Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-добрите практики и препоръки за пране на бебешки дрехи?
Какви са мненията за дезинфекцията на детските мебели?
Какви са препоръките за обличане на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-добрите практики и препоръки за пране на бебешки дрехи?
Най-добрите практики за пране на бебешки дрехи включват използването на специален препарат за пране, предпочитано без аромати, при 30-40 градуса. Омекотителите не са задължителни, а сушилните могат да бъдат полезни за дезинфекция и гладене на дрехите. Пералнята трябва да се използва редовно, но не е необходимо да се пере всеки ден, освен ако няма специална нужда за това. Някои майки използват специални препарати като Тео Бебе с алое и Рекс бейби, без да добавят омекотители. Други предпочитат ръчно пране, особено ако имат време за това. Органичният памук е популярен избор за мекота и комфорт на бебешки дрехи.
-
Какви са мненията за дезинфекцията на детските мебели?
Мненията относно дезинфекцията на детските мебели варират. Някои майки предпочитат да използват спирт и памучен парцал, докато други избират специализирани медицински дезинфектанти, разредени с вода. Въпреки това някои се съмняват в ефективността на препаратите за дезинфекция на мебели и твърдят, че редовното почистване и проветряване са по-важни.
-
Какви са препоръките за обличане на бебета?
-
Какви са мненията за гладенето на бебешки дрехи?
-
Какви са мненията за бебешките колички?
На нас секса също не ни е забранен, но от известно време не сме го практикували. С всеки изминал път мен ме е все повече страх и не мога да се отпусна, само се "ослушвам" за някаква болка, все внимавам да не сме много буйни, и това притеснение ми убива всякакво удоволствие, а и на ММ също
Незнам дали е точно нерви но все ми се плаче и ми е кофти настроението, все си мисля че правя или казвам нещо лошо , и това е че никой не ме разбира все ми казват че се лигавя,но не е така...незнам дали е нормално на вас случва ли ви се нещо подобно ?
Много се радвам, че другите мами не са така, защото е отвратително
Цунки по коремчетата и пожелавам на която мама и има нещо бързо да минава
Аз си мислех, че подобни изблици ще ме пропуснат, ама онзи ден на работа изпаднах в истеричен смях, който премина в рев и колежките седяха и се чудеха да ме прегръщат ли, да ми се смеят ли
И съм станала една раздразнителна.. само да ми каже някой нещо дето не ми харесва и избухвам
Взех да броя до 10 преди да си отворя устата, че иначе ще има сърдити
А и се чувствам изключително непривлекателна, като се погледна и виждам просто един барбарон, и това хич не е секси
Затова днес се намърдвам на дивана и нищо няма да правя