Да се стяга ЮНСКАТА дружина, че навлязохме в последната третина!

• 29 635
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, момичета. За уикенда бая сте изписали, не съм имала възможност да ви чета, защото имах прекрасна почивка в Хисар.
Исках да споделя с вас една болежка... Много ме болят петите  #Crazy Чуството е, че все едно съм си ги "набила" така да се каже. Мисля си, дали може да е от това, че все пак съм +10 а и сигурно вече повече  Mr. Green

# 331
mgamisheva, честити покупки! И аз чакам доставка от същия сайт и много се зарадвах, като казваш, че са качествени, нямам търпение вече да ги видя Simple Smile

# 332
Розинка, и аз съм със същине болки, но чак не накуцвам. мисляси, че е нормално. За клатенето при ходене има лек. Опитвай се да дърпаш раменете напред, защото от тежеста на корема и отиват прекалено назад, получава се нещо като пъчене и от това е клатушкането. Това го четох с предната ми бременност и до последно по походката никой не можеше да разбере, че съм бременна. Косура е, че стойката се променя и после ми отне почти година да се науча да не се изгърбвам като вървя
Фокси, ако моята свекърва ми каже нещо такова, направо ще я помоля да си тръгне. Какво е това чудо. Всяко търпение си има граници. Това, което ти е казала е прекалено и недопустимо
Мими, най-добре се обеди на твоя лекар

# 333
adelina_bg мерси за линка   bouquet За всичко, което върши този бебефон, цената ми се струва доста добра  Peace

# 334
Благодаря за снимка.бг започнах вече да гледам Simple Smile. довечера снимам покупките и ги качвам. Simple Smile

Само дето сега ще си купувам и има едно обикаляне по магазините не мога да си избера ... аз тези дето си ги харесвам са 1600лв.( клас А+ енерго спестяващи с мн видове програми, в другите ме притеснява че ще горят мн ток), ама не мога да си позволя такава ... така че трябва да намаля критериите.
И аз все такива си харесвам Simple Smile, но според мен винаги като съм купувала такива неща, гледам да е качествено, дори и по-скъпо, предпочитам да изчакам малко и да си взема хубаво, отколкото да дадем пари и после да се ядосвам че е повече в сервиза, отколкото да ми върши работа.

Аз също се чудя кога да местя София при батко й. Ако може някой да сподели какви намерения има. Тео още от сега се пазари да спи при него. "Аз няма да се будя, а ако плаче ще спя ГОЛ"  Joy ей такива ги разтяга моето грижовно момче.

deniim не могат ли да ти поръчат в аптека и след няколко дни да им го доставят. При нас в кварталната аптека, ако нещо липсва и не ми е спешно така процедираме.
Mimi.87 аз не съм имала подобен опит, но за твое успокоение може би доктора, който те следи или да се чуете, или да те види.  Praynig всичко да е наред  Hug

mimson като ги изпера и изгладя ще се види, но на пръв поглед изглеждат много добре, мекички, на Тео също има неща и тениски и ризи също изглеждат добре. Хубаво ушити ще видим с експлоатацията как ще се развият нещата. Simple Smile

Бебефона като на adelina_bg бях казала, че си го взех от продавалника, чисто нов на много хубава цена май 150 лв. а наистина за дишане и движение си е важно и за мен. Преди като се сетя, че с Тео почти спях нос в нос (луда работа) един месец докато свикна с детето Simple Smile, за да го следя диша ли не диша ли Simple Smile

# 335
  • София
Аз смятам да преместя бебето в детската стая когато спра да го кърмя нощем и остане само вечерното и сутрешното кърмене, и с Алекс така процедирах и сега така мисля да правя. Преди с него се кърмихме нощем до към 5 месец, но аз го вземах насън, кърмех го легнала и после го връщах в леглото му пак насън. Никога не съм позволявала да спи с нас (за разлика от сега Sad ). Когато спряхме да се кърмим нощем нямаше причина вече да е в нашата стая и преместихме леглото. 

# 336
  • София
adelina_bg мерси за линка   bouquet За всичко, което върши този бебефон, цената ми се струва доста добра  Peace
В Mothercare го има много по-изгодно http://www.mothercare.com/Angelcare-Movement-and-Sound-Monitor-A … .html#q=angelcare, според мен и в Ибей ще го има. Ние преди 3 години го взехме на същата цена, не мога да разбера защо в БГ не му е паднала цената, като вече има по-нови модели. 

# 337
О да, тъкмо го намерих и в amazon.co.uk (понеже главно от там пазаруваме) пак за £79   smile3508

# 338
И аз мисля такъв бебефон някакъв да вземем,поне ме успокоихте малко като ви прочетох,мислех,че само мен ме обземат някакви панически страхове за бебето,на моменти чак на рев ми избива..... луда работа,не съм предполагала,че бременноста е свързана с такъв страх а и след това като се роди бебето направо ми се изправя косата,аз няма да мога да мигна сигурна съм,постоянно ще го гледам дали диша,дали мърда ужас.Всеки път си повтарям стига си се самоизмъчвала с такива мисли,но няма оправия даже ме е страх да споделям за това,страх ме е да мисля, пък камоли да говоря за това.

# 339
  • София
Розинка, мен как ме боли отдолу...и това е от месеци насам-изпбщо не мога да си разтворя краката-все едно са ме скъсали от секс. Трагично е!ако без да искам се разкрача да сляза от леглото да речем,таков охкане настава...предполагам че е нормално.
Eva-beva, и аз съм така-бях на ортопед-освен че съм с висок свод съм и с паднало стъпало от тежестта-с ортопедични стелки се пооправя положението-всякакви кецове маратонки и ниски балеринчести обувки са страшно вредни за стъпалото,аз никога не бях носила,но от бременността смъкнах токовете и покожението стана трагично.та сега се закрепям някак със стелките.

# 340
  • Bulgaria
http://www.mothercare.com/Angelcare-Movement-and-Sound-Monitor-A … .html#q=angelcare какво е предимството на този бебефон? Ако бебето спре да диша издава звук ли?Дано не се случва на никой такова нещо,доста страшно звучи. Какво може да  помогне бебефона ако се случи,нищо.Това си е мое мнение.

# 341
Подкрепям мнението ти,но според мен бебефоните по-скоро са за спокойствието на родителите,да не се заслушват и кокорят по стаите  Mr. Green това му е предимството на бебефона .

# 342
  • Bulgaria
Ползвала съм  бебефон до 2,6г.и ми беше като 3 ухо Simple Smile,много съм ЗА бебефоните. Просто питам точно за тези модели.Имаше ги и преди 4год.и бяха много по скъпи от сега.

# 343
  • София
Оооо аз пък не съм съгласна - бебето може да спре да диша по много причини- едната от които е задавяне например. Ако си в другата стая и слушаш само бебето по обикновен бейбифон няма как да го чуеш че се е задавило, а тук след 5 сек започва да вие сирената на бебефона и може да се отреагира много бързо и да се спаси бебето. Същото е и през нощта - няма нужда да слухтиш постоянно дали бебето диша. Дори и да е спряло да диша може много бързо да се вземат мерки и да се открие причината и евентуално да се отстрани.
Освен това по нататък помага и да разбереш ако бебето е паднало или излязло доброволно от леглото.
То всеки сам си преценява, на мен ми беше полезна да спя спокойно още повече че сина ми страдаше от ГЕР и нон стоп трябваше да го следя дали не е повърнал. Да не говорим че влизах съвсем спокойно да се къпя, без притеснения, а не като някои майки дето си слагат бебето в кошницата за кола и го оставят в банята докато се къпят  #Crazy

П.С преди точно 3 години взехме нашия за 279лв, и сега 3 години по-късно пак е толкова, не виждам нещо в цената да се променило (за съжаление)

# 344
Да,точно може би ако нямам бебефон и аз ще бъда една от тези майки,може би всички ще бъдем,с това си улесняваш живота определно,пък и се подсигуряваш,че няма след 2 месеца да изперкаш и да си за жълта книжка примерно,както казах по-горе много съм страхлива за тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт