Отговори
# 600
  • Бургас
Относно малкото шевове, аз си мисля, че до известна степен ги дължа на лекарката, която беше до мен.
Една епизиотомия, направена в точния момент и какво трябва, спестява много неприятности.

В стаята след раждането другото момиче каза, че не искала да ѝ правят епизиотомия, защото държала всичко да е максимално естествено, разкъсванията без нея били по-малко и заздравявали по-бързо /което лично за мен е пълна глупост, защото едно неправилно разкъсване причинява много повече неудобства и се възстановява много по-бавно, но това си е мое мнение, може би, базирано до голяма степен и на личния ми опит... не твърдя, че във всички случаи е така, но за мен така стоят нещата/... та това момиче имаше 25 външни  Shocked и не знам колко точно вътрешни шева ...

Дано лекарите до всички нас си знаят и вършат работата добре  Praynig Praynig Praynig
И голяма доза късмет за всички Mr. Green

# 601
Сестра ми сигурно има 40-50 шева...не знам колко са вътрешни, и колко външни.Цепнала се е..да не казвам до къде  LaughingТя каза, че е имала епизиотомия, явно допълнителни разкъсвания е получила. Беба беше голяма за нея, а и май е напъвала неправилно.

Аз чета разни разкази за раждане и обикновено ме успокояват.Е, има някои, от които изтръпвам, но като цяло като чета и ми става малко по-добре и не ме е толкова страх.

Вие какво течение имате.Аз днес като станах имах по-различно.По-бежово беше, розово  Rolling EyesТова не знам дали е нормално.

# 602
  • Бургас
Belle, за бежово не знам, но ако е розово е добре да те види лекар Peace Hug

# 603
  • София
Стискам палчета бебетата на Sunny_Girl, didoliniq и Syllvi да се възстановят бързо!
bebi6ok как е Дани?
Нанина  bouquet специално за теб! Резултатите са ти супер!
*Belle-Etoile* моето течение е воднисто и прозрачно обикновено, но понякога си променя цвета - към желтеникаво или бяло....
Анум Wink

# 604
Предните дни беше като белтък и обилно.  Днес станах и е кремообразно и между розово и кремаво  Rolling Eyes  Аз на 6-и съм на лекар...ще видим.

# 605
  • Бургас
Ако продължава да е розово иди на лекар по-рано Peace

# 606
Belle, според мен скокни още сега на лекар да те видят отдолу,
сори, да не те притеснявам, но може да е тапата наред с течението, поне да си спокойна, сега само ще се чудиш, да няма и нещо нагоре.
ако искаш - с кола съм мога да те откарам, в Люлин съм. у дома съм сега.

п.п. моята тапа с предната бременност като падна беше такава,
Скрит текст:
малко слузеста прозрачно-бяла на места с леко розово.
при теб може да не е но да не гадаеш - иди на док, нищо не губиш освен час-два разходка.

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 12:33 от jos

# 607
Мерси, аз звъннах и утре ще ме видят.
Иначе е гъсто.Нося ежедневни превръзки и е просто като размазан крем в леко розовеникаво  Laughing Имах гъби миналия месец, може пак нещо да са се появили  Rolling Eyes Или да се е променило от вируса, който изкарах тези дни.

# 608
аха, ок,
дано е това, да не е друго и да е наред всичко.

п.п. и на мен ми се появи течение преди дни, все по един-два пъти на ден, ама го има, не знам гъби ли са, от дцакузито ли стана... казах на док и понеделник ще ми вземе МБ.
пита ме нали не е розово и кафяво зацапване, казах му не и се уговорихме за понеделника.
така че е добре да те видят, пък дано няма нищо тревожно!
наблюдавай се и ти до утре, де.

# 609
 Дори и да ви пада тапата- тя може да пада  доста време и още толкова да мине до раждането Simple Smile Няма лошо и да ви видят за всеки случай  Hug Аз първия път така и не съм усетила кога е паднала  newsm78 Иначе течение си имам от самото начало, воднисто, МБ ми е чиста  Crazy
 Ох, пак се вихрих да подреждам и глася и ме хванаха едни контракции  Sad Лягам да почета малко, да видим докъде ще я докарам  Mr. Green

Оооо, изкушение  Wink Ти се появи и тук  Mr. Green

# 610
  • Бургас
Чувала съм за момичета, които са родили седмици, даже месец след падането на тапата  Crazy
Аз родих 12часа някъде след падането ѝ. Но около 3-4 часа след нея започнаха слаби контракции, след около 7 часа бяха същинските, силни и болезнени.

Анум, какво редиш толкова, бе рожбе  Mr. Green Crazy Аз си оправих бебешките дрешки, чаршафи и т.н., за другото не си давам много зор, че веднага ми става лошо и на мен. Докато ме няма, мъжете вкъщи да му мислят...  Mr. Green

# 611
Анум,
може и 2 седмици, може и часове, така е...
при мен 17 часа ми падна тапата, преди това имах 3-4 см разкритие, контракциите не съм ги усетила, че ми е голям прага на търпимост бил. с падането на тапата започнах да засичам и контракции от кръста и зачестяваха. 18 ме приеха, 18:30 бях в предродилна.
водите ми ги спукаха 19 ч в болницата, 22.37 родих същата вечер.
всичко е много индивидуално наистина.

сега не знам как ще е, то и Божа работа.

# 612
  • София

Мон... слава Богу не е силна, прокащлям се по веднъж, два пъти от дъжд на вятър. Имам прополки и смучкам.; Изпих фреш ябълки и лимон и мисля след малко и чайче да обърна   bouquet

Дидолиния, ех че хубави новинки, все така занапред. Виждаш ли с положителна енергия колко много се постига.  Hug

Анум, ми така е бееее... започва се, вече започваме да влизаме в 9тия и мисля, че е нормално.  Twisted Evil

# 613
Ами аз не усещам нищо като контракция.Дори тежест или напрежение,даже днес ми е някакво волно такова  Laughing 

# 614
  • Бургас
Дано да е от друго, може някой кръвоносен съд да е или нещо също толкова безобидно, но може и да е сериозно, затова ако продължава - хич не се ослушвай Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт