ПЛЕВЕН 153

• 85 736
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Явно наистина не си изчела докрай /или може би изобщо/ постовете ми, щом си мислиш, че дори ми хрумва да се самолекувам!  newsm78 Laughing Както и да е!

# 31
Аз ползвам хомеопатия и съм доволна от резултата. Е, невинаги, но напоследък от конвенционалната медицина съм крайно разочарована и се принуждавам да търся алтернатива. Всеки има право да търси информация и да я ползва, ако счита за уместно.
Разбирам те напълно! За себе си рядко ползвам, повече през бременността и сега заради кърменето, но за дъщеря ми доста често! Просто за много често боледуващо бебе в периода от 40-дневна до едногодишна възраст няма кой знае какви опции за лечение!...

# 32
Хаха, един път и аз да не съм в основата на някои скандал в тази тема. ))))  Laughing

Я споделете за квартира под наем, апартамент двустаен, обзаведен, или полуобзаведен, но с ел.уреди задължително.

# 33
А честита нова тема!
За хомеопатията гледам говорите. Не я отричам, но предпочитам традиционната медицина. Личната ни доста успешно комбинира - обикновено дава хомеопатични или разни "бабешки" лекове, обикновено отлага антибиотика и винаги обяснява защо изписва такъв и на тоя етап така се лекуваме.
За мъжкото име кратко - Марко или пък ако толкова държите да е чуждестранско - Марк.
Дикси, браво за танците. И аз имам нужда от физическа активност, ама мисля да заложа пак на тичането като се постопли.

# 34
  • Плевен
За среща съм ЗА:). Събираме пилетата и Winx.Simple Smile

# 35
За среща съм ЗА:). Събираме пилетата и Winx.Simple Smile
Ту съм пропуснала нещо, Пламси какви са тези пилета.

# 36
Нищо не събираме, но и аз съм за  Mr. Green

# 37
+ 1 Grinning

# 38
KAPRIZ, само да спомена, че ми изписаха точно Рицинус 30CH за спиране на кърмата!  Wink

# 39
Днес ходихме на консултация в неонатологията....младежа е наддал с 500гр. з0а 13дни...) не е като да не си хапва....

# 40
Аз също. Party

# 41
Тази вечер съм на театър - http://www.monitor.bg/article?id=372020

Миналата седмица срещнах класната си ръководителка (срещаме се чат-пат). Говорихме си за приема на Митко в първи клас. Днес ми се обади по телефона с изключително ценна информация, направо безценна. Да е жива и здрава! Тази жена, която ме е разревавала нееднократно...не съм го очаквала. Чувствам я като приятел. Изненадващо обаче и тя мен  Heart Eyes Дошли сме на етап да си говорим като приятелки Simple Smile

# 42
  • Плевен
ЗА среща съм и аз. Събираме стикери, но не си даваме зор Simple Smile))

# 43
Днес ходихме на консултация в неонатологията....младежа е наддал с 500гр. з0а 13дни...) не е като да не си хапва....

Браво на младежа!!:) Много е сладък, пу-пу! baby_neutral

# 44
И аз искам среща, ама вечерно време трудна работа....
Та явно ще я пропусна тази...

farfallina, мерси-. ))))

Общи условия

Активация на акаунт