Лидл ::25::

• 63 296
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Inka, би ли казала как правиш цвеклото с блендера? Аз имам тгози на Силвър Крест, но има само един нож, няма др. приставки. Този, който струваше 25,99лв.

# 616
Няма охладена риба,пускат я само по промоции,
а пъстървата е хубава и за цената си е ок.

# 617
Извинявам се за глупавия въпрос  Laughing : Какво е работното време на Лидл?

Търсих къде ли не и не успях да открия сутрин в колко часа отварят.

# 618

Кликни на работно време за магазин в град, който те интересува. Peace

# 619

Кликни на работно време за магазин в град, който те интересува. Peace

Благодаря за бързия отговор и насочването!   bouquet

# 620
Срамота да изпаднем на втора страница! Laughing

+1 Peace за салатата тиквички с кисело мляко на "Торро".
+1 Peace за вафла "Roger", която седи на касата.

Днес видях, че има шоколади от 65 стотинки и от лев.Аз лично разлика във вкуса им не виждам.Но пък и тая опаковка не може да струва 35ст.Някакви идеи?

Взех и кори за баница на "Дуети", но пише, че са охладени.Дано са същите като ония жълтите.

От промоциите имаше всичко днес.Инфо от преди час.Бургас на "Транспортна" Това последното не е първоаприлска! Joy

# 621
  • Пловдив
Момичета,някой ползвал ли е препарата за петна,който е на промоция от днес? Доволни ли сте?  Rolling Eyes

# 622
Тези шоколади от 65 ст. едни със синя хартиена опаковка ли са? Ако да, на мен изобщо не ми харесват, а тези от левче, да  Peace.

От понеделнишкия ми пазар- великденски вкусотийки, к. мляко Пилос, луканка Орехите (поради липсата на салама на Пикок), някакви кренвирши с 83% месо (мисля, че са Пикок), хрупкав хляб, дълъг кашкавал по препоръка от темата (не съм го опитала още), замразен грах, мокри кърпи и т.н.
Ако някой търси от акумулаторните метли тук (Пазарджик) все още има.

# 623
Да, от сините са.Каква разлика откриваш във вкуса? На мен и двата ми докарват на белия на "Нестле".

+1  Peace за бисквитите с ябълково желе.Май няма да са в постоянния асортимент, защото бяха на друго място.Преди не съм ги виждала да се продават.

# 624
  • Бургас
отзиви за добавките за кафе? интересува ме по колко се слага от тях, горе -долу за колко кафета стига 1 опаковка?

# 625
Купих си везната, имаше цял кош, но утре ще я разучавам. Подходяща е за диабетици, иначе не изглежда много масивна.
Мери вярно, +/- 2-3 грама, ако може да се вярва на пакетирани продукти. Чудя се дали да не я подменям, на различни повърхности я слагах, клати си се.

# 626
  • Русе
Момичета,някой ползвал ли е препарата за петна,който е на промоция от днес? Доволни ли сте?  Rolling Eyes
Ползвам го. Ефект май не виждам.
Аз сега тръгвам към магазина за топени сирена и леща.

# 627
evhen, това, което е грамаж на опаковката на продуктите е с отклонения +/- няколко % от теглото, така че вярно ще ти тегли везничката Peace.

Аз днес 9.30 бях в Лидл имаше доволни количества от всичко, което исках. Колебаех се между силиконовите форми и бързо реших.. Забравила си бях парите ooooh! .

# 628
Да, от сините са.Каква разлика откриваш във вкуса? На мен и двата ми докарват на белия на "Нестле".

+1  Peace за бисквитите с ябълково желе.Май няма да са в постоянния асортимент, защото бяха на друго място.Преди не съм ги виждала да се продават.

Не съм разбрала, че става въпрос за бял шоколад, такъв не ям, така че не мога да кажа нищо. Иначе този ми докарва марципанов вкус (може и при мен да е проблемът, тъй като не обичам марципан), докато този в синята опаковка си е млечен шоколад (за мен по-добър от Милката, която ми идва някак мазна), макар и несравним с тези на Ritter sport например.

Edit:

Опитах кашкавала Galereux, страхотен е  Heart Eyes!

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 17:18 от `FSS`

# 629
  • софия
Купих и пробвах:
ммммм   Crazy
с вишна - вкусно. Взех и другите видове, но няма сега да пробвам.
До сега не се бях заглеждала, но имаше на Барила песто с босилек. Взех и от него. Взех и от добавките за кафе - ванилия и карамел. Утре ще опитам една от двете.

Общи условия

Активация на акаунт