Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за педиатрите в района на Младост?
Какво е запис на тонове и кога започва?
Какви са препоръките за справяне с кашлицата и възможните контракции по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за педиатрите в района на Младост?
-
Какво е запис на тонове и кога започва?
-
Какви са препоръките за справяне с кашлицата и възможните контракции по време на бременност?
-
Какви са мненията за лечението на лишеите по време на бременност?
-
Какво представлява кардиотокографията и какви са препоръките за нея?

Те преди да родят занимавали ли са с някакъв спорт, по време на бременноста да не са били абсолютно обездвижени, за да се стигне до такива разкъсвания.
Аз не правя сега никакви упражнения, нито пък съм правила по време на първата ми бременност. Според мен ходенето пеша е много важно. При каката, като ми падна тапата АГ-то каза "отиваш директно в болницата". Аз обаче направих първо една дългааа разходка ..обикалях с мъжа ми центъра на София в продължение на 3 часа и после постъпих в Шейново. Родих бебе 4200 със 3 шева. Нищо не усетих при яиенето бчх с епидурална упойка..Е по принцип всекидневно правя някакви коремни упражнения .. в небременно състояние разбира се
. Та мисълта ми да не се плашите чак толкова
нима може да се пропусне това 
.
,защо на някои места си плащате ражданията,кви са тия цени 700-900 лв,ако си някой бедняк кво правиш?
И не плащат за"привилегията" да присъстваш на раждането на собственото си дете.