Лидл ::25::

• 63 817
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Сладкото кондензирано мляко и карамелизираното са в тубички като паста за зъби  Laughing Първото е синьо, второто - оранжево  Peace Нови са, то и табелата е зелена, появили са се тези дни, нямаше ги преди!

# 211
Сладкото кондензирано мляко и карамелизираното са в тубички като паста за зъби  Laughing Първото е синьо, второто - оранжево  Peace Нови са, то и табелата е зелена, появили са се тези дни, нямаше ги преди!

В тубички??? Защо имам спомен, че кондензираното мляко обикновено е в консерви  newsm78? А тази тема за руските ястия, утре я мятам, благодаря labrex   bouquet

# 212
  • Stuck in a moment
Днес се излъгах да взема намалени домати, вече ми се ядат, но уви, никакъв вкус, просто нещо червено и сочно и толкова.
И вече нямало да зареждат Рекс бебе, та купих са цветно.

И суха мая на Йоткер, с нея направихме пампушки - украински питки Simple Smile

# 213
Значи, бива ли да съм толкова откъсната? Вчера гледах това кондензирано мляко, гледах и...го оставих..Как можах да не се сетя за какво да го ползвам Simple Smile Нооо, ще се поправя, ама другия месец, че тоя ме разориха тотално!! Simple Smile

# 214
Сладкото кондензирано мляко и карамелизираното са в тубички като паста за зъби  Laughing Първото е синьо, второто - оранжево  Peace Нови са, то и табелата е зелена, появили са се тези дни, нямаше ги преди!
А къде е изложено ? При млеката не съм забелязала.

# 215
На рафта с нещата за сладкиши- бакпулвер, какао, суха мая, сметана,ж елатини, кремове, сурови ядки

# 216
  • Русе
Мацки, имам един въпрос... Писах и в темата за почистването, но още никой не ми е отговорил там.. А според мен и тук става, защото е свързано с Лидл-ски продукт.
Някой ползвал ли е препарата за фурни W5?
Ако да, то как чистите с него? Аз направих всичко според указанията за студено почистване, минах после с мокра кърпа, даже си облях хубаво фурната отвътре. Като видях какви ПРОТИВопоказания има - да не се докосва до дрехите, до кожата, се замислих - хубаво ли съм го изчистила?
Аз имам. Ползвала съм го обаче винаги при топла фурна. Винаги си слагам ръкавици. После пускам фурната на вентилатор да огори. Доста се обгазяваме Mr. Green 

# 217
  • София
Като новооткрила топлата вода- да се запиша Laughing
Много рядко влизам в Лидл, но ще го правя по-често. Миналата седмица напазарувах доволно, че и талон от Шел ползвах.
Взех си течен препарат на Formil и съм доволна от първото пране. Помня, че хвалехте някой от праховете, но не съм запомнила кой точно Blush
Гранулираната храна за кучета, пастети и консерви на Орландо са страхотни!

# 218
Здравейте! Днес в Лидл видях тази Домашна сауна за лице: http://www.lidl-service.com/cps/rde/xchg/SID-D692BD94-6093E664/l … D0%B5&count=1 и много се зачудих. Ако някой я има, ще сподели ли впечатления? Интересува ме също така дали би могла да се ползва като инхалатор, не специализиран разбира се.

Добра е сауната, с етерични масла съм я пробвала, само дето с лайка и сода не става, от содата кипи много.

# 219
  • Бургас
Аз изобщо не съм доволна от пяната за фурни W5 - има много силна и неприятна миризма и се разтича, не стои на пяна. Ползвам пяна от DM - супер е!

Искам да ви питам за едно какао от Лидл, от типа на Нескуик, в жълта пластмасова кутия е, като буркан, не знам колко струва. Взимал ли е някой, вкусно ли е?

# 220
Аз изобщо не съм доволна от пяната за фурни W5 - има много силна и неприятна миризма и се разтича, не стои на пяна. Ползвам пяна от DM - супер е!

Искам да ви питам за едно какао от Лидл, от типа на Нескуик, в жълта пластмасова кутия е, като буркан, не знам колко струва. Взимал ли е някой, вкусно ли е?
От това в буркана имаме, децата го харесват и пият, НО другия път ще взема от другото, дето е в кутия. По- малко добавки имало и било по- хубаво.

# 221
Взех от новия ликьор и като го пробвам ще споделя. Пак направихме сметка над 30 лева и добре, че имахме талон за 5 лева.

# 222
Не знам защо не може да се разглежда следващата брошура в сайта им, не съм ходила до магазина за хартиена, пък и на нас не ни пускат, може ли някой да каже има ли нещо интересно на промоция от хранителните стоки в четвъртък и какво има на супер събота.

Май съвсем се обърках с тези брошури, искам да знам къде мога да видя следващата такава.Видях, че имам изпратена на пощата такава, но нея я имам.Благодаря

# 223
  • Варна
В събота ще има - Циф, Калиакра и пилешко филе.  Wink Ей тук на последната страница ги има - http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=kEwF6a&et_rp=1 .

# 224
Аз тази брошура я имам, исках да видя следващата, но от няколко кампании забелязвам, че нещо с брошурите не е наред, защото си спомням, че още докато е актуална текущата пускаха следващата и в сайта или поне в пощенските кутии.Да не би да са направили една брошура на 2 седмици???

Общи условия

Активация на акаунт