Звездни компромати-167

• 58 251
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
На мен и Брандо и Форд ми харесват много  Heart Eyes Обаче отдавна чакам удобен момент, сега мисля, че е да споделя как този младеж буди у мен много крайни смесени чувства. На моменти адски много ме привлича, а в следващ момент ми иде да повърна от желанията си към него преди 5мин  Mr. Green hahaha Иначе за играта му нямам две мнения, много ми харесва как играе във всички филми, които съм гледала с него. Даже ми се струва, че май е хомосексуален  newsm78

Този актьор ли играе в сериала с Шерлок Холмс? Ако да, то в лицето му има нещо много странно, сякаш са му объркани пропорциите или не е хармонично...не знам как да го обясня. Вчера гледах първия епизод от поредицата и останах с това впечатление.

# 736
На мен и Брандо и Форд ми харесват много  Heart Eyes Обаче отдавна чакам удобен момент, сега мисля, че е да споделя как този младеж буди у мен много крайни смесени чувства. На моменти адски много ме привлича, а в следващ момент ми иде да повърна от желанията си към него преди 5мин  Mr. Green hahaha Иначе за играта му нямам две мнения, много ми харесва как играе във всички филми, които съм гледала с него. Даже ми се струва, че май е хомосексуален  newsm78

Я, аз тъкмо го гледам в Облакът Атлас и изпитвам същото, хем ми е мнооого секси, хем ....и аз не знам, нещо плашещо дори извратено сякаш долавям в него (може и да се дължи на ролята му в Парфюмът), относно сексуалността очаквам Бумър да се изкаже  Hug.

# 737
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тонка, за да не си хабиш нервите и да не плащаш излишно за валериан, ти предлагам да си пускаш всяка сутрин подборката, да цъкаш после по снимките и да не четеш коментарите. Мен направо ме прескачай, не искам да ти причинявам дискомфорт Hug. Пък и на себе си ще се радвам да спестя размаханото пръстче Mr. Green. Понеже въобще нямам намерение да съобразявам присъствието си в темата с твоята чувствителна и непретръпнала особа.

Вивидас, този младеж съм го гледала в един страхотен филм за Кийтс, и оттогава много го харесвам- заради ролята.

# 738
  • София
Джой, моля те, имай милост и спри да преиграваш и да се оправиш на ощипана мома, че досадихме яко.  Peace
Човек да не си каже мнението. НЕма отърване после.

# 739
Ами кажи си го, ама не десет пъти, докато принудиш човек да ти отговори Peace. И от първия път те разбрахме идеално Laughing

# 740
  • Ямбол
А така всяка да защитава мъжът си !  Mr. Green

# 741
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт