Звездни компромати-167

• 58 285
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, естествено, че не на всички ще се хареса, но повярвай ми аз съм също превъзнесена по него Wink
Той е англичанин, а както знаем тези хора не славят особено с красотата си, за мен е изключителен представител на нацията си Peace
И повече няма да го хваля, щом се дразните...... Rolling Eyes

# 721
  • София
Ама моля ти се, превъзнасяйте си го. В един момент ще претръпна.  Peace  Mr. Green

# 722
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама, Тонка, аз хич нямам против да не ти харесва. Всеки си има правото на слабо зрение Wink
Обясних защо според мен с Брандо грам не си приличат. Този шишко никога не ми е бил страст, освен актьорски Grinning

# 723
  • София
Aз харесвам Джеймс Дийн:
ето го

1

M. Брандо

и пак

1.75 мъж с криви зъби- не става. Sick

# 724
# 725
  • София
Ама, Тонка, аз хич нямам против да не ти харесва. Всеки си има правото на слабо зрение Wink
Обясних защо според мен с Брандо грам не си приличат. Този шишко никога не ми е бил страст, освен актьорски Grinning
Коментирахме снимката от младини на Марлон Брандо. Там, доколкото виждам, не е шишко, но позволи ми да те цитирам: "Всеки си има правото на слабо зрение". А ако ще се иронизираме, всеки има право и на лош вкус.  Wink

# 726
А защо не се отпуснеш малко, а трябва да мислиш всяка закачка за ирония? И да се дразниш кой по кого се превъзнася. На мен не ми пука нито че се радваш на Брандо, нито че използваш неприятни епитети за Харди.
Хайде малко по-лежерно, ммм Flutter
 Hug

# 727
  • Варна
Важното е да има мъже за всеки вкус.

# 728
  • София
Лежерна съм бре... до следващата снимка на Томи, при която неизменно ще се появиш с "ах" и "ох".  Joy Успокой малко топката.  Hug

# 729
На младини Брандо има типичното bad boy излъчване, изглежда ми чаровно- хулигански... Embarassed

# 730
Лежерна съм бре... до следващата снимка на Томи, при която неизменно ще се появиш с "ах" и "ох".  Joy Успокой малко топката.  Hug
А на теб това какво ти пречи Shocked? Честно, понякога ме изумяваш ooooh!

# 731
Предлагам да се пренесем в нова тема  Wink.

# 732
Да почакаме Джия до 50-та страница поне Peace

# 733
На мен и Брандо и Форд ми харесват много  Heart Eyes Обаче отдавна чакам удобен момент, сега мисля, че е да споделя как този младеж буди у мен много крайни смесени чувства. На моменти адски много ме привлича, а в следващ момент ми иде да повърна от желанията си към него преди 5мин  Mr. Green hahaha Иначе за играта му нямам две мнения, много ми харесва как играе във всички филми, които съм гледала с него. Даже ми се струва, че май е хомосексуален  newsm78

# 734
  • София
А на теб това какво ти пречи Shocked? Честно, понякога ме изумяваш ooooh!
Честно да ти кажа - и аз се изумявам от себе си.  Mr. Green Понякога една плоча, когато се повтори 1000 пъти, започва да писва и да се изтърква, ако ме разбираш. Но, както вече казах, надявам се скоро да претръпна.

Джия, къде сииии?

Общи условия

Активация на акаунт