Отговори
# 495
  • София
Днес в "На кафе" много похвалиха маслото от Крил, гледам, че в сайта го има, но кой продукт е подходящ за деца?
Наистина ли е по-доро от рибеното масло или е търговски трик?

И на мен ми е интересно, наистина ли е по-добро от рибеното масло, тъй като е значително по-скъпо има ли смисъл човек да смени рибеното с масло от крил?

Код за отстъпка при първа поръчка ZOK345

# 496
Здравейте, знам, че следващите ми въпроси са обсъждани хиляди пъти тук, но започнах да чета всичко от 1-ва тема насам относно доставката, мито, ддс ит.н и луднах  Crazy
и все пак ми останаха няколко недоизяснени въпроси:
До каква сума и тегло пратката ни НЕ отива на митницата?
С кой вариант за доставката е най-добре да се поръча UPS/DHL? И колко е тя?
Плаща ли се ДДС в/у стоките?
Ако случайно пратката ми бъде задържана на митницата каква е процедурата от там нататък, на колко се равнява митото за стоките? - прочетох още в началото на темата за попълване на някакъв фомуляр, но не можах да разбера за какво става въпрос - как се осбождават стоките? И как разбирам, че са задържани - ще ми звъннат или трябва да отида до там  Embarassed ? Наистина не съм наясно, затова......
Ще ви бъда благодарна, ако ми отговорите Simple Smile
 Heart Eyes

# 497
Здравейте, знам, че следващите ми въпроси са обсъждани хиляди пъти тук, но започнах да чета всичко от 1-ва тема насам относно доставката, мито, ддс ит.н и луднах  Crazy
Ако случайно пратката ми бъде задържана на митницата каква е процедурата от там нататък, на колко се равнява митото за стоките? - прочетох още в началото на темата за попълване на някакъв фомуляр, но не можах да разбера за какво става въпрос - как се осбождават стоките? И как разбирам, че са задържани - ще ми звъннат или трябва да отида до там  Embarassed ? Наистина не съм наясно, затова......
 Heart Eyes

ще отговоря на въпросите, които мога

до 30 лв (18-18 USD) стойност на поръчката не се плаща ДДС , това НЕ включва таксата за доставка (както става при някои поръчки от други сайтове), т.е 18 USD + 4 USD доставка няма да иде на митница

ако пратката е по-скъпа, пратката отива на митница, там се плаща 3,50 лв такса за освобождаване + 20 % ДДС

най-добре направи поръчка за 4 USD ('Global Priority Mail by DHL — $4.00'), пристига за 15-20 дни до БГ

ако пратката е задържана на митница, ти пращат известие на кое гише да се явиш, за да си я получиш

код за отстъпка при първа поръчка в IHERB - SDB331

# 498
  • София
Здравейте, знам, че следващите ми въпроси са обсъждани хиляди пъти тук, но започнах да чета всичко от 1-ва тема насам относно доставката, мито, ддс ит.н и луднах  Crazy
Ако случайно пратката ми бъде задържана на митницата каква е процедурата от там нататък, на колко се равнява митото за стоките? - прочетох още в началото на темата за попълване на някакъв фомуляр, но не можах да разбера за какво става въпрос - как се осбождават стоките? И как разбирам, че са задържани - ще ми звъннат или трябва да отида до там  Embarassed ? Наистина не съм наясно, затова......
 Heart Eyes

Пратки за суми до 30лв/ без доставката/ - пристигат  в Пощата и не се плаща нищо
Пратки са суми над 30лв - отиват на Митница и се плаща ДДС /20% от сумата на поръчката/ + 3,50лв Митническа такса
Пратките трябва да са за суми до 80$ и тегло  до 1,8кг.
За доставка се избира:
  Global Mail by DHL 
Не избирай друг начин на доставка - освобождаването на пратките е трудно и коства време и нерви

На Митница се плаща само ДДС, Мито се плаща за суми над 150Е
За освобождаването на пратките от Митница:
- става за 10 мин.
- трябва да си носиш Митническо известие / което си получила по пощата/
- копие на ордера на поръчката / разпечатано от сайта/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 499
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО   bouquet  bouquet  bouquet
Като направя първата си поръчка ще се похваля, но ще е след 15-ти другия месец, че от 25-ти този ме няма в страната и не ми се иска да поръчвам сега нищо, защото няма кой да ми го вземе тук, като пристигне   Rolling Eyes
Отново благодаря  Heart Eyes

# 500
  • София
Днес в "На кафе" много похвалиха маслото от Крил, гледам, че в сайта го има, но кой продукт е подходящ за деца?
Наистина ли е по-доро от рибеното масло или е търговски трик?
Не е търг. трик Simple Smile

Най-общо:
В Рибеното масло Омега 3 МК са в триглицеридна форма, ЕРА и DHA са в по-големи кол-ва и имат по-силно изразено противовъзпалително действие.  
В Маслото от Крил Омега 3 МК са във фосфолипидна форма, което осигурява по-висока степен на абсорбция/усвояване на ЕРА и DHA, които са в по-малки кол-ва, като кол-вото на ЕРА  е по-голямо
Фосфолипидите са вид липиди -  основни структурни и функционални компоненти на клетките в тялото. Маслото от Крил е богато на фосфолипида фосфатидилхолин, който подпомага обмяната на холестерола и нормалната функцията на черния дроб, полезен за мозъка, нервите и т.н.
Съдържа и естествен антиоксидант / каротеноид/ - Астаксантин, което прави маслото и по-стабилно, освен това ORAC стойността на крил маслото е много висока.
И още - разтваря се в стомашните течности, вместо да стои на повърхността им, както се получава при другите масла. Това свойство елиминира  рибния послевкус.

И двете масла са полезни Simple Smile, зависи каква е целта на приема  

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 501

Здравейте : ))

iHerb®  Код  при  Първа поръчка: KZN254

# 502
denis_d, а кое масло от Крил от сайта е подходящо за деца. Моето е малко, на няма и 3 г.
Мога да ги редувам щом е така хвален този Крил.

# 503
Здравейте,
ще помоля да ми препоръчате добавка за стимулиране на мозъчната дейност и паметта ,като същевременно повлиява на стреса и умората.Дъщеря ми е първа година студентка,учи и работи същевременно, програмята й е  доста натоварена, пък и пролетната умора си казва думата.

Gift Code iHerb.com/код за отстъпка:  GUT508
Никой ли не е поръчвал newsm78 Знам единствено за Гинко Билоба newsm78

# 504
Здравейте,
ще помоля да ми препоръчате добавка за стимулиране на мозъчната дейност и паметта ,като същевременно повлиява на стреса и умората.Дъщеря ми е първа година студентка,учи и работи същевременно, програмята й е  доста натоварена, пък и пролетната умора си казва думата.

Магнезиев аскорбат + коензимирани Б витамини през деня.  5 грама глутамин преди лягане.

Може да пробвате и подезичен прегненолон. Има изследвания, че увеличава работоспособноста и издръжливостта при работници, занимаващи се с тежка физическа работа. Той е по-специфичен и полезното му действие се проявява най-вече при хора над 40-те с понижено производство на хормони.

Ако не включите мегнезиев аскорбат, то задължително да приема отделно магнезиев цитрат,малат или глицинат. Цинкът също е критичен при спортисти и хора с натоварваща професия.

Освен добавки трябва и да помислите и за навиците. Ако девойката пуши - да спре, ако обича junk food - да я намали и да включи сезонни зеленчуци.

Все пак не забравяйте, че почивката не може да се замени от нищо - нито от храни, нито от най-скъпите добавки!

Поздрави!

# 505
  • София
Само да вметна, че  Прегненолонът   може да нанесе повече вреди, отколкото да помогне на девойчето

Това е стероиден хормон и ако за мъжете може да е от полза / визирам спортисти/ - като прекурсор на ДХЕА, Тестостерон и т.н - мъжки хормони - които дават сила, енергия, издържливост и т.н.  при жените ще причини хормонален дисбаланс с всичките му сложни последствия

Дори да метаболизира в Прогестерон / женски полов хормон - жените от него се чувстват гадно - отпаднали, сънливи, раздразнителни, нервни, задържат течности и т.н. ... и  ако се приема във ФФ ще подтисне О.- което води до хормонален дисбаланс.
Ако метаболизира в мъжки полови хормони  / това е идеята на предложението Simple Smile/ - пак се получава хормонален дисбаланс, повлиява нормалния синтез на андрогени в тялото
Има  много теми за високи нива на андрогените при жените / в Проблемно забременяване/  - за последствията може да се прочете там

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 506
Здравейте, дами!
Миналият път попитах дали някой има до сега неполучена пратка и връщат ли пари. Пратката ми от 6 март все още не е пристигнала - минали са повече от 40 дни. Пиша на сайта, но не ми отговарят вече. Преди ми казваха всеки път да имам търпение. Това е втората ми загубена пратка за по-малко то 1 година. За миналата не ми върнаха парите, с тази явно ще стане същото. Има ли някой такъв случай?
Благодаря предварително!

# 507
  • видин
panchevavesela
явно около тази дата е имало някакви проблеми - една моя пратка от 3.03 се забави 31 дни, проблемна беше и пратка на една потребителка от 4.03., не зная какво е станало с нея. Доколкото си спомням имаш някаква стачка в немските авиолинии, но не си спомням точно, колетите минават през Германия.

# 508
  • София
Денис, поръчах тези неща и имам питанки относно приемането им Simple Smile)

http://www.iherb.com/Life-Extension-Mega-EPA-DHA-120-Softgels/37881 - това по 2 таблетки два пъти на ден или по 2 таблетки дневно???

http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Inositol-Powder-8-oz-227-g/126 - това не знам как се пие, само прочетох, че като го отворя да го съхранявам с хладилник, нали така?

http://www.iherb.com/Now-Foods-Sports-L-Carnitine-Liquid-Triple-Strength-Citrus-Flavor-3000-mg-16-fl-oz-473-ml/8343
- 2-3 гр 30 минути преди тренировка

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Magnesium-High-Absorption-100 … ed-120-Tablets/15 - по 2 таблетки два пъти на ден или по 2 таблетки дневно ??? Аз мисля, че е първото, но пак да си питам Simple Smile

Код  при  първа поръчка от iHerb: NDQ642 - 5$ / 10 $ отстъпка

# 509
  • София
beliz 

Mega EPA/DHA по 2 на ден след хранене

Инозитол - Да се ​​съхранява на хладно и сухо място. Да не се съхранява в хладилник
по 2 гр. на ден на гладно, далеч от кафе /  30-40 - 60  мин, поне преди или след кафето/

Л-Карнитина - след отваряне се съхранява в хладилник.
Да, по 2-3 гр. 30-40 мин преди аеробна трениривка, на гладно
15 дни прием - 30 дни почивка и след това може пак да пиеш
Много добре се съчетава с Инозитола

Магнезий - по 2 на ден / той е с висока бионаличност и ако нямаш някакви по-сериозни оплаквания е достатъчно/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Общи условия

Активация на акаунт