Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 302
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Хайде нещо и за върлите Чаааааатайки:

alert Видеото е специален поздрав за Ивето Улусоева   reverance

# 241
# 242
Скрит текст:
Като цяло всички виждат че Емир все едно си подписа смъртната присъда или ако щете и гроба си изкопа. Каквото и да си мислите аз съм убедена в едно нещо този  Енгин щеше да го убие или Явуз единия от двамата. Но за Емир му беше без значение и безразлично тъй като той имаше цел да отмъсти на Явуз за баща си успя ама брат и така и не разбра. Но като знам че повечето турск сериали завършват с трагедия и този нямаше да е различен само с разликата че сигурно щеше Гюнеш да забрамене е .
аз пък мисля че никой нямаше да го убие,защото този Енгин въртеше нещо покрай Явуз без той да знае,а това означава бум бум за него. Емирчо пък реши да каже всичко на Явуз това означава бум бум и за него ама нямаше да стане понеже Гюнеш нямаше да го позволи,а Явуз я обича толкова много че ще го преглътне това само и само Гюнеш да е щастлива,отгоре на всичко и бременна. По скоро щеше да го ожени насила заради бебето и да се получат караници и скандали ОТНОВО щото тя нали се прави на недостъпна и че не го иска. Пък и мисля че Емир и Явуз накрая щяха да се помирят,можи би ако тръгнат двамата срещу Енгин и така да спрат да воюват един срещу друг Simple Smile
Вяра
Скрит текст:
и моя завършек е като твоя, с единствената разлика, че женитбата им нямаше да е насила, особено щом Гюнеш е бременна, а и Емир щеше да разбере рано или късно за бременността й. Определено събирането им нямаше да е насила, дори и привидно на пръв поглед да би изглеждало по този начин, защото тя е влюбена в него, а и той не беше безразличен към нея, даже напротив.
Привет bye и на появилите се в по-късните часове.
Скрит текст:
да,ама Наде Емир колкото и да е влюбен в нея не мисля че ще тръгне да се жени след неговите трагични сватби дето имаше,а и Гюнеш бягаше от него и тя нямаше да тръгне да се жени за човека който толко много я нарани само защото беше бременна,по скоро щеше да се прави на горда и да поиска сама да си отгледа детето,но Явуз нямаше да се съгласи и щее да ги ожени малко насила,защото те и двамата не са готови за брак още повече че не се разбират ои Емир не би допуснал пак същата грешка като с предишните си бракове

# 243
  • София
Момичета извинявайте но немога да сваля ПЕ първите епизоди  Thinking
По късно ще ги оправя Peace

timbaloid  Hug

Супер мерсиии  Hug Ставам си нахалничка,нооо и от втори сезон като отворя линка ми ги сваля като rar. и като се свалят немога да ги гледам изобщо  smile3518 а като е в avi формат нямам проблем  Thinking
Разархивирай ги и, ще ти тръгнат.

Да де ама като го сваля иконката не ми е  като архива си, ами като неподдържан формат ли незнам как се казва и изобщо све е дно нищо не съм свалила  #Crazy

# 244
# 245

Скрит текст:

newsm08 smile3501 thumbsup

Малко за фенките на ПЕ,аз само мойто си гледам разбира се...таз рижата не ми пречи хич Mr. Green

# 246
Eто и видео от предаването, в което днес сутринта Джейда беше гост.  Peace
http://www.kanalturk.com.tr/haber-detay/67022-5-yasinda-cocuk-haberi.aspx

# 247
Вяра,
Скрит текст:
съгласна съм, но макар и оженени насила на пръв поглед, с времето всичко щеше да си дойде по местата и щяха да са благодарни на Явуз, че ги е събрал. Това е моя сценарий за край.

ednokrakata, в такъв случай не зная, изчакай Рени да ги обнови и опитай отново.

# 248

Скрит текст:

newsm08 smile3501 thumbsup

Малко за фенките на ПЕ,аз само мойто си гледам разбира се...таз рижата не ми пречи хич Mr. Green

Какичко, мерси, харевам и трите сезона. Всеки един от тях беше с различен замисъл и нищо не ми пречеше да ги изгледам, защото края на ФЕмирската приказка свърши точно в този момент.

http://vbox7.com/play:med205447e

Рая, благодаря за видеото с Джейда, започнах да свиквам да я гледам с тъмна коса, даже във видеото е много свежа.

# 249
  • У Диспансера ...♥♥♥
искам да ви попитам нещо-наистина ли някой превежда сериала(2 сезон)
да

Фрагмента дето я гони таз русата ли искате
Емир-Извинявай че те вдигам,но си забравих ключа затова звъннах да отвориш...
Мацката-Какво се обесняваш на портиерката...Хайде бебче
Ферия-Бебче а??..Хайде ,махай се ...хайде бързооо
Емир се хили

Фери го бута в асансьора и му казва че е дежа вю.и той ще я вижда винаги в отражението на огледалото ......а Емир и казва че се чуди как тя все още може да се гледа в огледалото

ПРЕРАЗКАЗВАМ ВИ Mr. Green

Благодаря. Това горе-долу го знам. По-скоро ми е интересно какво му казва преда да го вкара в асансьора (нещо от сорта на "юрусене")?
 аз тази серия превеждах,каза му движи се и го задърпа Mr. Green

# 250
Вяра,
Скрит текст:
съгласна съм, но макар и оженени насила на пръв поглед, с времето всичко щеше да си дойде по местата и щяха да са благодарни на Явуз, че ги е събрал. Това е моя сценарий за край.

ednokrakata, в такъв случай не зная, изчакай Рени да ги обнови и опитай отново.

Скрит текст:
може би да,но за кратко.То при Емир нали знаеш всичко е каша и все нещо щеше да се обърка,най малкото ако не е мъртав Енгин то той би бил лудия на 3-ти сезон  Mr. Green а и мисля че Джан накрая щеше да приеме Язув и поне при тях хепи енд да има

# 251
# 252
много ме радва тая снимка
от сезон 3 е предупреждавам  Peace
Скрит текст:

# 253
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте момичета Hug Hug Hug еее и аз да седна,то с тия мъже в къщи все едно прасета отглеждам,2 дена като съм на работа и няма оправяне после,ама вие много лежерно го давате днеска браво тъкмо да  мога да ви изчета спокойно,а снощи беше голяма веселбата,такъв смях скоро не съм се смяла Joy Joy Joy Joy

# 254
  • У Диспансера ...♥♥♥
много ме радва тая снимка
от сезон 3 е предупреждавам  Peace
Скрит текст:
   Ама Вярче пиши че и бледоликата там аууууууу,аз вече я отворих,мисля че само той Sick

Общи условия

Активация на акаунт