Операция на щитовидната жлеза - 8

• 141 751
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • При розите и топлата вода ......!

Гелика, тревожа се за теб Weary едно редче,а? newsm51 newsm51
Недей, прекрасна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Добре съм! Заета, ама за добро! Скоро ще пиша. Hug Hug Hug

# 241
Момичета в понеделник минах биопсията и днес получих резултата.Отрицателен е и аз съм много,много щастлива Grinning

# 242
браво  Hug знаех си  Praynig
колко са големи възлите?

# 243
Ами те са два и една киста,като единия е до главната артерия и доктора доста се измъчи докато вземе биопсията от него.А като размери са 15мм/17мм и 0,8мм/1,0мм т.е не са много големи и на този етап няма да се оперират.Само наблюдение през 6 месеца.
Лекарят,който ми направи биопсията е невероятен.Ако има момичета  на които им е по близо Пловдив изобщо да не се колебаят.Да ми се обадят.Ще дам телефон и адрес.

# 244
dori4on ,страхотна новина,поздравления Hug

# 245
Момичета,някоя пробвала ли е методите на Мермерски с настъргана тиква за премахване на възли? Наскоро чух за тях и много ме е яд,че не пробвах и аз,а се оперирах.  Cry

# 246
pepelqna ,не мисля,че билки,хомеопатия и тиква решават проблема с възлите.Факта,че въпросните рецидивират и се налага понякога последващи операции ,е показателен.Поне аз не съм имала контакт с човек избавил се от проблема чрез алтернативна медицина независимо че съм и върл привърженик.

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 14:48 от М Е А

# 247
Преди първата ми операция пробвах всички рецепти от народната медицина, включително и тиква ,и глина.Възлите не се повлияха от нищо .Може би ако са кисти,макар че и за това не ми се вярва.
Не си губи времето да се ядосваш.Операцията е единствения начин,така че си постъпила правилно.

# 248
Иска ми се да вярвам,че съм взела правилното решение ... А и още едно нещо да питам тези,които са оперирани - вашите белези дълго ли си личаха? От моята операция минаха 4 месеца, а белега все още е малко релефен и малко по-червен от околната кожа,въпреки че определено има разлика от началото все си мисля,че доста бавно протича тоя процес на възстановяване при мен  Sad

# 249
С течение на време белега ще изсветлее и ще се слее с цвета на кожата.Винаги малко ще личи,но определено не е грозно.Прекалено е рано след 4 месеца да очакваш да стане.Просто имай търпение и не мисли за него.Един ден като се погледнеш в огледалото, сама ще се изненадаш колко се е променил .

# 250
С течение на време белега ще изсветлее и ще се слее с цвета на кожата.Винаги малко ще личи,но определено не е грозно.Прекалено е рано след 4 месеца да очакваш да стане.Просто имай търпение и не мисли за него.Един ден като се погледнеш в огледалото, сама ще се изненадаш колко се е променил .
Белегът принципно не ми е проблем, всъщност ме притеснява да не би да ми има нещо,че е по-червен и чувствам нещо средно между сърбеж и дразнене от време на време  Thinking

# 251
Здравейте!

Надявам се да ме приемете в редиците си, макар и задочно, защото става дума не за мен, а за майка ми.
Откриха й няколко възела на щитовидната жлеза, единият от които е мисля 12 мм. Отидохме на различни мнения - едни я пратиха на биопсия, за да се види съдържанието на възлите, други категорично смятат за опасна биопсията, защото може да стане по-зле положението, ако някой от възлите се спука. Направиха й най-различни изследвания - вече пие хапчета за високо кръвно и т.н., но хормоните са й в норма!!
Последно й предлагат да й оперират възлите, тоест да ги премахнат или поне част от тях. Казали са, че операцията е по-скоро рутинна и не крие опасности. Приемат я, оперират я и на следващият ден я изписват. Интересува ме, дали наистина всичко е толкова безопасно и рутинно? Дали не крие все някакви рискове?

Прегледах няколко теми по диагонал, за съжаление нямам възможност да ги изчета подробно. Затова бихте ли ми дали отзиви за д-р Искра Янева от ВМА.

Предварително много ви благодаря!

# 252
  • При розите и топлата вода ......!
Привет прекрасни!
Съвсем не по темата, но да ви почерпя, че станах официално свекърва - ама не зла. Wink

Иначе при мен всичко си е все същото.
Лека вечер!

# 253
Честито ти Гелика, дано да се обичате и уважавате като майка и дъщеря, живи и здрави и щастие на новото семейство  Hug

chrussales ако имате възможност стойте далеч от МА и Искра Янева! Точно тя ме оперира и ми "пропусна" един от възлите. Ендото на ехографията след операцията щеше да припадне като го видя - най-големия възел 2 см си стоеше..............  А Янева е страхотна специалистка със 100 години опит и би трябвало да знае как се прави, но ... не знам.
Препоръчвам ти ИСУЛ или Майчин дом за София.
Преди няколко дни тъкмо се похвалих тук че съм добре, и оттогава като ме стисна и все ме боли гушата  Confused Да оживея до сряда, ще ходя по лекари....  Mr. Green

# 254
Гелика, честито и от мен! От здраве да не се отървете и да се обичате ви пожелавам:)))))

Общи условия

Активация на акаунт