Да се стяга ЮНСКАТА дружина, че навлязохме в последната третина!

• 29 635
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Не съм ползвала бебефон с баткото, той си беше при нас в стаята. И сега не мисля да купувам, но няма да го откажа като подарък.

Eva_Beva - сподели с какви обувки ходиш. Ако подметката е изцяло равна, това е най-възможната причина за болки и в пети, и крака, кръст....Равните подметки не са подходящи за бременни, трябва да има лек свод поне. Аз в момента съм с маратонки и ми е супер удобно, те си имат релефна подметка и петата е малко повдигната. Но избягвам мокасините си, също и любимите ми розови гуменки и още по-любимите ми ботуши- всичките са с абсолютно плоска подметка.

# 346
Да ви попитам,кои са по големите магазини в София за колички,кошари  и не само де,бебешки въобще,че съм решила вече да ходя по магазините?Искам да видя на живо тези Quinny също и Jane,отказахме се от Cosatto,мъжа ми каза,че не му изглеждали здрави като горните две,той си ги хареса куинито и хането и аз съм за тях де,просто се бях влюбила в косатото във външния му вид разбира се,а и бяха много ефтини,но бях разубедена бързо бързо.

# 347
Нашият бебефон е на Томи. Взехме го някъде към 9 месец....за пътуване,почивки... иначе още ми е пресен спомена как през 5 мин се будех да видя дали диша бебето  ooooh!...адски,адски изморително.Нали се сещате,че всъщност това въобще не е спане.От там и се сещам,че изведох детето след месец на разходка,при положение че се роди края на април,защото все бях изморена,гледах да дреман при всяка възможност за това.  Така,че колкото и да ми се струва този бебефон,колкото и да съм сигурна,че ММ ще го сметне за не нужно.....мисля че трябва да имам такъв уред  newsm78. Не съм на 100% убедена.....но пък като че ли процентите нарастват постоянно.  Този в този сайт за 79Е си е добра цена.Кой го поръча  newsm78...колко точно излезе?

Аз да се похваля.Преди малко се връщам от един много хубав магазин и взех боди за изписване  Heart Eyes-първата дрешка на моята неродена мома.Всъщност е сет от 3 бодита,които ги водят пижами  Stop . На Некст,размер 3-6м. едното е чисто червено,другото на раета като дъга а другото е бяло с много шарени самолетчета .....той сета се е за момче,ама момичешките бяха все наситени  розови,а аз рядко харесвам нещо розово.Та така,много съм доволна от покупката.

# 348
  • гр. София
veniva, и аз съм голяма паника като теб. Направо не знам!  Grinning А как благородно ви завиждам за терасите.... Ние живеем само в 2 стаи (спалня и кухня), без тераса и сме на първия етаж, имаме и решетки навсякъде. Като в затвор съм. Понякога простираме на свекито на терасата, ама не всеки път има място, а и моя мъж се опъва, все едно не му е майка.... Относно отношенията ми със свекитата, на нас почти не ни обръщат внимание, което като ви чета май е по-добрия вариант. Grinning Да са живи и здрави родителите ми, които много обичам! На тях мога да разчитам за всичко! Толкова съм им благодарна!  Hug Hug Hug

# 349
...изпбщо не мога да си разтворя краката-все едно са ме скъсали от секс.
Викаш де този късмет  Mr. Green и аз така  Whistling ... за сметка на предишната бременност по-скоро аз съм сложила леко вето на секса, не знам защо, но с тези болки ми е притеснено доста, и само като стане нетърпимо положението се престрашавам.
veniva аз също параноясвах, сега ми е доста по-спокойно, но както казва adelina_bg с Тео се къпех, той в столчето за кола, пред банята, аз на отворена врата ... Луда работа ... и затова сега си взех такъв. Да съм спокойна, че дори се чудя дали от началото да не спи с батко си в детската Simple Smile
За магазини почти до нашия офис има на Quinny и Maxi-Cosi май е някакъв фирмен. Аз моята Quinny Speedy от там си я взех за баткото като купувахме. Но други май няма, скоро не съм ходила. Намира се на бул. Пушкин м/у Околовръстното и кръговото (Знаме на мира), примерно ако напишеш в бгмапс - бул. Ал. С. Пушкин  34 за ориентир.

Мечо Пух дай телефони на приятели, ще пусна по един смс и ще уредим бебефона-подарък Simple Smile все някой ще се навие или комбинира с друг   bouquet
Hug
milisa честита покупка Simple Smile много е хубаво да купиш нещо за малките душици Simple Smile

# 350
здравейте мами аз да попитам мамите с опит ако може да ми кажат от коя седмица се започват по честите прегледи при докито защото аз съм в 28 седмица сега и все още ме вика само по веднъж в месеца  newsm78

# 351
Здравейте момичета, аз докато успея да се разпиша в новата темичка и вие сте я преполовили, големи сте бърборани Simple Smile
Много се радвам за новините от for girls who ride малкия Явор е голям борец и им пожелавам от сърце скоростно изписване.

Alex_n свекърва ти наистина малко прекалява, дано да се разберете някак си, че горкия ти мъж иначе. Но недей си къса нервите с нея сега, че натоварваш и бебо негативно. Аз така се радвам че моята свекърва я виждам 3 пъти в годината и пак ми идва в повече Laughing Аз на тях им се дразня че с нищо не ни помагат, но в същото време и за нищо не си се месят, така че мен този вариант ме устройва за сега. Единственото гадно е че като се роди бебка няма да има кои да ми помага, мама ще дойде за месец в началото, но след това нямам на кого да разчитам, но се надявам някак си да се оправим.

Розинка и аз като теб имам такива болки и както казва Канари все едно са те скъсали от секс, пък то нищо  Laughing И аз се клатя като патка и се опитва да не се клатя така ама не се получава, представям си каква картинка съм от страни.

Мими87 какво става с теб, отиде ли на доктор? И на мен не ми се е случвало подобно нещо, но най добре отиди и при твоя лекар да те погледне.

Milisa честити ти покупки, качи ги в албумчето да ги видим. На мен ми харесаха много неща които сте накупили, има супер сладурски неща. На канари особено много ми харесват бодитата с котките, представям си бебките какви ще са сладки с тях.  Hug

Veniva и аз като теб съм супер страхлива и не знам какво ще правим като се роди беба, убедена съм че с времето ще свикнем, но в началото ще е екшън със сигурност. Хубаво че Аделина беше споменала още в началото за този монитор за следене на дишането на бебето и аз смятам да си го взема, че иначе и аз ще спа навряна в носа на бебка  Laughing

Аз имам още около 2 месеца до майчинство и се опитвам да свърша всички задачи, но не знам дали ще успея да се справя със всичко. Сега се захващам с работа, а на вас хубав и усмихнат ден

# 352
Kanari, Мечо Пух, благодаря за мненията. Сега като се замисля май може и да е от обувките. Имам си едни новички и са доста равни, от както се позатопли и "хвърлих" ботушите си ходя с тях.

cveti891, до колкото аз знам, чак като влезем в 9-тия месец ще ни викат всяка седмица на преглед.

# 353
  • гр. София
А какво стана с онази мама, дето щеше да влиза в болница за някакви болки? Не се сещам как й беше името тук. Дано е наред всичко с нея...  Praynig

# 354
Veniva за колички Quinny- вносители са http://nedelcev.bg/contact/

Миналата седмица ходих да разгледам и имаше интересни колички. Аз съм си харесала един модел, който е тъмно зелен на Quinny Mood и беше изчерпан....така че ще търся друго място.

# 355
Мечо Пух дай телефони на приятели, ще пусна по един смс и ще уредим бебефона-подарък Simple Smile все някой ще се навие или комбинира с друг   bouquet
Hug

Joy Така си е. Те моите дружки са железни в това отношение- миналия път от тях е стола за хранене на Иво, сега викаш един бебефон да си поръчам. Замислям се, че сега може би ще сме по-мобилни и ще ходим на повече места, та може би за такива пътувания, по хотели и вили, ще ми е удобен. Но за в апартамента просто не виждам приложение за уреда.

# 356
Благодаря ви момичета за отговорите,ние най-вероятно от ибей ще поръчваме,че доста по-изгодно излиза,просто исках на живо да ги видя и да ги побутна мало  Mr. Green харесали сме си http://www.kiddisave.co.uk/store/product/15779/Quinny-Buzz-Trave … -3-Rocking-Black/  и също тази
 http://www.kiddisave.co.uk/store/product/16591/Jane-Trider-Trave … -2-Blue-Ink-2012/
също ако някой има отзиви и впечатления моля да каже,но вече съм доволна... избора е само между 2  Grinning

# 357
Здравейте мами Grinning
Днес ми е едно мързеливо и така бавно бавно си ви чета... но си викам и аз да се включа по някой въпроси.
Аз много ползвам и сушилня и миялна, но ако трябва да избирам ще е 100 % миялна. Моята се беше счупила за 2 седмици и с моето момче се изпокарахме 4-5 пъти, за това кой да мие чините и почнаха да се засягат теми като, защо не ми помага в къщната работа повече и т.н. и стана страшно просто. Та за мен това си е уред от първа необходимост. А сушилнята я ползвам за удобство, просто защото с пералнята са в мазето, а аз съм на 3тия етаж. И като ми е ден за пране изпирам, изсушавам, сгъвам и прибирам всичко и повече не се занимавам. А ако ги простра ще трябва да слизам и на другия ден да ги прибирам, кое изсъхнало, кое не... не че е толкова тежко, но пуст мързел. Сега обаче като ще пера по-често с бебчетата може и да не пускам всичко в сушилнята, така и така ще слизам всеки ден.   
За злите свекърви искрено ви съчувствам. Като ви слушам просто съм благодарна за моята. Не че ми е много любима - струва ми се много немърлива и за много неща несъобразителна. Но не си налага мнението или сина и бързо я скастря и най-важното - виждаме се толкова рядко, че няма много време да ме ядоса. Сега иска да купува подаръци на бебчетата, но има ужасен вкус. Аз си избрах какво искам от сайта Пакостник, пратих и линковете и тя веднага ги поръча, без въобще да възрази, че не ги е избрала тя нещата (даже ми благодари, че съм я улеснила) Mr. Green

# 358
cveti891 При мен прегледите вече ще са на две седмици. Това е от миналата седмица- 28 г.с.

# 359
Veni_Vivi,mgamisheva     Hug,ще кача снимки,но вероятно ще е утре,защото фотото не е в мен сега. Гледах и в сайта на Некст,ама нещо не мога да ги открия  newsm78.

veniva,питаш за мнение.Моето е,че първата-коша 6+ е доста тесен.Виждала съм как стоят като насадени,а ако са и облеченки с якенце,положението е супер кофти.  Вторият ти избор-нашата е такава,по точно нашата е предният модел на Жане,защото тази ми се стори крайно нестабилна..не ми вдъхва доверие контрукцията.Иначе наколко пъти съм казвала,че нашата е такава http://www.slunce-bg.com/product/215/jane-slalom-pro-travel-syst … -amazon-j04-.html   чисто червена.Много много и се кефя и вече месец и половина от както си я взехме не съм престанала да се поздравявам за добрият избор  Mr. Green. Много ми харесва.   Ето и варианта в сайта,който ти даде  http://www.kiddisave.co.uk/store/product/16560/Jane-Slalom-Pro-Z … 2-Vermelion-2012/   .
Tali_smile,изкефи ме с тези линкове на свекито  Joy,браво.   Моята свеки е чудесен човек.Изказва мнение,но винаги се съобразява с моето.Много интелигентна и приятна жена.Живеят в града със свекъра и 24 часа са на разположение.Да са ми живи и здрави.Не,че не сме имали разногласия,но това и в собственото ми семейство го има....така,че мисля е нормално.Моите родители също много,много ми помагат,но не толкова често,защото не са в града. Да са живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт