Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 331
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
http://www.jigsawplanet.com/?rc=tags&ts=Emir

Ей тук може да си редите пъзелчета с Чаги!
Леле, леле, какво ли не измислят, вече и пъзели с Чаги има. ooooh!
Чета предположенията Ви за края на ПЕ, никой не може да каже какъв би бил края, но за себе си като зрителка, моя завършек е оптимистичен от  вашите, като компенсация за трагичния финал на предходния сезон.
Лудостче, оправяй се бързо.

# 196
Пепиту, до вчера беше Пеца а днес си с нов ник, как да се обръщам към теб?

Скрит текст:
Наде името ми е Пенка както и да се обръщаш към мен проблеми няма.Викат ми и по двата начина  Peace
ОК, значи Пепи.
Никак не харесвам мъже с толкова дълги бакенбарди.  Rolling Eyes
Да не говоря, че скоро мярнах снимка на Киво, на която баките му вече са стигнали под ущите. #Crazy

Сигурно е модерно така. Или се чудят как да им остане по-малко за бръснене.

# 197
Пепиту, до вчера беше Пеца а днес си с нов ник, как да се обръщам към теб?

Скрит текст:
Наде името ми е Пенка както и да се обръщаш към мен проблеми няма.Викат ми и по двата начина  Peace
ОК, значи Пепи.
Никак не харесвам мъже с толкова дълги бакенбарди.  Rolling Eyes
Да не говоря, че скоро мярнах снимка на Киво, на която баките му вече са стигнали под ущите. #Crazy
Скрит текст:
Сигурно е модерно така. Или се чудят как да им остане по-малко за бръснене.
Цвети какво да ти кажа, според мен човек трябва да изглежда винаги добре, на работа, в къщи, на село, на почивка, а не да следва винаги и на всяка цена модните тенденции, защото понякога човек се превръща в палячо следвайки ги и не винаги новостите му подхождат на самия него за да изглежда добре.

# 198
Наде аз пък много харесвам на Чагито точно баките ,може да е щото са на него...ама то зависи от формата на лицето,както е бретона при жените,някои разкрасяват,други стават грозни като плашила...ама шот е модно се правят

# 199
Техните актьори мутират, Joyне му давам тези години, изглежда ми доста по-голям, над 40.
Левент/ Barış Kılıç, роден през 1978 година в Истанбул.

# 200
Ето това ми е много любим момент:

Дали го има някъде с превод?

# 201
Наде аз пък много харесвам на Чагито точно баките ,може да е щото са на него...ама то зависи от формата на лицето,както е бретона при жените,някои разкрасяват,други стават грозни като плашила...ама шот е модно се правят

Ооооо, теб си те знам, Hugс баки, без баки, плешив, с коса до кръста, епилиран, или с буйна растителност, като в джунгла, щом е Чаги, най-хубавичкият ти е. Joy
Извън кръга на шегата, права си и баките, и бретона са много относителни за всеки овал на лицето, но Чаги не ми харесва с толкова дълги бакенбарди, нито пък в АФКПЕ с прекалено къса коса, като рецидивист.

# 202
турски хумор

МОля не пишете по стените
Отговор ДОБРЕ-написано на стената  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 14:19 от anilevI

# 203
Ива, ти кво каза за пролетта, че тук заваля сняг на парцали! Sad Sad Sad

Наданицата на ютията е върха! Joy Joy Joy

# 204
искам да ви попитам нещо-наистина ли някой превежда сериала(2 сезон)

# 205
Ето това ми е много любим момент:

Дали го има някъде с превод?

как само я хвана и я изгони, само много ми хареса това  Joy и аз бих искала да видя с превод  Hug

# 206
Като цяло всички виждат че Емир все едно си подписа смъртната присъда или ако щете и гроба си изкопа. Каквото и да си мислите аз съм убедена в едно нещо този  Енгин щеше да го убие или Явуз единия от двамата. Но за Емир му беше без значение и безразлично тъй като той имаше цел да отмъсти на Явуз за баща си успя ама брат и така и не разбра. Но като знам че повечето турск сериали завършват с трагедия и този нямаше да е различен само с разликата че сигурно щеше Гюнеш да забрамене е .

# 207
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün, altında binlerce kefensiz yatanı.

Mehmet Akif Ersoy

няма нужда от превод,снимката е красноречива...особено за Турция/Истанбул кой ли не се е бил за да го превземе......

# 208
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
Техните актьори мутират, Joyне му давам тези години, изглежда ми доста по-голям, над 40.

Въх майко ,че аз съм му почти наборка.
Даааа!За което сме търпеливи и много благодарни

# 209
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Скрит текст:

орка.[/left]
Даааа!За което сме търпеливи и много благодарни

Да ви кажа идеален ми е Simple Smile много ми харесва красавец  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт