Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 9

• 68 791
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Там, където ме обичат
И на мен рекламите на онази бира с гейовете са ми просташки. Бляк.  Sick

# 106
  • Варна
Е хайде сега. И аз не харесвам тази реклама, но по други причини.
Аз не говоря за рекламата, а за логото на Каменица изобщо Simple Smile Тази реклама в интерес на истината ми е забавна.

# 107
  • София
Само аз ли не виждам никакъв сексуален подтекст?  newsm78

# 108
Има една реклама на една банка (май Пощенска) за жилищни кредити, където един човек прави парти и негов приятел го поздравява. Той казва "не е за къщата, а за мебелите, за къщата правих купон миналата седмица" и започва да се хвали какъв прекрасен кредит е взел, като демонстрира, че може сам да избира размера вноските чрез лампите на двора.

Рекламата не ме дразни, просто единият от двамата актьори (приятелят на този, който е теглил кредита) ми изглежда някак странен като поведение пред камерата и според мен седи някак не на място. Съдейки по гласът и дикцията му е актьор, затова тази принуденост ме озадачава. Все едно за първи път застава пред камера. И не знам каква е идеята да подтичва отдясно наляво на екрана, когато замъглават образа. Laughing

# 109
Дразнят ме всички реклами за кредити.Искат да ни внушат ,че взимайки кредит си спокоен за бъдещето си .И ти е весело

# 110
Смешно и не на място ми звучи началото на рекламата за спестовна сметка на Алфа банк - "Крак - на пръв поглед най-обикновен ...", а сега е "Ръка - на пръв поглед най-обикновена ..."  Crazy

# 111
Тоя с кредита от Пощенска банка не мога да го възприема нещо, като знам миналото лято какви мъки понесе човека, докато търсеше Мариян hahaha

Рекламите на Always определено мъже ги правят, то бива еуфория, песни и танци-манци, ама.... ooooh!

# 112
Рекламите на Always определено мъже ги правят, то бива еуфория, песни и танци-манци, ама.... ooooh!

hahaha

На коя марка беше култовата реклама, където няколко дами подсушават разлятото по масата с дамска превръзка?  Crazy Класика просто, класика.... на който и продукт да е!  Mr. Green

# 113
  • sf
 Joy
хахха Да, и не са наясно,че една жена в цикъл няма да облече бял панталон, колкото и да вярва на превръзата си  hahaha

# 114
Не им помня вече простотиите, но култова за мен е рекламата дето мацката развява полите и изпраща "свеж полъх" към младежа с цел да го убеди да гледат романтичен филм...ми то верно с нейните димни сигнали на момчето екшъна му се е видял като Сънчо  Joy

# 115
Тази реклама много ми допада- http://vbox7.com/play:e34bac5a98
изобщо рекламите на Швепс винаги са ми харесвали. Струват ми се идейни и оригинални.

# 116
  • София
Аз лично нямам търпение да стане септември и да спрат рекламите за цифровизацията , много ме дразнят. Харесвам рекламата на Пепси Simple Smile

# 117
  • Банкя
И на мен ми харесва песента от рекламата на Лидл. Peace

Дразни ме рекламата на Always. Confused

Иначе двете мацки са ми еднакви. Дали е една и съща... Thinking

# 118
И на мен ми харесва песента от рекламата на Лидл. Peace

Дразни ме рекламата на Always. Confused

Иначе двете мацки са ми еднакви. Дали е една и съща... Thinking
Да, една и съща е. Казва се Dorotа Czaja. Peace

# 119
  • Варна
Не им помня вече простотиите, но култова за мен е рекламата дето мацката развява полите и изпраща "свеж полъх" към младежа с цел да го убеди да гледат романтичен филм...ми то верно с нейните димни сигнали на момчето екшъна му се е видял като Сънчо  Joy
smile3532

Общи условия

Активация на акаунт