За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 197
  • 345
  •   1
Отговори
# 120
Къде сте ги намерили? Ако и не пият... Българи ли са?  newsm78 Евала.

...в плод и зеленчук... Не разбирам кое странното, тук?! Моят мъж също активно ползва нета, но едва от 2 години и то благодарение на мен е насочен/т.е. говоря му за тях и той чак тогава поряви интерес някакъв , не особен/ към социалните мрежи. Не го влекат нито социалните мрежи, нито форумите/въпреки , че знае за съществуването им и интереса към тях/,а не е инвалид в областта на сърфирането. Нарича се психика и начин на мислене.

# 121
Къде сте ги намерили? Ако и не пият... Българи ли са?  newsm78 Евала.

...в плод и зеленчук... Не разбирам кое странното, тук?! Моят мъж също активно ползва нета, но едва от 2 години и то благодарение на мен е насочен/т.е. говоря му за тях и той чак тогава поряви интерес някакъв , не особен/ към социалните мрежи. Не го влекат нито те нито форуми/въпреки , че знае за съществуването им и интереса към тях/,а не е инвалид в областта на сърфирането. Нарича се психика и начин на мислене.
Супер!

# 122
  • София
Преди година аз му направих профил в ФБ. Не го ползва, понякога ме кара да "влизам" в  профила му , за да видя дали има нещо ново. Grinning
Скайп ползваме общ- виждам, че това е драма за някои тук. Такасме от както имаме компютър, има няма7-8 години. Приятелите ни, тоест, са общи. ако пожелае всеки от нас може да види какво е писал другия. Въпросът е, че той не пише с никого, обажда се при нужда и говори...само при нужда, това е положението. Laughing
Гледам, че вечерно време чете във форумите за коли, конкретно в два . Интересно му е там, но повече от половин час не би отделил на вечер.
Приятелки няма, мисля.
Доскоро ползвахме и обща поща, но се "разделихме".

# 123
Не виждам нищо странно да няма приятелки. Не говоря за общи познати, съученички и т.н., а непознати приятелки, баш в смисъла на темата.

Къде сте ги намерили? Ако и не пият... Българи ли са?  newsm78 Евала.

Това да не пият пък какъв + е, да няма на кого да кажеш вечер едно "Наздраве"  Stop

# 124
  • Пловдив
Само ние ли имаме компютри и интернет от ... повече 15 години, че и ги ползваме активно!? Моят мъж покрай другите си служебни занимания е и системен администратор и отговаря за 60 компютъра. Не мога да си представя да ползваме общи пощи, скайп, фб.

# 125
Не, Янтре, и ние имаме. 2ма сме, с 4 компютъра.
Но моят мъж пък сглобява и ремонтира компютри, така че ... явно от професиите им идва  Laughing

# 126
  • София
Е, Янтра, то зависи от професията на човек. Нито аз , нито мъжът ми получаваме на мейлите  си нещо професионално, да не говорим, че си влизаме в пощите пре седмица-две-три,  скайп също ползваме само за връзка с приятели  и роднини...досега не сме имали необходимост от отделни. За нас така си е добре.

# 127
  • Пловдив
Аз преди всичко съм личност, аз съм си аз, моят скайп си е мой, моето име стои отгоре.

# 128
  • София
Аз преди всичко съм личност, аз съм си аз, моят скайп си е мой, моето име стои отгоре.
Flutter Предполагам това не значи, че ние с общите скайпове не сме личности.

# 129
  • Пловдив
Знам ли?!?! Аз съм индивидуалист.

# 130
Знам ли?!?! Аз съм индивидуалист.
Зависи за какво използваш домашния си скайп .Размяна на линкове за он-лайн пазаруване и неща от сорта "какво ще правите , да излезем?"  "готови ли сте ,ще ви чакаме пред общината"   определено не носят нещо значително  за индивидуалността ни .
Обща поща вече няма как да стане ,защото на мен ми е нужна предимно служебно.

# 131
  • Пловдив
Добре. Да приемем, че в листа ми в скайп има хипотетично семейство Димитрови. Влизам вечер в скайпа и гледам - те са онлайн. Аз как да разбера кой е пред компютъра - Пенка или Иван? Всеки път да питам - Пенке ти ли си? Иване ти ли си? И не че имам толкова тайно да си говоря с Пенка или Иван, ама все пак искам да знам кой стои насреща. Щото може и да е кучето на Димитрови Simple Smile Пък в някакъв момент може и да заимам тайни, примерно да пиша на Иван "Миличък кога си сам?" Wink Ако ме разбираш Simple Smile

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 132
  • Linz
И ние като Янтра над 15 год. имаме отделни компютри (нет ползвам от 96 г.) и никога не сме имали нищо общо- поща, скайп, ФБ... дори не мога да си представя какво е... и не искам.

# 133
Добре. Да приемем, че в листа ми в скайп има хипотетично семейство Димитрови. Влизам вечер в скайпа и гледам - те са онлайн. Аз как да разбера кой е пред компютъра - Пенка или Иван? Всеки път да питам - Пенке ти ли си? Иване ти ли си? И не че имам толкова тайно да си говоря с Пенка или Иван, ама все пак искам да знам кой стои насреща. Щото може и да е кучето на Димитрови Simple Smile Пък в някакъв момент може и да заимам тайни, примерно да пиша на Иван "Миличък кога си сам?" Wink Ако ме разбираш Simple Smile

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ами, нали точно за това става дума в темата ,де.....
Че който иска/има отделен скайп/поща, има какво да крие!   Laughing

# 134
  • Пловдив
Не, нямам какво да крия. Просто искам да знам кой стои насреща и искам да знаят, че съм аз. Плюс това много време сме онлайн едновременно и двамата. В момента например. Не можем да ползваме един скайп.

Общи условия

Активация на акаунт