Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро   bouquet

четох нещо за рожденните им дни,та се сетих че май Фериа така и не си празнува нито веднъж рд-то или се бъркам?  newsm78
Вери празнува веднъж ама със семейството си.
то затова сигурно не съм го запомнила  Mr. Green
аха не беше нищо особено обща торта с Мехметчо и това то  ooooh!

Имаха си две отделни торти. На Емир му беше много криво, че не може да е с нея в този ден. Като се прибираше, гледайки надолу по стълбите й пожела Ч.Р.Д, ама нямаше кой да го чуе.

# 166
Днес много спокойно в темата.Спите ли, чаршафи ли мачкате още,кой с Чаги,кой с Бурак или пък с Иън? newsm78
Работииииим ама файда от работата йок , в главата ми само Чааагииии и кога ще се ма`не шефа та да припна при вас.
Седят ми трима шефа в офиса и си мислят че гоооолям кантрол налагат така  Mr. Green
Само щракам при вас, а те викат бреййй това Ани колко работливо, вечно прави справки и се интересува от новостите в ентернет  Mr. Green
новасти , новости ама за кой са тези новости им е тъмна Индия на моите  Party

# 167
Днес много спокойно в темата.Спите ли, чаршафи ли мачкате още,кой с Чаги,кой с Бурак или пък с Иън? newsm78
Работииииим ама файда от работата йок , в главата ми само Чааагииии и кога ще се ма`не шефа та да припна при вас.
Седят ми трима шефа в офиса и си мислят че гоооолям кантрол налагат така  Mr. Green
Само щракам при вас, а те викат бреййй това Ани колко работливо, вечно прави справки и се интересува от новостите в ентернет  Mr. Green
давай Ани,покажи им как се работи на тез шефове  Mr. Green

# 168
давам ти го да се работите двамата на спокойствие  Party

# 169
  • Под Сините камъни
Добро утро   bouquet

четох нещо за рожденните им дни,та се сетих че май Фериа така и не си празнува нито веднъж рд-то или се бъркам?  newsm78
Вери празнува веднъж ама със семейството си.
то затова сигурно не съм го запомнила  Mr. Green
аха не беше нищо особено обща торта с Мехметчо и това то  ooooh!

Имаха си две отделни торти. На Емир му беше много криво, че не може да е с нея в този ден. Като се прибираше, гледайки надолу по стълбите й пожела Ч.Р.Д, ама нямаше кой да го чуе.
Ааа може  newsm78 ами криво ще му е тя каква торта му спретна, а той едно Ч.Р.Д. само на стените каза  ooooh!

# 170
давам ти го да се работите двамата на спокойствие  Party
Скрит текст:
Офффф майкооо не ми го давай джанъм , че с такова човече нема се фана за работа никогаж , а наоколо освен в някой камион да се наврем да реализирам помислите си , друг терен не виждам подходящ, ама пробвала съм и на по екстремни места така че давай го давай кака ще го научи  Mr. Green

# 171
  • Под Сините камъни
Оффф то и аз съм на работа.Хубоу,че нямам шеф на главата си щом няма да мога да си вися при вас.
Аз бях се притеснила нещо викам си тоз народ къде ли се дяна,ще вземат да ми изморят момчето.То почивка вече от вас няма

# 172
Рая, еми уж са добри приятели,ама колко добри и колко приятели само те си знаят  Hug

Ооо Сис, добро утро,опс исках да кажа добър ден  Hug

За събуждане  Mr. Green

Скрит текст:
Сис, Hug добре си го скрила нищо се не види ,а въображението играли играе  Mr. Green

Аз го виждам Сис,а ти защо не...сега Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 13:10 от romanti4ka

# 173
  • София
.....Ааа може  newsm78 ами криво ще му е тя каква торта му спретна, а той едно Ч.Р.Д. само на стените каза  ooooh!

Да, наистина е тъпо. Тя как го зарадва, а той ....  Rolling Eyes

# 174
давам ти го да се работите двамата на спокойствие  Party
Скрит текст:
Офффф майкооо не ми го давай джанъм , че с такова човече нема се фана за работа никогаж , а наоколо освен в някой камион да се наврем да реализирам помислите си , друг терен не виждам подходящ, ама пробвала съм и на по екстремни места така че давай го давай кака ще го научи  Mr. Green
кеф ти камионче,кеф ти на бюрото,под бюро или до него  Mr. Green ау той малко под бюрото нема да се смести ама пробвай може и да навре и там  Mr. Green

# 175
пак за какви неща си говорят тука тц тц поне слагайте +18 да си затварям очите  Mr. Green

# 176
  • Под Сините камъни
пак за какви неща си говорят тука тц тц поне слагайте +18 да си затварям очите  Mr. Green
нали срама нямат
Анито как ще го навре под бюрото тоз дългуч хич незнам

# 177
пак за какви неща си говорят тука тц тц поне слагайте +18 да си затварям очите  Mr. Green
нали срама нямат
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
той да дойде при кака АНИ ,натъртвам АНИ  Mr. Green пък тя си знае работата, тоз занаят го практикувам отдавна  Embarassed
свалих си и музичките дет ми поствате тука на тела , ама оригиналетата , та хем си ги гледам хем слушам и фантазиии Чаатайски въртят ли се въртят  Whistling Whistling Whistling
Айде почивката свърши , изчезвам да си заслужа мижавата заплата  ooooh!

# 178
 smile3534 smile3534 smile3534
нали срама нямат
Анито как ще го навре под бюрото тоз дългуч хич незнам
Него няма го навирам , той ще си седи на стола, а аз съм 1.62 ще се навра спокойно

# 179
Пепиту, до вчера беше Пеца а днес си с нов ник, как да се обръщам към теб?

Общи условия

Активация на акаунт