Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 53 ~

• 35 274
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
малко снимчици и на Явуз/Емре  Peace а тази с черната коса на последните 2 снимки му е приятелката
Скрит текст:

Има нещо в този актьор, което ме кара да му симпатизирам, но не зная какво точно. newsm78
Не, че е типичния красавец, но дори и образа му не намразих в сериала.
Ееееее, Мата Космата бил, ми НИМОЙ всички да са епилирани като голи охлюви, като Чаги.
Отврат ми е да видя мъж епилиран и по краката, а Чаги по едно време и там нямаше, #Crazyа после си ги пусна на отглеждане, нова реколта.
Иве, големи турски бисери си публикувала. Joy

# 316
  • У Диспансера ...♥♥♥
а знаете ли как е iron maiden  на турски тупур лупур тенеке ханъм  Joy Joy Joy
hahaha мъжо е почитател на IRON MAIDEN довечера ще му кажа как е на турски  Joy
   Божкееее и твоя ли,ауууу моя направо ги обожава,като бяха София не може да свари да бърза да си купува билет голям металяга е,Значи този виц е за тях....Какво е общото между циганин и металист,как какво ами любовта към жицатааааа Joy Joy Joy

# 317
Скрит текст:
Благодаря Ти, Господи, за вчера!
Бъди до мен и в днешния ми ден!
Подкрепяй ме да понеса без ропот
товара, който ми е отреден!

Дари ме, Господи, със вечната си сила
и днес да нося тежкия си кръст!
Не ме оставяй, Боже, без закрила
додето се превърна в шепа пръст.

Пази ме, Боже, да не се забравя
и да повярвам, че съвсем сама
с неволите успявам да се справя
без Твоята подкрепяща ръка.

Обръщам се назад- два реда стъпки.
Пред моята е Твоята следа.
Благодаря Ти, Господи прескъпи,
не ме оставяш никога в беда!

Благодаря Ти, Господи, за вчера,
за днес, за утре и за Вечността!

Йордана Василева Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наде-а моя познат си е САМ,минаха оф може би 5 години...сестра му живее в тях и помага с детенцето,а той само бачка прилича на чичка вече,а е млад човек..няма да се ожени ...ей това е живота...не се забравя като на филм Naughty
Ивче, ми виж твоя и моя познат, поели са удъра на съдбата по еднакъв начин с много болка, но са продължили пътя си по различно му, всеки намерил смисъл в нещото,
Скрит текст:
докато се е лутал в нищото.
Същото се случва и във филмите и сериалите, всеки сам намира или не намира смисъл в продължението на живота, след загубата на любим човек или дете.
Мога само да кажа едно-да не дава Господ, Praynig да се налага да се уча да живея с подобна болка, бай Бале да ме не стига подобна злочеста съдба. Sick Охххх, много се разсроих, като се сетих за моя познат, много. Cry
Така и Емир в третия сезон, намери смисъл в живота отмъщавайки си, но докато си отмъщаваше, се сблъска със забравени и вече погребани чувства, които си бяха отишли заедно с Фериха.
веднага след като изгледах 1еп.на ПЕ казах,че това го възроди Емко...смъртта на баща му една трагедия му помогна да се излекува от друга трагедия....точно така става и в живота...любов/омраза/страст/смърт...всяко човешка емоция може да бъде избутана/заменена с друга толкова силна като старата

# 318
малко снимчици и на Явуз/Емре  Peace а тази с черната коса на последните 2 снимки му е приятелката
Скрит текст:

Има нещо в този актьор, което ме кара да му симпатизирам, но не зная какво точно. newsm78

Наде и аз съм като теб,не мога да го определя,но ми хареса играта му,а и извън сериала ми изглежда някак симпатичен и позитивен.

# 319
Скрит текст:

Ееееее, мата Космата бил, ми НИМОЙ всички да са епилирани като гол охлюв, като Чаги.
Отврат ми е да видя мъж епилиран и по краката, а Чаги по едно време и там нямаше, #Crazyа после си ги пусна на отглеждане, нова реколта.
то няма лошо да има малкичко,ама те с Бурак са попрекалили  Joy
и аз много му се радвах,може би защото не му беше чак толко отрицателна ролята, влюбен мъж-загубен мъж аз така го възприех него и случката с покушението над Емир и го оправдавам обича човека грешната жена

# 320
   Божкееее и твоя ли,ауууу моя направо ги обожава,като бяха София не може да свари да бърза да си купува билет голям металяга е,Значи този виц е за тях....Какво е общото между циганин и металист,как какво ами любовта към жицатааааа Joy Joy Joy
много те бива във вицовете  Mr. Green особено снощния за вампира  Joy

# 321
Скрит текст:

Наде и аз съм като теб,не мога да го определя,но ми хареса играта му,а и извън сериала ми изглежда някак симпатичен и позитивен.
Абеееееее, вкуса ти ми е ясен, щом не гледам Вампирите а ми харесва този, който и на теб, значи имаме допирни точки относно мъжките ни предпочитания, а и си си избрала мъж Лъв, а нали и аз съм Лъвица.

# 322
  • У Диспансера ...♥♥♥
нали затова гледаме сериали,поне аз за да избягаме от реалността на живота поне за малко,мисля че всеки има достатъчно трудности и е изпитвал достатъчно болка за да ни го показват и в сериала,гледаш за да се разсееш малко и насреща ти пак болка емии дайте там малко хепи енд,то е ясно че ги има тези неща в живота ние да не живеем в кутии,те ни заобикалят....

# 323
нали затова гледаме сериали,поне аз за да избягаме от реалността на живота поне за малко,мисля че всеки има достатъчно трудности и е изпитвал достатъчно болка за да ни го показват и в сериала,гледаш за да се разсееш малко и насреща ти пак болка емии дайте там малко хепи енд,то е ясно че ги има тези неща в живота ние да не живеем в кутии,те ни заобикалят....
Така е Ирка, ама комшиите си умират за драми и трагедии в техните сериали, а ние сме душевни мазохисти щом ги гледаме въпреки голямата болка, която ни показват във всякакви вариации.

# 324
  • У Диспансера ...♥♥♥
еее вие фенки на вампита пък не сте ли го чували той е стар Joy Joy Joy

# 325
  • Под Сините камъни
Ирка имаме ние с теб допирни точки.О да и на двата им концерта ходи.

# 326
Скрит текст:

Абеееееее, вкуса ти ми е ясен, щом не гледам Вампирите а ми харесва този, който и на теб, значи имаме допирни точки относно мъжките ни предпочитания, а и си си избрала мъж Лъв, а нали и аз съм Лъвица.

Правилно Наде   Hug smile3521

# 327
еее вие фенки на вампита пък не сте ли го чували той е стар Joy Joy Joy
е не сме ги виждали болни,сигурно затова  Joy

# 328
Скрит текст:

Ееееее, мата Космата бил, ми НИМОЙ всички да са епилирани като гол охлюв, като Чаги.
то няма лошо да има малкичко,ама те с Бурак са попрекалили  Joy
и аз много му се радвах,може би защото не му беше чак толко отрицателна ролята, влюбен мъж-загубен мъж аз така го възприех него и случката с покушението над Емир и го оправдавам обича човека грешната жена
Вяра, винаги крайностите не са за предпочитане, нито да е като голо пиле на един ден, нито буренясъл, като тръстика, но епилираните мъже са ми отврат, даже по едно време имах чувството, че Чаги си оформяше и веждите.
Оххххх, само го критикувам, но така ми се беше сторило на моменти в първоначалните епизоди. Във втория сезон и косъмчета си имаше и не беше оголял, като банашка гъска, след като са я проскубали. Rolling Eyes

# 329
Пак ще се съглася с теб,Наде   Laughing И на мен не ми харесват така,ох,а и като видя и с епилирани крака и...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт