Лидл ::25::

• 63 876
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Така, върнах се и аз. Дънките ми се видяха малко смотани, че белите и с тези тъмни шевове  Stop Забравих да се похваля, че миналата седмица купихме тигана за палачинки и в събота го сефтосах-доволна съм, не лепне и е супер. Силиконовите часовници - доста лоша изработка, мейд ин Чайна,външния циферблат се разминава с вътрешния  Crazy отказах се. Иначе цветове имаше много, не са само четирите от брошурата.
Снощи готвих месо с граха им с морковите-доволна съм, увряха бързо, днес купих нова смяна за фризера

# 121
Който не си е купил Сладко от Боровинки,Не е сбъркал Naughty
На мен Не ми харесва ама никак,нито на мъжо!
Ако сте яли Истинско сладко от Червени или черни боровинки,това ще ви се стори Кисело Желе!!!!

Иначе Вече си имам Готин Килим и много се радвам,ще ми се връзва идеално на Новата кухня Laughing
Отдолу не е мокетен,който се троши след 2-3 години,а е готина оплетка Peace
Другоо, и аз не съм доволна от Черните маслини без костилка,които бяха на Промоция в Събота, вкуса на мащерка ми идва в повече,но Пени се не пени ще ги ям Mr. Green

Харесват ми обаче едни шоко десертчета с мляко(които приличат на Киндер Пингуи) в червена опаковчица 4бр. за 1.99,намират се до КМ Peace

От другите намаления не съм се възползвала,че Парите свършиха със килима Laughing

# 122
И аз се връщам след пазар, от топ марките взех само кафе и пепси, но пък осигурих вечерята от салатата до основното от Лидл Wink
Дънките ги видях, и тъй като преди година си купих същите бели се зачудих дали да не взема в другия цвят, но след 2та чифта маратонки преди 2 дни бюджета за месеца почти привърши Mr. Green

# 123
Има ли доволно количество Персил или се граби като за последно?

# 124
  • Варна
В Лидл Владиславово имаше може би 10-тина кашончета прах и толкова гел. В кашонче по около 10ти бойки някъде. Но факт почти всеки пазаруващ в магазина беше си взел кой прах, кой гел.

# 125
В Лидл Халите имаше доволно количество от промоционалните стоки. Аз се отчетох с Нутела, кафе, крема сиренето, франзелки и други обичайни покупки. Търсих и от LED лапмичките - 3 бр., ама явно доста се тутках и вече са свършили.  Sad 

# 126
 Praynig
Дано остане персилче и нутелчица до довечера !
Мен ще са ми удобни трите магазина, така че може един тур съществен!
Аз се замислям за кокосовите сладки от шведската седмица.
Искам да питам някой виждал ли е на живо тази блуза в розово и бяло от четвъртък. Красива ми се струва, ама на живо може да е някаква парцалива...

# 127
Днес ходих за сосове от американската седмица.Нямаше нищо.Взех"Нутела" и от белите шоколади от Супер събота.Много пресни и вкусни.Също ми хареса и немското масло "Пилос", което толкова се хвали в темата.Има защо.

Благодаря на всички за споделените отзиви.Много парите пестите на семейния бюджет.   bouquet За 2 години пазаруване в "Лидъл" да не са ми харесали 4-5 неща.

# 128
  • София
Хапките  херинга с лук са много сладки, все едно със захар, аз мислех, че ще е солена рибка ама... пак ще се изяде Simple Smile
Шведските сладки не са лоши, но и не са кой знае какво... прекалено скъпи  за количеството и цената си.

# 129
И аз се връщам от пазар. От Топ марките взех двата вида Вениш, Нутелата и няколко сини шоколада Ritter sport, а и от бульоните взех. Освен тях- сирене за мазане и хрупкав хляб (много си отиват двете  Laughing), прясно мляко, мокри кърпи, Мистър шок (така ли се казваше) и разни други нещица. Взех и от сместа за американски палачинки, която ще направя в гофретника. От скандинавската седмица нищо не ми хареса.

# 130
Някой погледна ли какво представляват туниките,едни шарени?
Заслужават ли си парите или не са хубави?

# 131
  • Варна,морето,сините вълни...
И аз днес спретнах пазар в Лидл. Да кажа в кв.Възраждане ( Варна), имаше от всичко и достатъчно. Купих Персил, доместос ,бреф за тоалетната, пепси, няколко шоколада Ritter sport, от Нутелата се въздържах Embarassed. Часовниците наистина бяха кофти, замислих се за блузките с дълъг ръкав, но не се реших. И за сладкото от боровинки доста мислих, добре че не съм взела Peace
Инъче си взех и банички с сирене( страхотни са), наденички за грил(бяха в промоция),кашкавам ементал, айсберг и овесени ядки. И да попитам млякото в бутилка трябва ли да го сваря newsm78
nadejdata, честито килимче Simple Smile

# 132
Титка, пресните млека, които се продават винаги са сварени.Или поне аз не съм засичала такива да се варят.Simple Smile

# 133
  • софия
Аз поизкупих скандинавските нещица. Единствено ме е яд за конфитюра, но ще се изяде.

# 134
  • Варна,морето,сините вълни...
Титка, пресните млека, които се продават винаги са сварени.Или поне аз не съм засичала такива да се варят.Simple Smile
Аз защото купувам по принцим пр.мляко от млечни магазини,пак е в подобна на вид бутилка,но трябва да се свари. Взимам го,защото няма консерванти заради детето.Та затова се зачудих в случая.......

Общи условия

Активация на акаунт