Отговори
# 645
  • София
  Ако нямате проявени алергии към АБ или други медикаменти ( в това число и по-тежки хранителни алергии), не е задължителен този тест за алергии. Веднъж направен , той има давност -ако се налага всяка година трябва да се прави, независимо от това че предходната година резултата е бил отрицателен.

Иначе ние сме добре, от няколко дни не мога да спя , събуждам се към 4 и с часове не мога да заспя, а ако съм 1-ва смяна , направо ставам и шетам вкъщи  Sob. Не е заради бебето, тя си спи през нощта, не съм притеснена от нищо май , незнам newsm78.

Не съм почнала да приготвям нищо за бебето и мен , само пазарувам и ги трупам в един огромен кашон. Нито съм почнала да пера , нито гладя, но все още чакаме мебелите за детската, засега няма къде да подреждам. Май започвам много да се подмотвам Naughty

М/у другото как са Еми и Рая, нямам ФБ  а тук може и да съм пропуснала някой пост

# 646
  • Бургас
Aз досега нямам операции /само едно вадене на сливици в ранна детска възраст/. Откъде да знам имам ли алергии или не Crazy Пък вече толкова неща ми минаха през главата през тази бременност, не искам изненади в последния момент Mr. Green
Днес съм на АГ, ще питам пак как точно стои въпроса. Най-вероятно ако нямам проявени до момента алергии нищо няма да ми правят предварително  Twisted Evil а би трябвало, човек откъде да знае има ли алергии към упойки или няма  Crossing Arms

Ендокринологът ми каза, че задължително анестезиологът трябва да знае, че пия Л-тироксин и в деня на операцията не трябва да го пия /вече ако стане предварително и се развалят плановете "анестезиологът да му мисли", така ми отговориха, каквото и да значи това  Whistling/. Стана ми любопитно просто какъв е толкова проблемът пък с това  newsm78 За "обща култура" питам дето се вика  Mr. Green Ако някой от пиещите го знае, нека сподели Mr. Green

# 647
Мон, и на мен доки ми каза , че ако нямам алергии не се правило тест newsm78 Аз откъде да знам имам ли, нямам операции (освен за сливица като теб).Много ми е странно на мен това нещо newsm78
Анум, още малко остава, знам, че ти тежи вече ама  Hug
Аз днес ще ходя до личната да видим какво ще каже за настинката ми, дано да не ми се налага да пия лекарства, гърлото ми е по-добре, ама покашлям леко.
Дидолиния, как сте ви Hug Hug Hug
Силви, как е малкият юнак Hug

# 648
Като ми казаха, че ще съм секцио, веднага попитах за тестове за упойки. Казаха ми, че няма да ми правят, защото организмът добре понасял първата среща с лекарството. Не ми се стори много убедително..но пенеже съм имала вече една пълна и няколко местни, не се притеснявам толкова.

# 649
didoliniq, syllvi да са ви честити бебчетата, да пораснат силни и здрави  Hug
Стискам палци скоро да можете да ги гушкате fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Аз май започвам да се разболявам. В последните дни съм се захванала с пролетно чистене, но се изморявам много бързо и се налага често да си почивам. Вече изпрах, изгладих и подредих бебешките неща. Остана ми да купя още няколко дреболии и ще съм напълно готова и с багажа за родилното.

# 650
Нанинка, за сега положението е същото, няма влошаване което е добре, просто се иска време. Вече хранят дечицата със сонда.
За теста за алергии мен като ме приеха в болницата ми надраскаха ръката на няколко места и ми сложиха различни лекарства за да тестват за алергии, обаче не съм сигурна дали заради операцията или защото първия ден ми влизаха антибиотик.

# 651
Didoliniq,това е добре, значи започват да с еподобряват нещата.Малко по-малко ще растат и след време ще си ги приберете двамата юнаци.Важното е, че няма влошаване и дробчетата са добре вече Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig С теб сме

# 652
За теста за алергии мен като ме приеха в болницата ми надраскаха ръката на няколко места и ми сложиха различни лекарства за да тестват за алергии, обаче не съм сигурна дали заради операцията или защото първия ден ми влизаха антибиотик.
За АБ със сигурност се прави такъв тест. За упойките - не зная. Миналия път раждах с епидурална, не са ми правили тест, но и не съм наясно дали е нужно Peace
По отношение секциото нищо не мога да кажа.

# 653
Нанинка, за сега положението е същото, няма влошаване което е добре, просто се иска време. Вече хранят дечицата със сонда.

Hug  remybussi Ще се оправят, мила, ще видиш! Ето, че вече започнаха да идват добрите новини  Party  А и момичетата тук са прави - няма начин след толкова стиснати палци и положителна енергия да е другояче  Heart Eyes

# 654
ЛЛЛ
Бу, имам проблем с кърмата, ако може някакъв съвет да ми дадеш. Родих преди седмица, а бебетата са в интензивното в кувиози и не мога да ги кърмя. Проблема е, че нямам и кърма, едвам изцеждам кърма колкото кафена лъцичка, а едната гърда пуска само няколко капки. Изцеждам на ръка, тъй като така се получава най-добър ефект. Пробвах с ръчна помпа, но нищо не се получава, само ми разранява гърдата. Има ли нещо, което мога да направя, за да се засили кърмата. Опитвам с чай за кърмачки, с топли компреси на гърдите и приемам много течности, но ефект няма. Вчрно е, че съм под голям стрес покрай децата и това оказва влияние, още повече че родих преждевременно в 32 г.с. Благодаря предварително!

# 655
didoliniq,
дано по-скоро ти отговорят, искаш ли по тел да звъннеш - пращам ти тел на KayRenn на лични,
знам, че трябва да си много спокойна, не спирай да се цедиш през 3 часа, че и по-често, през нощта също ставай да се цедиш между 1 и 5 часа, купи си сурови бадеми по една шепа на ден, яж много кисело мляко.
медикаменти няма да ти ги пиша, консултант ще ти ги каже!
успех и не се предавай !

# 656
  • Бургас
Meн първия път ме караха да ям много сурови орехи и варено жито /пак с орехи/ за кърмата. И много зелени неща /зеленчуци според сезона.
И любимия ми лактогонен чай /купен от билкова аптека/ пак да кажа, на мен той мн ми помогна.
И спокойствие - стресът и преумората на мен ми се отразяваха много ...

Нека и специалистите по въпроса да се изкажат. Ще е полезно за всички ни.

Аз се връщам от преглед, бебка е добре, отговаря си на седмицата, макар че като знам колко зависи от това как мери лекарят и като имам предвид отклонението, което дават ехографите... надявам се да няма големи отклонения Mr. Green
За упойките - не трябвало да правя тестове предварително... така си и знаех  Mr. Green
Кардиолог, анестезиолог и това е.

# 657
Мон, браво за бебка!

# 658
Мон, Джос, благодаря ви за съветите!  Hug Hug Hug
Мон, браво за резултатите а за ехографите аз останах изумена от разликата в мерките. Зависи кой ти го мери, не е толкова до ехограф. На мен моя Аг ми го беше измерил с разлика 200 гр, а като бях в болницата един лекар ми каза около 2 кг бебета, а друг ми каза 1800-1900. Е по 1800 гр бяха и двете.

# 659
Дидолиния, дано тръгне кърмата по-бързо, сигурна съм че ще стане Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз се връщам от преглед при личната, дигнаха ми нервите , защото с час запазен пак чаках сумати време и ме прередиха ама айде поскарах се малко с лекарката.В крайна сметка съм пипнала вирус някакъв, може и от малката да е, че е болна или поне беше събота и неделя а беше вкъщи знам ли.Ще пия осцилокопциум и дано го пресечем, че ми е и лошо днес и ще си остана вкъщи тия дни .Дано не вдигам Т

Общи условия

Активация на акаунт