Звездни компромати-167

• 58 245
  • 741
  •   1
Отговори
# 705

И това е Бриджит Бардо

Има страхотни ретро снимки благодаря ти за труда   bouquet

# 706
  • В Космоса
Aetera, много интересни снимки. Peace А от десерта си заплювам 4, 12, 15 и 28. Crazy

# 707
  • Варна

Marlon Brando тук малко ми прилича на Tom Hardy даже ги сравняват из нета  Flutter

Наистина много прилича, но на мен Брандо ми е по мъжествен.
На Марлон красотата е изискана, докато Том е по-скоро каруцарски тип. Извинявам се на фенките.

# 708
  • Ямбол

Marlon Brando тук малко ми прилича на Tom Hardy даже ги сравняват из нета  Flutter

Наистина много прилича, но на мен Брандо ми е по мъжествен.
На Марлон красотата е изискана, докато Том е по-скоро каруцарски тип. Извинявам се на фенките.
Определено Том е по груб и "селски" тип, но не може да се отрече че имат сходства.
А и някои жени харесваме каруцарите :Р /особено ако всички са толкова секси/  Blush

# 709
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пиле, убих тъ Twisted Evil.
Том не прилича на Брандо според мен, освен на избраните единични кадри, много по-чувствен е. И има нещо страшно закачливо в него, което липсва при Марлон. Както липсва и на героите във филмите му.

Аетера, прекрасни снимки, благодаря Hug.

# 710
  • Варна
Джо, недей, моля те. Толкова съм перушинеста. Защо искаш да лишиш света от моята красота?  Mr. Green

Прекрасно знаеш, че мен такава груба външност като на Том, не може да ме развълнува. Красиви като ренесансови статуи са Джъд Лоу, младия Брандо, К.Костнър, Редфорд, Броснан, Дензъл Уошингтън - истинска красота без елементи на грубост, но и сладникавост.

# 711
  • София
някой ако може да ми каже каква марка е потника на Николета ...,че гледах ,гледах с лупата ама ....не се вижда ....
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/269373_28048040875 … 0_872585660_n.jpg
D&G - тя нали други марки не признава...

# 712
  • Once there was a Hushpuppy...
На моя вкус точно отговаря мъж, като Том Харди..... Heart Eyes Рядко срещана хубост.
Начина по който гледа, плътните устни.....чудесен е и в тяло. Бих искала да имам такъв мъж, но за сега ще се задоволя със собствения, който също ми е по вкуса Wink
И на мен ми се струва, че прилича на Брандо в избраните снимки Peace

# 713
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Брандо и млад, и стар е с груба красота. Изящен беше Пол Нюман, или, понеже снощи се сетих за него- Хелмут Бергер.
От сегашните с най-класическа красота е може би Фасбендер. Повече и от Джуди дори.

# 714
  • In The Middle Of Nowhere
някой ако може да ми каже каква марка е потника на Николета ...,че гледах ,гледах с лупата ама ....не се вижда ....
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/269373_28048040875 … 0_872585660_n.jpg
D&G - тя нали други марки не признава...

Напоследък гледам, че ги менка чат-пат с Гучи и Филип Плейн. И според мен немарков бял потник ще свърши работа Peace.

# 715
  • Варна
Брандо и млад, и стар е с груба красота. Изящен беше Пол Нюман, или, понеже снощи се сетих за него- Хелмут Бергер.
От сегашните с най-класическа красота е може би Фасбендер. Повече и от Джуди дори.
Пристрастна си  Sunglasses

# 716
  • София
Джойче, стига го превъзнася и натрапва постоянно тоя Том Харди.  Mr. Green Приеми, че има и такива като мен, които се чудят какво толкова му точите лиги на тоя див селски бек.  Laughing

Като гледам снимката на младия Марлон Брандо - без забележки от моя страна. Страхотен мъж!

# 717
  • Once there was a Hushpuppy...
Тонка Peace, що така го обиждате Том Харди на селски бек....според мен е много интелигентно момчето, от малкото интервюта, които съм гледала с него. Благодарение на една прекрасна тема в КиТ.
А, за хубостта му, на мен никой от не харесващите го не ми пречи. За мен е перфектен Peace

# 718
  • In The Middle Of Nowhere
Интересното е, че са еднакво високи с Брандо - по 175 см.

# 719
  • София
Тонка Peace, що така го обиждате Том Харди на селски бек....според мен е много интелигентно момчето
Ние тук не мерим IQ-тата. Физиономията му ми е противна.  Peace И понеже много превъзнасяния има по него (вярно, че всеки път от едни и същи съфорумки, което вече е леко дразнещо), аз просто реших да си кажа моето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт