Да се стяга ЮНСКАТА дружина, че навлязохме в последната третина!

• 29 634
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • гр. София
for girls who ride, честито бебче!!! Стискаме палци малкият Явор бързо да качва грамчета и скоро да се гушкате вкъщи! На теб бързо възстановяване! Много здраве, любов и щастие за цялото семейство! Гушкаме те много!  Hug Hug Hug

Момичета, много сте се разписали.  Grinning Какво ще кажете за тази количка
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=66595

Има от къде да взема кошница за новородено, така че май 2 в 1 ми е достатъчно...  Grinning

# 121
  • Бургас
Момичета, днес ще ме приемат за няколко дни в болница, след като от вчера съм с тъпа болка ниско долу, изместваща се ту в ляво, ту в дясно.След малко тръгвам, стискайте палци всичко с мен и малкият мъж да е наред! Hug Hug

# 122
Стискаме палци, разбира се! Всичко ще е наред Hug

# 123
Момичета, днес ще ме приемат за няколко дни в болница, след като от вчера съм с тъпа болка ниско долу, изместваща се ту в ляво, ту в дясно.След малко тръгвам, стискайте палци всичко с мен и малкият мъж да е наред! Hug Hug

Стискаме палци, всичко ще е наред, а казаха ли в какво се съмняват или те приемат за изследвания и уточняване?

# 124
donito81 , стискаме палци!

Косатото с панделката съм си го заплюла преди още да забременея! Mr. Green

Вчера гледах същата оферта в Мадъра, която сте я коментирали и много се замислих, но реших, че комбинирана наистина не ми трябва. Ще си взема чадър-варианта. Гледам и други колички, но тази си остава фаворитът ми! Heart Eyes

# 125
  • Бургас
АГ-то ми отсъства от града(ще бъде на работа в неделя чак) и се чух по телефона с нея, не каза в какво се съмнява, но след като от снощи пия но шпа и не помага преди малко ми каза отивай в болницата, ще се обадя на колежката да те приеме ... малко по-късно ще разбера надявам се.За момичетата от Бургас, ще бъда в Черноморска и ще кажа отзиви от там!

# 126
Ири количката е супер не веднъж съм казвала че за момиченца има повече и по-хубав избор  Hug

Донито81 стискаме палци миличка и не се плаши  Hug аз вече бях 2 пъти в болница за задържане и знам какво е но се търпи трябва, защото знам че резултата ще е прекрасен и ще си заслужава  Wink Пиши при първа възможност  Praynig

# 127
donito81  всичко ще е наред  Hug  само бъди спокойна  bouquet

kleche  мерси,много са сладки   bouquet

# 128
donito81  fingerscrossed всичко да е наред и да не те държат много в болницата  Hug

Kölsches Mädel е тая количка с панделката е страхотна, чак ме е яд, че на нас са ни обещали и няма да купуваме за сега  Cry

# 129
donito81  fingerscrossed всичко да е наред и да не те държат много в болницата  Hug

Kölsches Mädel е тая количка с панделката е страхотна, чак ме е яд, че на нас са ни обещали и няма да купуваме за сега  Cry
Нищо! За второто! Joy
За момченца има вариант с котва. Също много сладък.  Heart Eyes

# 130
АГ-то ми отсъства от града(ще бъде на работа в неделя чак) и се чух по телефона с нея, не каза в какво се съмнява, но след като от снощи пия но шпа и не помага преди малко ми каза отивай в болницата, ще се обадя на колежката да те приеме ... малко по-късно ще разбера надявам се.За момичетата от Бургас, ще бъда в Черноморска и ще кажа отзиви от там!

Стискам палци да не е сериозно и да не се налага лежане.

# 131
  • Видин
donito81 стискам палци, всичко ще е наред, ще видиш  Hug

момичета, от няколко дни ми отичат краката, особено левия, пусках си изследвания, наред са за сега, но доки каза, че белтъкът е взел да спада и ми препоръча сухо мляко и много белтъчна храна - по 2 яйца и 300 гр. протеини на ден, защото задържам вода и качвам кг с невъобразима скорост...но тези протеини ми се опират - нямам апетит, а дебелея от въздуха просто...ако някоя от вас може да ме посъветва с нещо  Hug

# 132
donito81 дано всичко е наред стискаме палци  Hug

# 133
donito81 стискам и аз палчета всичко да мине бързо и само бъди спокойна

# 134
donito81 стискам палци, всичко ще е наред, ще видиш  Hug

момичета, от няколко дни ми отичат краката, особено левия, пусках си изследвания, наред са за сега, но доки каза, че белтъкът е взел да спада и ми препоръча сухо мляко и много белтъчна храна - по 2 яйца и 300 гр. протеини на ден, защото задържам вода и качвам кг с невъобразима скорост...но тези протеини ми се опират - нямам апетит, а дебелея от въздуха просто...ако някоя от вас може да ме посъветва с нещо  Hug
Яйца,риба, мляко и  месо там се съдържат белтъците, но доколкото знам не е хубаво и да се предозира(преяжда) но си спазвай стрикнтно какво доки казва, а за напълняването с 1-та бременност качих 35 кг и влезнах да раждам 100кг сега съм качила 17 кг  и съм 72кг но до края има още време, но килограми се свалят важно е бебчето да е добре.

Общи условия

Активация на акаунт