За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 220
  • 345
  •   1
Отговори
# 285
  • Kопенхаген
Пак е путьо, ама тотално завършен...

# 286
Аха, щото трябва да издържа някоя мърла дето паразитира. Не се бях сетила.

# 287
Жената печели и има желание какво толкова сте тръгнали да им налагате своите възгледи.
Къде виждаш налагане на каквото и да било?   Laughing
Написах Моето мнение за подобни мъже.Не е задължително някой да го споделя....
Само че после не мрънкайте "Оф, то мъже не останаха....само егоисти и безотговорни...!"

# 288
Краси знаем ,е се определяш като "принос" и то само при желание и възможност.
Тук имаме двама души с достатъчни доходи за де не се налага да се издържат един друг .

# 289
Въпросът не е в дохода, а в манталитета и възпитанието на мъжа.
Той може да изкарва 2000 и да смята, че е редно да е отговорен за издръжката на семейството.
А може да изкарва 5000 и пак да чака жена му сама да си покрива разходите.
Женският доход в случая няма значение.Дали тя ще изкарва 0, 1000 или 10 000 , не би трябвало да е фактор за претенциите на мъжа.

# 290
Коментираме конкретния случай ,не по принцип.
И дохода има значение разбира се, винаги има .

# 291
Ако мъжа , с когото съм ме накара да се чувствам цена като ми купува храната и плаща битовите сметки, то по-добре да се замисля къде да се скрия от срам по отношение на себе си. Доста усилия/средства полага , за да ме кара да се чувствам красива , със самочувствие , удовлетворена от себе си и да се радвам на живота си

# 292
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Моя мрази фейсбуци, скайпове и всички подобни. Влиза в скайп само ако се е разбрал с някое приятелче да поиграят на някоя игра. Списъците са му пълни с мъжки имена, всичко, което е женско са общи приятелки, с които не общува в мрежата  Simple Smile

# 293
  • Kопенхаген

Поне да се беше сетила да прочетеш дискусията от самото ѝ начало и тогава да се включиш адекватно, а не да се хващаш за последните фрази.

# 294

Поне да се беше сетила да прочетеш дискусията от самото ѝ начало и тогава да се включиш адекватно, а не да се хващаш за последните фрази.

Следя я, но понеже си писала веднага след мен без да цитираш някого, останах с впечатлението, че отговаряш на моя пост.  Peace

# 295
  • Kопенхаген

Следя я, но понеже си писала веднага след мен без да цитираш някого, останах с впечатлението, че отговаряш на моя пост.  Peace

pticasprujina, всъщност отговаряйки непосрдествено след твоята публикация имах за цел да иронизирам друг, който се беше изказал много преди теб  Peace

# 296
И кого имаш точно предвид мадам дьо Помпадур?

# 297
Женените мъже не ми се задържат в скайп и фейсбук, но това не е, защото вече не стават за "мишени".
Причината се случи преди няколко години. Мой много добър приятел беше прикоткан от ученичка, която успя да го върже с бременност. Разлика от 15+ години, мацката едва избута гимназията. Комуникирах с нея поради необходимост, но все пак исках да общувам с приятеля си и не бях очарована, когато след 2-месечната му липса в скайп разбрах, че всъщност ТЕ вече имат общ скайп, нейно дело и ползван, както видях после, предимно от нея. Писах 1-2 пъти, но ми омръзна все тя да ми отговаря, нямахме общи теми. Тя полудя, каза, че искам да й го отмъкна, опита се да ми пише и звъни от неговия скайп и аз реших, че повече с този мъж нямам какво да си кажа, при положение, че е женен за такава откровено тъпа пача. Съзнавам, че за всяка такава поведението ми се тълкува точно като "трие ги, защото не може да измести ЛЮБИМАТА жена от сърцето им", но всъщност си спестявам още загубени нерви.

# 298
Въпросът не е в дохода, а в манталитета и възпитанието на мъжа.
Той може да изкарва 2000 и да смята, че е редно да е отговорен за издръжката на семейството.
А може да изкарва 5000 и пак да чака жена му сама да си покрива разходите.
Женският доход в случая няма значение.Дали тя ще изкарва 0, 1000 или 10 000 , не би трябвало да е фактор за претенциите на мъжа.

След като ще си делят разходите 50/50 редно е да си делят и домакинските задължения, обаче съмнявам се господина да пипне прахосмукачка или пък да изглади прането  Mr. Green

# 299
Troy, проявявам жив интерес на какво основание правиш заключения , които ьитираш като фактически. Познаваш ли мъжа , за когото говориш и ако описваш някого имаш ли разрешение да го коментираш в публичното пространство - елементарно възпитание Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт