Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 184
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Renate60, Пепиту, ясно, мерси   bouquet И аз така си помислих, но не бях сигурна.

Ако така ще ги дробят сериите  ooooh!

Ама наш' Емир как гледаше Фериа в библиотеката  Heart Eyes

# 481
  • Под Сините камъни
Сис, откраднах си го от теб  Hug  Laughing Наздраве!

Щом сте рекли от мен ядките 

# 482
  • София
песали че отново е с оная бледоликата но не се знае колко е вярно -пълно информационно пак

Коя е тази "бледоликата",аз уж изчитам къде що пишете,но това съм го изпуснала! newsm78

И аз съм изпуснала къде, какво писали  Embarassed

# 483
  • Под Сините камъни
песали че отново е с оная бледоликата но не се знае колко е вярно -пълно информационно пак

Коя е тази "бледоликата",аз уж изчитам къде що пишете,но това съм го изпуснала! newsm78

Не викаме ли на Гюнешката(не и знам истинското име ) така  newsm78

# 484
Сис,кради,то и аз го бях откраднала  hahaha   нещо сладко пък от мен  Peace

# 485
Я се уточнете кой с кого че нещо не схванах. А в библиотеката Емир я изпи и чак на Фериха и стана неудобно-.

# 486
  • София

аха и бил с нея. Еми....след като си я харесва  Peace На мен лично не ми допада и не ми харесват като двойка, но важното е, те да се искат  Peace

# 487

Гизем Караджа и е истинското име

# 488
Вай Вай бееее голям избор направил леле мале. Щом като се харесват че да се вземат ама докато не видя материал не вярвам.

# 489

Пепел[ти на клавиатурата...ако е с нея,се е обрекал на провал,ама си мисля,че не е вярно.../за Гизем става дума//b]  smile3511

# 490
  • У Диспансера ...♥♥♥
и аз докато не вида не вярвам Naughty Naughty

# 491
  • София
Вай Вай бееее голям избор направил леле мале. Щом като се харесват че да се вземат ама докато не видя материал не вярвам.

Важното е да си преценява с кого, как и къде за пред хората (за да няма пак изцепки), иначе негов си избор  Peace

....ако е с нея,се е обрекал на провал...

Защо??? Питам, защото не я познавам и се чудя, вероятно нямаш предвид само външността й  newsm78

# 492
  • в подножието на планината
Откъде разбрахте, че бил с нея...ужас... #Crazy #Crazy #Crazy Sick Sick Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 493
# 494
  • У Диспансера ...♥♥♥
  ех тая усмивка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт