия, моля това да се подчертае.  Wink Просто, от този момент нататък, нашето момче ще признае, че любовта му е по-силна от всичко и всички , ще го признае пред себе си, ще премахне бариерата и ще се отдаде на Джемре. Това е.  Whistling

На мен пък нищо не ми говорят звездите, тю... ooooh!Пожелавам всеки да е доволен от финала!  bouquet

# 743
Тази полемика... Simple Smile На мен ми е съмнително, че Джемре може да не си спомня за скандала.За случилото се след него - да, но за разправията - не. В този смисъл дали тя е участвала в караницата, или някой друг?

# 744
Просто, от този момент нататък, нашето момче ще признае, че любовта му е по-силна от всичко и всички , ще го признае пред себе си, ще премахне бариерата и ще се отдаде на Джемре. Това е.  Whistling

На мен пък нищо не ми говорят звездите, тю... ooooh!Пожелавам всеки да е доволен от финала!  bouquet
[/quote]
 Hug  На всеки според заслугите. Ще бъда доволна от справедлив финал.

# 745
Кралицата,  Heart Eyes благодаря за уточнението, защото аз те разбрах иначе ! Peace
Сега, да питам, че да няма недоразумения - значи смяташ, че Гюней ще направи нещо -действие или самопризнание, което ще даде на Кузей повод да промени изцяло отношението си към предрасъдъците и пречките, които си е поставил ?
Ако това е така, то въпросът с Гюней и това, което ще направи, е ключов ! Иначе има желязна логика в това, което казваш - това май ще е единственият начин да продължат напред двете фукли, щото яко го бяха зациклили .
Аз също вярвам в справедливия финал - комуто- каквото !  Peace

Дафне,  Hug!

Момичета, предлагам да забавим малко темпото и да дадем време на Ромина  Heart Eyes да пусне новата тема . Нека да не нарушаваме правилата, за да не заключат темата ! Peace

# 746
Госпожата,  Heart Eyes виж как добре се разбираме.  Heart Eyes Точно това исках да кажа. Гюней ще се самопрецака и всичко заради единия зор да си спаси задника.  Peace

# 747
Много тонизиращ анонс и снимки..., видях го още слетобяд и докато се накана да пиша 50 стр.  Shocked

Терзийска Супер си!!!  newsm51

# 748
 HugЯсно е ,че Кузей обръща света ....
Ясно е ,че Гюней подозира Симай....
Ясно е ,че в мъката си Синанер ще търсят бързо отмъщение...
Ясно е ,че Джемре е объркана и уплашена...
А по-ясно от всичко е , че Любовта на Кузей и Джемре ще нарасне главоломно от изпитанието което им предстои.

Роминка пускай нова тема ... Rolling Eyes Hug да  пишем

# 749
Госпожата,  Heart Eyes виж как добре се разбираме.  Heart Eyes Точно това исках да кажа. Гюней ще се самопрецака и всичко заради единия зор да си спаси задника.  Peace
Hug Kралице, не те разбирам, честно. Какво прави Гюней, какво прави Кузей, нови бариери ли ще падат. Много ми е любопитно какво ще се случи, когато Кузей разбере, че Дж е свитнала Баръш. За момента вярва в нейната невинност.
Добро утро,  Joy Joy Joy Joy Joy Кой е убиеца, според теб. Остави го Гюней.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 22:24 от dafne_1

Общи условия

Активация на акаунт