Лидл ::25::

• 63 810
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Ние пък харесваме лидълската царевица, особено за салата - аз купувам само от там. Да не би да са я развалили нещо? Винаги взимам от по-скъпата. И като се заговорихте за Едам, при мен на почит са Едам, Гауда, Качота - и трите са в постоянния списък. А качота винаги по 2-3 опаковки купувам Mr. Green

# 226
  • Пловдив
Направо съм изпуснала темата.

# 227
Започвам и аз!  Simple Smile
За сега - с "леки" с цел проучване инвестиции в Лидл!  Wink
Вчера купих на дъщеря ми сутиен - еми страхотен е!
Заредихме се и с прах за пране Персил - доволна съм!
Рискувах с кафето Мелита (зелена опаковка) - все още не съм го вкусвала, че имам още от предишното, но на мирис ми хареса!

Много се радвам, че попаднах на тази тема, та да обогатя представата си за останалите продукти в магазина   bouquet

# 228
В събота ще има - Циф, Калиакра и пилешко филе.  Wink Ей тук на последната страница ги има - http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=kEwF6a&et_rp=1 .
Филето - супер, но Калиакрата...? Лидълския маргарин е в пъти по-добър. Този от 2,29лв.

# 229
Накупих  от скандинавските неща  Laughing
Сладкото от червени боровинки на мен ми харесва, не е прекалено сладко, даже горчива жилка има.
Овесените бисквити с шоколад са много твърди, ама ще се изядат Wink
Херингата с подправки и майонезен сос само на мен ми хареса. Купих и от другата с горчицата, но още не съм я отворила.
Хвърлих се слепешката и купих Далмайер класик и Продомо. Дано не са адски кисели  Tired

# 230
Аз тази брошура я имам, исках да видя следващата, но от няколко кампании забелязвам, че нещо с брошурите не е наред, защото си спомням, че още докато е актуална текущата пускаха следващата и в сайта или поне в пощенските кутии.Да не би да са направили една брошура на 2 седмици???

Май няма още нова брошура, аз подозирам, че се изместиха датите на излизане на брошурите - преди беше от четвъртък до четвъртък, а сега са от понеделник до понеделник и вместо към вторник, сряда, брошурите излизат съответно към петък,събота ... може и да греша ...  newsm78

# 231
  • София
Аз нещо не схващам каква повече брошура чакате, в тази са включени промоциите до другия понеделник.

# 232
  • София
Аз тази брошура я имам, исках да видя следващата, но от няколко кампании забелязвам, че нещо с брошурите не е наред, защото си спомням, че още докато е актуална текущата пускаха следващата и в сайта или поне в пощенските кутии.Да не би да са направили една брошура на 2 седмици???

Брошурата е от понеделник до неделя. В пощенските кутии ги пускат събота-неделя. Може би тогава се появява и в сайта им.  newsm78

# 233
Сега вече разбрах, забелязах, че от две кампании нещо не е както трябва, защото наистина преди бяха от четвъртък до четвъртък брошурите

# 234
  • София
Искам да ви питам за едно какао от Лидл, от типа на Нескуик, в жълта пластмасова кутия е, като буркан, не знам колко струва. Взимал ли е някой, вкусно ли е?

Аз веднъж пратих мъж ми за какао "за готвене" (за мфн) и той се прибра с една кръгла и една паралелепипедна кутия... от точно този тип  Mr. Green Не са лоши и двете, но НЕ стават за готвене (сладкиши и т.н.). За в прясно мляко са съвсем чудесни.

gitadam
, съвсем наскоро Лидл минаха на класически седмичен режим и новата брошура е от понеделник. Пак има промоции И от четвъртък, но просто "почва" в понеделник. Вероятно това ти бърка сметките  Peace

# 235
Чудят се с какво да ни примамят, ние нали сме си като едно малко село тук в Дружба, някой от Лидл е споделил, че не вървят нещата, така, както им се иска, а този Лидл си е доста посетен според мен, Горубляне, Лозените, на част от Младост е удобен. Аз Слатинския се чудя как мърда изобщо, минавала съм през деня и имаше една единствена кола на паркинга.

# 236
На обяд - такова грабене на "Пепси" със стекове,
явно са дребни търговци. Да се оплача от пилето "Порция свежест" - Разград -
непочистено и с особен вкус.Отдавна не бях попадала на некачествено .

# 237
Момичета,като цяло има ли още доволни количества по различните клонове още от промоционалните стоки от "топ марките"?Ние сигурно ще ходим да пазаруваме утре,памперси,Нутела,Персил,3 в 1 та да съм подготвена ще има ли,няма ли?

# 238
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте,
взех от хвалените тампони за грим - наистина жулят лицето, ужасни са. Сега ще ги ползвам само за премахване на лак.

# 239
  • Варна
Здравейте,
взех от хвалените тампони за грим - наистина жулят лицето, ужасни са. Сега ще ги ползвам само за премахване на лак.
+1

Общи условия

Активация на акаунт