Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 347
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
пак за какви неща си говорят тука тц тц поне слагайте +18 да си затварям очите  Mr. Green
нали срама нямат
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
той да дойде при кака АНИ ,натъртвам АНИ  Mr. Green пък тя си знае работата, тоз занаят го практикувам отдавна  Embarassed
свалих си и музичките дет ми поствате тука на тела , ама оригиналетата , та хем си ги гледам хем слушам и фантазиии Чаатайски въртят ли се въртят  Whistling Whistling Whistling
Айде почивката свърши , изчезвам да си заслужа мижавата заплата  ooooh!
за парите не се притеснявай,мъжа ти има влиятелно име ще се справите някак  Grinning

# 181
Пепиту, до вчера беше Пеца а днес си с нов ник, как да се обръщам към теб?

Аууууу красота , искам такъв колаж ама аз да съм отзад  Praynig Praynig Praynig

# 182
Здравейте мили момичета  Hug
Днес пак сте в джаза тоест Чаги.
Пожелавам ви успешна и хубава седмица.
Лично моето е мнение  за ПЕ е че замисъла е бил Емир да отмъсти за баща си и да изчисти името му и  да използва сестрата на Явуз и така накрая да го убие тъй като брат и не би позволил смъртния му враг да е със сестра му и така Емир щеше да постигне онова което не успя в АФКПЕ.

# 183
Добро утро   bouquet

четох нещо за рожденните им дни,та се сетих че май Фериа така и не си празнува нито веднъж рд-то или се бъркам?  newsm78
Вери празнува веднъж ама със семейството си.
то затова сигурно не съм го запомнила  Mr. Green
аха не беше нищо особено обща торта с Мехметчо и това то  ooooh!

Имаха си две отделни торти. На Емир му беше много криво, че не може да е с нея в този ден. Като се прибираше, гледайки надолу по стълбите й пожела Ч.Р.Д, ама нямаше кой да го чуе.
Ааа може  newsm78 ами криво ще му е тя каква торта му спретна, а той едно Ч.Р.Д. само на стените каза  ooooh!
и аз не съм го запомнила, в кой епизод става това  newsm78

# 184
  • Под Сините камъни

Наде името ми е Пенка както и да се обръщаш към мен проблеми няма.Викат ми и по двата начина  Peace

# 185
Наде, много хубав колаж, много ми харесва  Heart Eyes ФЕмир  Blush  Heart Eyes

# 186
Здравейте мили момичета  Hug
Лично моето е мнение  за ПЕ е че замисъла е бил Емир да отмъсти за баща си и да изчисти името му и  да използва сестрата на Явуз и така накрая да го убие тъй като брат и не би позволил смъртния му враг да е със сестра му и така Емир щеше да постигне онова което не успя в АФКПЕ.
newsm10 newsm10 newsm10  и аз така мисля , ама никой не знае, тъй като завърши без финал - да изчисти името на баща му и с това да си изкопа гроба  #2gunfire и да срещне своята любима  Heart Eyes

# 187
Добър ден!

# 188
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Аз съм ужасно болна .. тук има страшен вирус и мен не ме подмина, но ето ви нещо сладичко.... Peace

# 189
http://www.jigsawplanet.com/?rc=tags&ts=Emir

Ей тук може да си редите пъзелчета с Чаги!

# 190
  • Под Сините камъни
ох това е супер  Heart Eyes много нежно

# 191
  • София
Здравейте мили момичета  Hug
Лично моето е мнение  за ПЕ е че замисъла е бил Емир да отмъсти за баща си и да изчисти името му и  да използва сестрата на Явуз и така накрая да го убие тъй като брат и не би позволил смъртния му враг да е със сестра му и така Емир щеше да постигне онова което не успя в АФКПЕ.
newsm10 newsm10 newsm10  и аз така мисля , ама никой не знае, тъй като завърши без финал - да изчисти името на баща му и с това да си изкопа гроба  #2gunfire и да срещне своята любима  Heart Eyes

И аз съм на това мнение. Може би щеше да умре и той.

# 192
http://www.jigsawplanet.com/?rc=tags&ts=Emir

Ей тук може да си редите пъзелчета с Чаги!
еххх. супер  Hug

# 193

Скрит текст:
Наде името ми е Пенка както и да се обръщаш към мен проблеми няма.Викат ми и по двата начина  Peace
ОК, значи Пепи.
Никак не харесвам мъже с толкова дълги бакенбарди.  Rolling Eyes
Да не говоря, че скоро мярнах снимка на Киво, на която баките му вече са стигнали под ущите. #Crazy

# 194

За ПЕ аз писах мнението си сутринта,дори Корай,Джейда...самата Гюнеш усетиха самоубийствената му цел....

ко става сега тука,пак някакви напразни мераци по моя мъж имате а.....имайте то мечтите са безплатни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт