Звездни компромати-167

• 58 899
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тя се беше снимала и в клиповете на някои от най-известните им песни (например гореспоменатата November Rain)

# 76
  • Бургас
Ух,в-грешка-съм-значи. Embarassed
Благодаря!Тя-беше-много-красива-жена.Помня-нейни-снимки-в-каталог-за-бельо,които-моя-приятелка-донесе-от-Канада-през-1994г.някъде.

# 77
Ева Лонгория има рожден ден на 15 март, но докато постна снимката, той взе, че мина Blush

# 78

Това дете Лили Роуз е много хубаво! Представям си каква красавица ще стане към 20 и няколко като разцъфне напълно.

# 79
кой е бил на фризьор Mr. Green

# 80
# 81
  • Варна
Наистина без грим Пенелопе-то не е нищо особено (поне на снимки), обаче пък с грим е ослепителна. А колко безцветни и невзрачни женици има по света, които дори с тонове мазила не биха могли и да си мечтаят да доближат подобна сияйна външност? Wink
Иначе, наистина действат подхранващо на самучовствието подобни папарашки снимки, няма спор.

# 82
# 83
А колко безцветни и невзрачни женици има по света, които дори с тонове мазила не биха могли и да си мечтаят да доближат подобна сияйна външност? Wink

няма такава , която с професионален грим да изглежда зле , няма ,
а Пенелопе е хот латино , това е нейната роля , която все играе ...

много ме учудва как жени се наричат една друга с презрителното ''женица'' ...

# 84
  • Варна
Ами между "не изглежда зле" и "ослепителна", аз виждам съществена разлика.  Wink

"Женици" в никакъв случай не е казано презрително, по- скоро омаловажаващо.

# 85
Ед О`Ниил сега с удоволствие го гледам в "Модерно семейство".Сладурски сериал

# 86
Мисля, че Кейт Мидълтън е към края на 5-ти месец. Джесика Симпсън би трябвало да я води само с няколко седмици, може би, но коремите им са много различни. При Кейт изобщо за корем не може да се говори.

# 87
Скрит текст:

Не е селебрити, но е много актуална Peace

# 88
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Женици" в никакъв случай не е казано презрително, по- скоро омаловажаващо.
А, Северина, кое ти дава право да омаловажаваш когото и да било? Простичкият факт, че не харесва Пенелопе Круз?
пенявихте се срещу "глигани в анцузи", пък сега на 'женици' минахте Mr. Green

# 89
Е не, гримовете и списанията толкова са ни изкривили представите, че всяка почти ни е грозна без грим. Да не говорим, че тези снимки са в движение по време на ваканция. Как очаквате да изглежда?

За мен изглежда супер, дори и на тези снимки. Но аз си я харесвам по принцип  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт