Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 252
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • У Диспансера ...♥♥♥
нали затова гледаме сериали,поне аз за да избягаме от реалността на живота поне за малко,мисля че всеки има достатъчно трудности и е изпитвал достатъчно болка за да ни го показват и в сериала,гледаш за да се разсееш малко и насреща ти пак болка емии дайте там малко хепи енд,то е ясно че ги има тези неща в живота ние да не живеем в кутии,те ни заобикалят....
Така е Ирка, ама комшиите си умират за драми и трагедии в техните сериали, а ние сме душевни мазохисти щом ги гледаме въпреки голямата болка, която ни показват във всякакви вариации.
аз като знам как приключва хич не ги гледам,ама тоя не знаех че умира,като разбрах вече беше много късно да спра,аз от тоя Листопад викам повече такива филми йок,такъв рев там за Али Ръзата ревах че още го помня,ей такива по лекички като Малки тайни,Опасни улици макар че и там накрая пак я убиха преди сватбата,имаше един Комшии,него що го спряха newsm78 newsm78,май заради нисък рейтинг,ей такива по забавни леки филмчета да се разтовариш Party

# 331
# 332
Здравейте!

Хубав ден за всички! Hug

Рени,  Hug за поредната тема! Поздравления отново! smile3501
За всички по страничките й, на балкона-също! newsm51

Всеки път си казвам БТВ няма с какво да ме изненадат, ама всеки път съм в заблуждение... #Crazy  newsm78 Joy
Понеделник и вторник епизодите са по 30 минути т. е. 42 и 43-ти. Добре, ами останалите 15 минути от тях къде ще са? Щом в сряда е 44-ти/вече цял в бг варианта ни разбира се/? newsm78

Източник: http://www.btv.bg/programa.php

Много се радвам, че вече и Левент е на линия в историята ни. Малко свеж полъх е присъствието му, особено тези първи срещи с него, където впечатлението което оставя у зрителя е далеч от онова което действително ще е. Shocked

Левент ми е много симпатичен като герой и напълно се припокрива с онази приказка...по вида посрещат,  по акъла изпращат. Thinking
Интересно ми е защо са предпочели от екипа да ни запознаят така с него представяйки го като човек който не се замисля много много, без пристан, леко и тип-женкар на средна възраст... newsm78 Joy
Повече за него, след епизода довечера. Peace

Хубава и интересна оставаща част от понеделника днес! Hug

До по-късно, решила съм да се опитам да смогна на темпото ви... Joy Joy Joy

# 333
малко снимчици и на Явуз/Емре  Peace а тази с черната коса на последните 2 снимки му е приятелката
Скрит текст:

Има нещо в този актьор, което ме кара да му симпатизирам, но не зная какво точно. newsm78
Не, че е типичния красавец, но дори и образа му не намразих в сериала.
Ееееее, мата Космата бил, ми НИМОЙ всички да са епилирани като гол охлюв, като Чаги.
Отврат ми е да видя мъж епилиран и по краката, а Чаги по едно време и там нямаше, #Crazyа после си ги пусна на отглеждане, нова реколта.
Иве, големи турски бисери си публикувала. Joy
то няма лошо да има малкичко,ама те с Бурак са попрекалили  Joy
и аз много му се радвах,може би защото не му беше чак толко отрицателна ролята, влюбен мъж-загубен мъж аз така го възприех него и случката с покушението над Емир и го оправдавам обича човека грешната жена
Вяра, винаги крайностите не са за предпочитане, нито да е като голо пиле на един ден, нито буренясъл, като тръстика, но епилираните мъже са ми отврат, даже по едно време имах чувството, че Чаги си оформяше и веждите.
Оххххх, само го критикувам, но така ми се беше сторило на моменти в първоначалните епизоди. Във втория сезон и косъмчета си имаше и не беше оголял, като банашка гъска, след като са я проскубали. Rolling Eyes
със сигурност са му ги правели,то манекен пък неоправени вежди  Grinning

а Ирче аз Брак с чужденец гледах преди години и си умирах от смях,много забавен беше

# 334
  • У Диспансера ...♥♥♥
за краката и веждака съм категорично против ся ай ако е с една вежда по средата да ги махне косъмчетата,ама да ми тръгне да ги оформя,да са му по гладки краката от моите ауууу много ми е гейско това,иначе ръцете особено такива като неговите,гърдите,гърба,мишниците и на още едно място вие се сещате къде,трябва са чистички Crazy Crazy Crazy

# 335
Пак тази снимка на Чаги ся имай те милост  моля ви. Че гледам все под кръста. Само да кажа че в серияла си е обръснат епилиран така малко го оставят да брадяса ама нищо малко Хазалчето да усети мъжкото грубото. Заради този ще отида в ада да знаете грешна съм. А иначе този дето играе Явуз малко космясал ама какво да праи няма пари да се епилира.Както и да е.
А  иначе за 3 сезон всеки има различно виждане така че е нормално едни да виждат Емир по един начин други го виждат по съвсем друг начин. А относно за това че Емир отиде при Явуз да му казва че си е отмъстил чрез сестра му просто отиде за да я остави Енгин да нея заплашва заради него според мен това му е целта. А относно бременноста не беше много честно спряво Фериха в смисъл Хазал на истина можеха да беше бременна ама да е родила когато е заминала за ей тез 3 години можех да го направят защото тогава щеше да има смисъл той да живее а не да ходи и да си търси причина да го погребат.Защото точно това правеше ходещ мъртвец. Защото в сърцето му имаше рана беше толкова дълбоко ранен че дори душата му плачеше и тъжеше. В погледа му имаше болка,амбиция за отмъщение и така нататък.

# 336
Песента на Емир и Фериха - http://vbox7.com/play:76e9957077

# 337
  • У Диспансера ...♥♥♥
а да него го забравих е тоя Брак с чужденец,наистина бяха големи терци там Joy Joy Joy

# 338
  • София
Прочетох в предните коментари за първоначалния замисъл за края на сериала и найстина щеше да е по-добре да се беше родило детенце и Емир да си го гледа и така да свърши и много се чъдя дали да гледам ПЕ, и то само заради Гюнес ли е каква е, немога да гледам Емир с друга някакси неестествено ми е, и тая е много слаба актриса /лично мое мнение/ няма я найстина химията и т.н. Не си отиват според мен и дано както казвате вие Емир само да я използва за отмъщение, а и тая бременност според мен няма да я бъде или поне така се надявам....

Ето и едно клишче, което на мен много ми харесва и ми е много тъжничко   Cry
http://www.youtube.com/watch?v=1QpA-SfiVeY&list=LLjQ9ZmiUWfzLmfM_Y443zDQ

# 339
  • Под Сините камъни
за краката и веждака съм категорично против ся ай ако е с една вежда по средата да ги махне косъмчетата,ама да ми тръгне да ги оформя,да са му по гладки краката от моите ауууу много ми е гейско това,иначе ръцете особено такива като неговите,гърдите,гърба,мишниците и на още едно място вие се сещате къде,трябва са чистички Crazy Crazy Crazy
Напълно подкрепям  Peace

# 340
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Хмм лирично отклонение  Twisted Evil

Скрит текст:

# 341
И още един много хубав момент - когато й каза, че е влюбен в нея (а те кръстили клипа "прекрасна прегръдка", ама нейсе).

Сладур:

"Искам да те видя... за 10 минути, всъщност може и за 1, и 10 секунди ме устройват. Само ела."
...........
"Омагьосала си ме, Ферия. Какво ще правя сега? Сякаш нищо друго освен теб не съществува."
"Аз... съм влюбен в теб."

# 342
Пак ще се съглася с теб,Наде   Laughing И на мен не ми харесват така,ох,а и като видя и с епилирани крака и...  ooooh!
УмирГам и се раждам отново. Joy
Тези, които гледахме сериала онлайн искахме да си имат момиченце, но никой не ни пита какво искаме. И както е в живота, така е и в сериала. Единия случай, който Ивето описа, а другия, който описах аз с нашите познати.
Марги. 55
Мен не ме изненадват бтв, защото знаех, че, ще стане така, просто защото досега винаги когато започнеха излъчването на даден сериал, го накъсваха до безобразие, а програмната им схема на излъчване си е все тя, без промяна във времето.
Жалко за зрителите, които разчитат само на бтв за да гледат сериала, защото, ще има доста да си почакат и трябва да са с нерви, като корабни въжета. Ние направо сме щастливки, че гледахме сериала онлайн, а някои в последствие в нета, след като вече беше заснет и не разчитаме на бтв за да го гледат.
Моята свекърва през вечер ми звъни за да ме пита за ФЕмир, защото тя го гледа само по бтв, а преобладаващата част от зрителската аудитория са хора, като нея и не са облагодетелствани, като нас.

# 343
Лудостче, да се оправяш по-бързо и благодаря за лиричното отклонение  Hug  Mr. Green

# 344
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Благодаря ти дано,че хич не е приятно определено ме събори бързо... хаха ето още едно такова отклонение което ме кара се чувствам ей така...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт