Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 331
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Надуфка,

Снежи,

благодаря ви за новата тема.

И нещо за всички

Сцената  от  31ви епизод  и на мен ми е любима.Simple Smile Фериха как викаше ГИТТ БЕ

# 226

Само последния не бях гледала. Благодаря, че ни припомни тези моменти.

А големите мъжкари само като я видят и се обезоръжават, стават кротки като агънца.

# 227
# 228
Като цяло всички виждат че Емир все едно си подписа смъртната присъда или ако щете и гроба си изкопа. Каквото и да си мислите аз съм убедена в едно нещо този  Енгин щеше да го убие или Явуз единия от двамата. Но за Емир му беше без значение и безразлично тъй като той имаше цел да отмъсти на Явуз за баща си успя ама брат и така и не разбра. Но като знам че повечето турск сериали завършват с трагедия и този нямаше да е различен само с разликата че сигурно щеше Гюнеш да забрамене е .
аз пък мисля че никой нямаше да го убие,защото този Енгин въртеше нещо покрай Явуз без той да знае,а това означава бум бум за него. Емирчо пък реши да каже всичко на Явуз това означава бум бум и за него ама нямаше да стане понеже Гюнеш нямаше да го позволи,а Явуз я обича толкова много че ще го преглътне това само и само Гюнеш да е щастлива,отгоре на всичко и бременна. По скоро щеше да го ожени насила заради бебето и да се получат караници и скандали ОТНОВО щото тя нали се прави на недостъпна и че не го иска. Пък и мисля че Емир и Явуз накрая щяха да се помирят,можи би ако тръгнат двамата срещу Енгин и така да спрат да воюват един срещу друг Simple Smile

# 229
и ние така ще гледаме ако има обърната снимка на Чаги най вероятно голичък  Mr. Green

# 230
А това е момента от моя подпис (първата му част само):

Тук Фери е неотразима, много красива и като никога - много щастлива, а Емко - много влюбен и нежен (особено в липсващата втора част).

# 231
  • Под Сините камъни
А това е момента от моя подпис (първата му част само):

Тук Фери е неотразима, много красива и като никога - много щастлива, а Емко - много влюбен и нежен (особено в липсващата втора част).

Сега като гледам тоя клип и се сетих моя син преди няколко вечери ме вижда да гледам сериала и ми вика "Ааа тоя дето има като моите коли".Направо паднах  hahaha.Има макети метални на това пежо и на БМВ-то

# 232
Изпуснала съм голям купон тук снощи, а аз се прощавах.....
То снимки, то чудо......... страхотни, Халилчо мноооого готин, ама Чаги не изпускаме Simple Smile)

# 233
  • София
Момичета извинявайте но немога да сваля ПЕ първите епизоди  Thinking
По късно ще ги оправя Peace

timbaloid  Hug

Супер мерсиии  Hug Ставам си нахалничка,нооо и от втори сезон като отворя линка ми ги сваля като rar. и като се свалят немога да ги гледам изобщо  smile3518 а като е в avi формат нямам проблем  Thinking

# 234
Скрит текст:
Като цяло всички виждат че Емир все едно си подписа смъртната присъда или ако щете и гроба си изкопа. Каквото и да си мислите аз съм убедена в едно нещо този  Енгин щеше да го убие или Явуз единия от двамата. Но за Емир му беше без значение и безразлично тъй като той имаше цел да отмъсти на Явуз за баща си успя ама брат и така и не разбра. Но като знам че повечето турск сериали завършват с трагедия и този нямаше да е различен само с разликата че сигурно щеше Гюнеш да забрамене е .
аз пък мисля че никой нямаше да го убие,защото този Енгин въртеше нещо покрай Явуз без той да знае,а това означава бум бум за него. Емирчо пък реши да каже всичко на Явуз това означава бум бум и за него ама нямаше да стане понеже Гюнеш нямаше да го позволи,а Явуз я обича толкова много че ще го преглътне това само и само Гюнеш да е щастлива,отгоре на всичко и бременна. По скоро щеше да го ожени насила заради бебето и да се получат караници и скандали ОТНОВО щото тя нали се прави на недостъпна и че не го иска. Пък и мисля че Емир и Явуз накрая щяха да се помирят,можи би ако тръгнат двамата срещу Енгин и така да спрат да воюват един срещу друг Simple Smile
Вяра
Скрит текст:
и моя завършек е като твоя, с единствената разлика, че женитбата им нямаше да е насила, особено щом Гюнеш е бременна, а и Емир щеше да разбере рано или късно за бременността й. Определено събирането им нямаше да е насила, дори и привидно на пръв поглед да би изглеждало по този начин, защото тя е влюбена в него, а и той не беше безразличен към нея, даже напротив.
Привет bye и на появилите се в по-късните часове.

# 235

Рени,
И моите поздравления за темата.  newsm51  love001 newsm51

# 236
Момичета извинявайте но немога да сваля ПЕ първите епизоди  Thinking
По късно ще ги оправя Peace

timbaloid  Hug

Супер мерсиии  Hug Ставам си нахалничка,нооо и от втори сезон като отворя линка ми ги сваля като rar. и като се свалят немога да ги гледам изобщо  smile3518 а като е в avi формат нямам проблем  Thinking
Разархивирай ги и, ще ти тръгнат.

# 237
# 238
# 239

Общи условия

Активация на акаунт