~*~Одумвани или не, арабските мами си живеят добре в 135 тема!~*~

• 50 138
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Еей, избихте рибата с това мляко с ориз... чак ходих да си купувам мляко да си сваря довечера  Mr. Green

Ама Алисамер, какви са тия желтъци  newsm78 тази рецепта не я знаех.. твоята е много калорична  Crazy

# 601
  • София
Ето ме, измих.. нахраних детето и сега седнах да почина 5 мин.. и е ред на банята и мен:)
Момичета искам да ви кажа че рецептата на Алисамер е страхотна. Аз може би отпреди 2 години я отхрих в нета и все така си го права,само че аз вместо канела слагам ванилия:) То си става малко като крем карамел с ориз но е много вкусно:) Май и аз ще го бъркам след малко:) Завиждам ти благородно за дъждеца, при мен климатика работи от 1 час и още не може да охлади добре...

# 602
Леле много горещо стана в темичката и сладкоооо Crazy,то клипчета,то карамелчета..... Joy
Аз най-накрая изгладих и сега и аз в банята да се разхладя! Mr. Green

# 603
  • сред маслини и портокалов цвят

Честит имен ден на всички прекрасни цветя в темата! Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи!

Рецептата на alisamer и мен ме запали. Ще я направя след някой и друг ден, че малката ми се обрина неизвестно от какво и сега и забраниха месо, риба, яйца, мляко и т.н. Разни сладостти като шоколад и сладолед също, пък тя като чу, че докторката ги забранява и изхленчи жално:"Иска шокад и лед!" Mr. Green

Интересно защо повечето тук се оплаквате от излишни килца, пък аз на снимките друго виждам  Grinning

Аз пък нямам да гладя и не ми е топло Mr. Green В къщи е хладничко, който иска да заповяда! Hug

# 604
Ехо здравейте и от мен, момичета кокичета  Hug  bouquet

ELIDNA, то и тук е топло ама май при теб съвсем си е жега  #Crazy Аз ту го спирам, ту го пускам климатика, че иначе ще замръзна ... направо не ми се мисли в БГ какво ще ми е.

Момичета, мерси за пожеланията ... и аз искрено се надявам да му хареса в БГ ама малко ме съмнява. В една по-предна тема бях чела коментар на една мама в отговор на друга, която ще води съпруга си за първи път в България - цитирам: Е ще се впечатли как няма да се впечатли. Не се притеснявай ще го впечатли природата, планините, реките, а като затича след него едно цигане и почне да му вика "Бате, бате дай некой лев, бате" това няма начин да не го впечатли  Joy Joy Joy Та аз реших да му го кажа това на съпруга от сега  Joy да не се впечатлява точно с това на място  Joy Joy Joy

План за България още нямам  #Crazy Ще ходим със сигурност за 2 дни до Пазарджик (баща ми се премести там с новото му семейство) и предполагам единия от дните ще отидем до Пловдив на разходка. Брат ми иска да ни води на 7-те рилски езера, за което нямам нищо против, защото и аз още не съм ги виждала  Embarassed другаде нямам идея до къде да отидем ... Може би до Велико Търново до Царевец  newsm78 Ако дадете идея няма да ви се разсърдя  Embarassed  Hug

Alisamer, определено ме разсмя това с "нехапването от 3 дни"  Joy а и като знам тук как са гоститата ... сигурна съм, че при теб не е никак по-различно  ooooh! Аз като бях бременна въобще не можех да ям защото ми ставаше лошо, а те си ми слагат в чинията, слагат ....  ooooh!

Marsy, бих ти ги дала ама те са за цялата къща, та ако пътуваме някъде цялата рода, ще ти ги пратя да си шетат във вас, а ти да си почиваш  Hug

Бибито, искрено се надявам да хареса природата ... защото коментара му беше "Бейби, защо не отидем само за 8 дни, 10 ми се виждат много. На мен ми изглежда доста скучно в България" хахах е как да му обясня, че в България няма да ти е скучно ако отиваш за алкохол и дискотеки ама ние нали не сме по тази част  Embarassed. После като му показах 7-те рилски и един язовир вика МашаАллах пък ще видим. Моля се да има още снежец та поне и мъничко по някой от върховете, че на него му е мечта да види. Като малък е бил в Германия и там е виждал ама е бил на 3 год.

# 605
  • сред маслини и портокалов цвят
Maриам, имате много малко време за обикаляне из БГ. Осем дни са нищо. Въпреки мизерията, мръсотията, изгубените морални ценностти, в България има безброй неща, които си заслужава да се видят. А циганета (или тяхната местна разновидност), алкохол, дискотеки има навсякъде. Peace
Аз бих го завела в Родопите, така и така смяташ да ходите в  Пловдив. Но пък аз винаги съм предпочитала Родопите пред Рила, по-българско ми е там.

# 606
Честит имен ден на всички “Цветя“ в темата   bouquet Бъдете красиви, здрави, обичани и уважавани!  Hug

Мириам, присъединявам се към думите на Ясмин, ако искате да пътувате из България, 10 дни ще минат като нищо.
Аз съм си планиснко чедо и все го мъкна моя арабин из планините, за сега сме били в Рила (Рилския манастир), Пирин (главно около Банско) и най-западните Родопи. Но и двата пъти, когато е идвал, времето не беше хубаво - първия път имахме априлски студ и дъжд, втория - бяла зима. След месец се надявам да имаме по-хубаво време и да можем да обиколим повече. 7-те рилски езера са супер идея, аз и на Мусала съм се наканила, но там сме зависими от времето, в Родопите - Ягодинската пещера, язовирите или някое от селцата като Лещен или Ковачевица. Може и до Белоградчишките скали да идете, красиви в места в Бъглария има много.  Peace

Останалите виждам се оплаквате от жегата, ако можете да пратите малко и насам.  Whistling Тук уикенда беше под 10 градуса. Бррр! Снощи бях със зимното яке, но от утре уж ще се оправи. Дано!
Иначе имахе гости, правехме мансаф, вкусно и калорично. Сега реанимираме Simple Smile

Успешна и слънчева седмица на всички!

# 607
Здравейте!
Ето ме и мен! Последната седмица доста сте изписали и като нищо до другото ми включване ще сте на нова тема..Аз нямах курс този уикенд и оползотворих времето да се видя с една приятелка. Освен това вчера присъствах на един семинар, по-точно част от него за лечебните храни, упоменати в Коран ал Карим и прилагани в сунната. Там, където аз хванах(то ще е цяла поредица няколко седмици подред, защото има много такива полезни храни) беше за ценните свойства на смокините-най-вече пресни, но и сушени (в Корана има цяла, макар и малка сура, носеща името Смокинята „Ат-Тиин“) Те помагат и за сърце, за нерви, за храносмилане, за много неща, но аз досега съм опитвала много рядко и нещо не са ми харесвали много. В Мароко живот и здраве може пак да опитам. Mr. Green Днес пък се пробвах да уча по арабски, но ме домързя по-бързо от желаното... Cry

Първо да кажа Добре дошла на Мариам!  bouquet Мариам, историята ти наистина е трогателна и е прекрасно, че родителите на съпруга ти те приемат като собствена дъщеря вече и си щастлива с новия си живот машаАллах. Дано да е все така! И аз вярвам, че си е имало причина да преминеш през загубата на децата и иншаАллах в един по-подходящ момент пак ще забременееш и всичко ще е както трябва! Програмата ви е наистина натоварена , но се надявам, че хубавите емоции няма да ти позволят да се умориш и ще имаш три прекрасни пътувания! За последното ти се радвам най-много машаАллах! И ние имахме идея да правим умра преди два месеца-три, но не ни се получи с времето за съжаление, уреждането на документи изисква повече време отколкото ние имахме и нямаше как да се впишем в сроковете на фирмите. Тук се пътува само групово, при вас как е?
А за България, ако на съпруга ти му е първото посещение,както и прочетох преди малко, то със сигурност ще е вълнуващо, най-малко заради срещата със семейството ти! Пожелавам ви всичко да се нареди като по вода! Ние последния път бяхме в Родопите и много му хареса на мъжа ми- Ягодинската пещера, Чудните мостове,Смолян, Пампорово. А Пловдив и Стария град не го пропускайте, щом ще сте наблизо, ние също бяхме при първото ни посещение. Аз бих искала при следващото да отидем поне до Велико Търново, до Етъра. А и до морето ми се ходи, за Рилските езера, Белоградчишки скали и аз самата не съм била, така че също съм желаеща..Да сме живи и здрави,в България има още много да си обикаляме иншаАллах. Аз се надявам септември да можем да си идем за повече от 5/6 дни, дано...иначе за Мароко имаме вече билети за началото на юли, но и там само 8 дни, понеже съм много обвързана с курса.. Rolling Eyes
Биби ти беше казала за фолиевата киселина( между другото в шам фъстъка я има в изобилие хихи, но той е и доста калоричен), та аз исках да кажа и на другите момичета, които плануват бебче, че е хубаво още сега да я пият. Сигурно си знаете, но аз да ви подсетя, понеже фол.киселина е важна от самото начало, а докато разберете, че сте бременни, ще минат поне две седмици от зачеването. Аз също я пия вече няколко месеца превантивно по препоръка на доки.

Арте, много се надявам и за вас, и за семейството на твоя човек нещата да се наредят по най-добрия начин и да сте спокойни!  Praynig

Алисамерче, и аз правих преди 2 дни мляко с ориз,като малки си му викахме сутляш, обаче по простата рецепта само с мляко и захар, накрая поръсвам и канела и много добре се получи. Но и твоята рецепта си струва да се опита! Днес за вечеря пак ориз, но със зеленчуци..

Бибси, как са децата? Малката принцеска сигурно крачи ли крачи, сладурката! Успя ли да си излее енергията навън днес хихи? Ах, то без интрижки не може, но ти гледай да ти звучат на заден фон само... Sunglasses

Ние пък килими нямаме тук, но и жега нямаме така че....Много е променливо времето послените дни, уж стана пролетно и после хайде пак дъжд и вятър. Айче , и аз си помислих за зимното яке пак, но се спрях, останах си с дънково и лек пуловер отдолу...

Олди, честит юнак! Да ти е жив и здрав и мнооого да ви радва! 1stroller smile3504 newsm44

Икси, да си жива и здрава и да си имаш едно малко цветенце скоро вкъщи!!! Grinning

Сега ставам, че ще вечеряме и после ще гледаме филмче, най-после този Животът на Пи.
Като казах филм, някой от вас гледал ли един документален филм за Газа, казва се ИншаАллах. Чух за него преди няколко дни и мисля да го потърся. иншаАллах Embarassed Laughing

На всички ви приятна вечер и хубаво начало на новата седмица!
  bouquet

# 608
  • Egipet
Олди честито да ви е жив и здрав малкия момък baloni baloni baloni smile3504 1stroller   !!!! бреи много сте написали не мога да насмогна да чета. аз с двете бебета не ми остава време да чета даже а ми се ще че взех да затъпявам туууталнууу сам памперси и млека ми се видят.  ИКСИ стискам палци всичко да се нареди 

# 609
Отскачам само на бързо,че стана късно и мисля да склопям очи след малко.Да са живи и здрави всички носещи имена на цветя!!  bouquet Честно,сутринта бях изключила тотално,че е Цветница Rolling Eyes а и фейса не бях отваряла иначе да съм се ъпдейтнала моменталически.Та ще ме извините,че не почерпих специално,но поне се отсрамих с по едно кафе и сладоледче без да искам Blush
Излизахме,утре може да ви разправям къде,снимков материал почти липсва щото мъжа се намести на столчето в ресторанта и се поцепи там,а девойките щипнаха да си карат скутерите..та аз подтичвах след Иването почти през цялото време..е,няма умора това дете! Tired Затова пък сега спи блажено и аз бързам да се присъединя,подухва много приятен ветрец през балкона ще се спи нормално тази вечер..
Лека нощ Heart Eyes

# 610
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Все пак успях да се включа днес и да

ПОЗДРАВЯ ВСИЧКИ КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!

ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И КРАСИВИ КАТО ЦВЕТЯТА, ЧИИТО ИМЕНА НОСИТЕ !!!

Амал   bouquet

Аз имам нова занимавка- плета чорапи и терлици Simple Smile За по-големи неща нямам търпение. Да видим до кога ще ме държи тази занимавка, че на мен бързо ми омръзва

Целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 611
Добро утро, момичета  Hug

Jasmin, Айа, Слънчогледи, много ви благодаря за съветите!!!

Малко ме е срам да си призная, но на нито едно от тези места не съм ходила ... Сабхан Аллах ... явно е трябвало да се омъжа за чужденец, за да си обиколя родината  Embarassed

Вчера му показах снимки от Чудните мостове, от Дяволското гърло, Ягодинската пещера, Белоградчишките скали и той ми вика "ми не е нещо особено" и аз му викам "е как ще да не е, тука какво виждаш ти само пустиня, я виж ние каква природа имаме  Crossing Arms ти не разбираш" и той се съгласи с мен  Joy bowuu.

По принцип ние ще сме в София 6 дни, но мисля да отскочим задължително да посетим поне 1-2-3 места. ИншаАллах всяко посещение малко по малко да разгледаме българската природа  Wink

# 612

Добро Утро,

Първо благодаря за поздравите и честит празник на патерици на всички, които също са празнували Да ви е живо и здраво името. И една малка почерпка от мен:

Не помня кой беше питал за тенденциите, но може да се види и от сайтовете на известни марки в зависимост, какво носи конкретния човек:
ето няколко които аз харесвам:
http://www.benetton.com/
http://www.calliope.info/
http://www.andrews-ladies.com/

това е по малко за тийнеджъри:
http://www.terranovastyle.com/shop/en/bgr

Но мисля, че Бибс беше казала, за тениски графитени ако не се лъжа, и конвърски и това винаги си е на мода както и панталони в пастелени цветове, просто е много шаренко сега.

Имам един въпрос вие получавете ли лични съобщения с покана за присъединняване към някаква група ако не се лъжа във фасебуук?

Хубав и усмихнат ден на всички! Hug

PS: Добавих две нови снимки във фликр групата Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 11:21 от flowertz

# 613
Привет на всички арабелки Hug

Използвам да ви пиша от служебния компютър, защото на лаптопа ми нещо му стана и сега трябва да ми преинсталират уиндоуса. По-малкото зло е, защото вече се бях примирила, че ще купувам нов. Но пък ме е яд за всичката информация, която най-вероятно ще загубя, ама здраве да е.
Следях ви уикенда от телефона, но не ми е удобно да пиша от него, затова и не се включвах.

Олди, да ти е живо и здраво момченцето Hug. Аз не разбрах какво име сте му избрали Blush

Фло, не съм получавала лични съобщения с покани. Да не е пак някакъв спам newsm78

Слънчогледи, не съм гледала този филм. Ако го намериш някъде в нета, пусни, моля те, линк към него Hug

Мариам, между 3-ти и 6-ти ще сме на вилата ни, която е на 9 км от Белоградчик. Ако решите да посетите Белоградчишките скали, си предлагам услугите на гид Hug. Мъжът ми е влюбен в природата на България. И изпитва особена слабост точно към Белоградчишкия район Simple Smile. От доста време водя с него преговори да продадем вилата там и да си купим някъде около София, за да можем през уикендите да сме "на зелено", но той не може да се раздели с онзи край. А ни е далече и успяваме да отскочим до там не повече от 5-6 пъти годишно.
Други идеи за разходка, не много отдалечени от София са Тетевенския балкан, Трявна, Боровец Peace

Поздрави на всички и усмихнат ден Hug

# 614
Добро утро момичета! Hug
Мерси за кафето!
Мари сигорна съм ,че като го разходиш из красивите места на БГ ще остане много впечатлен! Peace

Фло и аз получих такава покана и то два пъти,но тъй като нямам ФБ не съм го отваряла,а като пускат такава покана защо не я пускат направо тук да се види от всички? newsm78

Биби забравих да ти спомена ,че момичето от Кюрдистан беше с национална рокля( айдола),за тези дето ви обяснявах.От вчерашната разходка май ти и Иването сте се изморили най-много.Сигорна съм ,че си останала без кръст...

Сема наистена много кофти като се получи така с компютрите,много неприятно да се затрие всичко. Crossing Arms
Слънчо благодаря за пожеланията! Hug

Белбейка къде си?Къде се губиш?

Чарли как сте ти и малкия мъж,скоро ще се изтъркаля времето и ще се цопкате в морето на слънчев бряг,сигорна съм че ще си изкарате страхотно! Crazy

Лек и хубав ден на всички арабелки!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт