Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-добрите практики и препоръки за пране на бебешки дрехи?
Какви са мненията за дезинфекцията на детските мебели?
Какви са препоръките за обличане на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-добрите практики и препоръки за пране на бебешки дрехи?
Най-добрите практики за пране на бебешки дрехи включват използването на специален препарат за пране, предпочитано без аромати, при 30-40 градуса. Омекотителите не са задължителни, а сушилните могат да бъдат полезни за дезинфекция и гладене на дрехите. Пералнята трябва да се използва редовно, но не е необходимо да се пере всеки ден, освен ако няма специална нужда за това. Някои майки използват специални препарати като Тео Бебе с алое и Рекс бейби, без да добавят омекотители. Други предпочитат ръчно пране, особено ако имат време за това. Органичният памук е популярен избор за мекота и комфорт на бебешки дрехи.
-
Какви са мненията за дезинфекцията на детските мебели?
Мненията относно дезинфекцията на детските мебели варират. Някои майки предпочитат да използват спирт и памучен парцал, докато други избират специализирани медицински дезинфектанти, разредени с вода. Въпреки това някои се съмняват в ефективността на препаратите за дезинфекция на мебели и твърдят, че редовното почистване и проветряване са по-важни.
-
Какви са препоръките за обличане на бебета?
-
Какви са мненията за гладенето на бебешки дрехи?
-
Какви са мненията за бебешките колички?
Ако видя обаче, че не се оправям, ще го направя, за да не става по-зле положението. 
Няма как да оставя без количка засега. Предполагам, че ако ни приемат на ясла няма да ми е нужна подобна количка, но все пак съм си хареса един вариант на Phil&Teds 

Ако се захванеш сериозно не забравят да плуват и са много сладки, като малки рибоци

Ами такива ми харесаха.Просто едното както казах е с едни самолетчета,което не ми пречи,а момичешките бяха само розови
.
,търся го в сайта от снощи,но не го намирам и се изнервям....нали от скоро са в ТВ7,а не в БТВ,та голям обърквация
,та то детето се вижда че стои седнало,колкото и да е във вода, е седнало и се натоварва гръбнака му.Аз в никакъв случай не бих къпала детето си там. Иначе по този повод се сещам-една приятелка има много голяма мивка в кухнята-керамична.Слага само едно шезлонгче и къпе там бебе. Е честно ви казвам,няма такова улеснение и удобство.Направо е разкош.Аз съжалявам,че не настоявах за такава мивка,когато се нанесохме в апартамента и го обзавеждахме.Здраве да е.
? Давала съм,няколко дена,само докато леко ми отмине болката и спре кървенето на зърното ми,иначе не бих го правила без причина. Момичета,не се шашкайте толкова за кърменето.Не е лесно,но ако вие самите сте убедени в ползата от кърменето,ще успеете,убедена съм....защото доста често чувам "Ами аз толкова исках да кърмя,но продължи само 3 месеца,защото нямах кърма (или защото кърмата ми беше рядка)
. Оправдание всеки може да си намери. Много често мои приятелки са ми се обаждали за съвети и толкова добре се чувствам,знаейки,че съм помогнала на някой,така както на времето исках някой и на мен да помогне,но не открих такъв човек. Много важна е ИНФОРМИРАНАТА подкрепа,всичко останало са просто празни приказки. Мисля,че с едно прочитане на книгата "Азбука на кърменето" например,ще ви се изяснят много неща. Има много тези за кърменето,много внимавайте от кой искате съвети,защото както казах съм чувала безумни неща. Щях да пиша още нещо-много хора подкрепят кърменето на поискване.Аз не съм от тях!!! Кърмата била намалявала и дори спирала.....аз съм кърмила така почти 3г. Наистина мога много,много да пиша,но ще се въздържа за сега.Само да кажа,че вече е време ако сте решили да кърмите да се информирате по-обстойно,защото след появата на бебето няма да можете да го направите.
, че и работа да свърша все пак малко в офиса