Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 287
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • У Диспансера ...♥♥♥
ей тва за лицето и че и е изписано много хубаво го каза,точно на място Mr. Green

# 287
Скрит текст:
Джейда и ходи с тъмна коса така че аз свикнах макар че 2 сезона беше руса. А иначе относно ПЕ не съм сигурно вече кой какво и как щеше да направи. Ясно ми е едно че Емир съжалява за това че е наранил Гюнеш по този начин.Друго освен съжаление аз не виждам. А пък и Госпожа Санем до колкото видях се съюзи с Енгин така че тя си умори един вид мъжа мисля че вече е добра в игрите това че Явуз я чу какво казва на Ханде не значи нищо в смисъл той няма да я изгони поне за момента но мисля че тя е опасна колкото и да е. А относно дали Явуз ще ги ожени на сила малко сложен въпрос тъй като колкото и да обича сестра си може да направи глупост и тя е да убие Емир в гнева си и нараненото му его. Казвам его тъй като в този сериял наделяват его,амбииции,гняв,разочарования и така нататък.

И аз виждам Емир, който съжаляваше за постъпката си. Не видях влюбен Емир. Видях страдащ Емир - погледа му, очите му показваха само това. А и този тест за бременност си го изсмукаха от пръстите. Той толкоз време с Фери нищо не направи, а и голям playboy преди това (всяка вечер с различна...) и изведнъж с бледоликата от раз и хоп тест за бременност.... Верно, че беше девица, ама тя и Фери така.
Не е точно така. Има нещо, което не знаете и то е, че доста преди края на втория сезон, имаше инфо за финала. Беше предвидено Фери да забременее, да роди момиченце и по време на раждането да умре и Емир да кръсти малката на майка й, Фериха. Момичетата, с които го гледахме онлайн, съм сигурна, че си спомнят за това инфо.
В последствие се заговори за третия сезон и явно са променили първоначалния замисъл за края.
ееееееее стига бе,тез само отвратителни сценарии са замисляли....имам близък загуби жена си при раждането на детенцето им...няма такова чуство на винаааааа,обожава детенцето разбира се,но живее с такава вина тоз човек,че не е нормално чак...не може да се зарадва за нищо...защото ако не е забременяла от него щяла да е  жива и днес ooooh!
Това е Ивче жестоката истина.
Аз пък имам познат, който загуби и жена си, и детето си още преди раждането, бебето беше умряло в утробата на майка му, и оттам получи усложнения, и почина, и тя.
Ходеше като сянка, като призрак години наред, в последствие се ожени отново и има детенце.

# 288
  • У Диспансера ...♥♥♥

http://vbox7.com/play:ff29dcb541  като един грях те криех,никой не видя теб и мен,аууу част от превода точно като за тях пак

# 289
  • У Диспансера ...♥♥♥

http://vbox7.com/play:b991e708ac    тази песен от малки тайни много я харесвах Whistling Whistling Whistling

# 290
и този го пере тока яко  hahaha

# 291
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
Джейда и ходи с тъмна коса така че аз свикнах макар че 2 сезона беше руса. А иначе относно ПЕ не съм сигурно вече кой какво и как щеше да направи. Ясно ми е едно че Емир съжалява за това че е наранил Гюнеш по този начин.Друго освен съжаление аз не виждам. А пък и Госпожа Санем до колкото видях се съюзи с Енгин така че тя си умори един вид мъжа мисля че вече е добра в игрите това че Явуз я чу какво казва на Ханде не значи нищо в смисъл той няма да я изгони поне за момента но мисля че тя е опасна колкото и да е. А относно дали Явуз ще ги ожени на сила малко сложен въпрос тъй като колкото и да обича сестра си може да направи глупост и тя е да убие Емир в гнева си и нараненото му его. Казвам его тъй като в този сериял наделяват его,амбииции,гняв,разочарования и така нататък.

И аз виждам Емир, който съжаляваше за постъпката си. Не видях влюбен Емир. Видях страдащ Емир - погледа му, очите му показваха само това. А и този тест за бременност си го изсмукаха от пръстите. Той толкоз време с Фери нищо не направи, а и голям playboy преди това (всяка вечер с различна...) и изведнъж с бледоликата от раз и хоп тест за бременност.... Верно, че беше девица, ама тя и Фери така.
Не е точно така. Има нещо, което не знаете и то е, че доста преди края на втория сезон, имаше инфо за финала. Беше предвидено Фери да забременее, да роди момиченце и по време на раждането да умре и Емир да кръсти малката на майка й, Фериха. Момичетата, с които го гледахме онлайн, съм сигурна, че си спомнят за това инфо.
В последствие се заговори за третия сезон и явно са променили първоначалния замисъл за края.
Не знаех за този им замисъл за финал ама сякаш щеше да е по добър според мен

# 292
Благодаря Ти, Господи, за вчера!
Бъди до мен и в днешния ми ден!
Подкрепяй ме да понеса без ропот
товара, който ми е отреден!

Дари ме, Господи, със вечната си сила
и днес да нося тежкия си кръст!
Не ме оставяй, Боже, без закрила
додето се превърна в шепа пръст.

Пази ме, Боже, да не се забравя
и да повярвам, че съвсем сама
с неволите успявам да се справя
без Твоята подкрепяща ръка.

Обръщам се назад- два реда стъпки.
Пред моята е Твоята следа.
Благодаря Ти, Господи прескъпи,
не ме оставяш никога в беда!

Благодаря Ти, Господи, за вчера,
за днес, за утре и за Вечността!

Йордана Василева Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наде-а моя познат си е САМ,минаха оф може би 5 години...сестра му живее в тях и помага с детенцето,а той само бачка прилича на чичка вече,а е млад човек..няма да се ожени ...ей това е живота...не се забравя като на филм Naughty

# 293
малко снимчици и на Явуз/Емре  Peace а тази с черната коса на последните 2 снимки му е приятелката
Скрит текст:

# 294
За мен Пътя на Емир е само един леко окосмен и почва от пъпа надолу Joy Joy Joy Joy

Чааааатайка до мозъка на костите си. Интересен път описваш. Докъде ли води?  newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 295
Скрит текст:

И аз това казвам, де. Поне такъв трябваше да е финала - да му остане малката Фериха поне, а с Гюнеш какво - Явузчета.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 17:07 от Манка

# 296
  • У Диспансера ...♥♥♥

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  убавец

# 297

И аз виждам Емир, ойто съжаляваше за постъпката си. Не видях влюбен Емир. Видях страдащ Емир - погледа му, очите му показваха само това. А и този тест за бременност си го изсмукаха от пръстите. Той толкоз време с Фери нищо не направи, а и голям playboy преди това (всяка вечер с различна...) и изведнъж с бледоликата от раз и хоп тест за бременност.... Верно, че беше девица, ама тя и Фери така.
Манка той от яд се е изпуснал  Mr. Green нали отмъщава все пак хаха

Ха-ха. Така ще да е било. А и какво по-голямо отмъщение от това - да си пусне семето - Явуз ще откачи. Ама нали и той самия трябва да се примири с мисълта, че ще си омеша гените с тези на Явуз - децата му наполовина Явузчета, наполовина Сарафоулу.

Ей, много ме е яд, при тая голяма любов, поне едно детенце да му беше останало - момиченце - Ферия ....

# 298
За мен Пътя на Емир е само един леко окосмен и почва от пъпа надолу Joy Joy Joy Joy

Чааааатайка до мозъка на костите си. Интересен път описваш. Докъде ли води?  newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
портите на Рая  Mr. Green

# 299
  • У Диспансера ...♥♥♥
а знаете ли как е iron maiden  на турски тупур лупур тенеке ханъм  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт